Mysfredag

Idag är de fredag o det vet ju alla vad de betyder....FREDAGSMYYYYYYS!!
Ikväll ska vi ut o käka på Katrinedalskrogen, de blir: jag, Jocke & Nova, Ida, peter, lukas & Mollie, Timo & Mikko (hur han nu stavar) de ska bli rikitgt mysigt, de var länge sen man var ute ett helt gäng sådär för o käka lite.

Just nu ligger Nova o försöker sova lite, inte lätt när man har sån hosta som hon har nu, fy vad jobbigt men som tur är så verkar hon få sova på natten iaf, fast då brukar hon få hostmedicin ett tag innan hon ska gå o lägga sig så den hinner börja verka när de är dags att sova. Nu fick hon precis innan ja la henne så den kanske inte ahr hunnit börja verka än. Tänk om man kunde få ta alla sjukdomar själv istället så att barnen slapp.

I helgen låg vi ju alla tre i magsjuka, de gick över relativt fort som tur va, nu ska man bara gå o vara rädd för att få skiten igen..vill inte vill inte vill inte =S men de återstår o se...

När vi väl blev friska från den skiten så blev ju Nova förkyld såklart, som nu har resulterat i en förjävlig hosta o snor som bara rinner =( Jag fick migrän häromdagen...när ska detta sluta???

Idag har ja o Noova varti uppe på stan en sväng med pappa/morfar, vi kollade runt lite o sen tog vi en fika på kulan, de var mysigt, de händer ju inte varje dag som ja o pappa är på stan tillsammans direkt =)

Ska se om ja kan skapa något att äta här nu, Nova var trött o magen var full av chokladboll så hon var inte så sugen på lunch, vilket hon inte är iaf, antar att hon har ont i halsen, men ja ska ge henne lite ipren ca 30 min innan måltid så dämpar de det onda lite grann så hon kan få i såg något att äta.
Så idag blir de sen lunch, men de gör inte så mkt iom att vi inte ska äta förren kl 18 ikväll.



Nova i Ninnes (nisses) mössa, sötnöt där =)

ha en bra helg allihoppa.

Puss&Kram// Från oss <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0