provar igen

Så nu är ja på väg igen med bloggen, Jag är INTE klar än, vet inte alls hur ja vill ha de, ja propvar mej fram lite, just nu är header för liten osv, men men! men nu måste ja väcka min dotter som ahr sovit i 4 timmar nu, alldeles för länge, men men, hon behövde kanske sova, ska se om ja kanske kan ta mej upp på stan sen, OM ja hinner, så vi kommer ut lite i de fina vädret INNAN de inte är så font längre.

Ha de så gott så länge...

Puss & Kram // A

Ska börja om

BLOGGEN

Ja höll på o greja med lite olika designer, enbart för att prova mej fram lite, för att lära sig, o de första som kom upp i huvudet på mej var therese blogg, så ja tänkte att ja skulle prova mej fram o se hur man gör, ja hade den mallen i huvudet, ja la ut den på bloggen för att se hur de blir, sen vakna min dotter o sen ahr ja inte hunnit ändra på den, men de var tydligen lika bra att ta bort de, folk tog ju illa vid sig eller något...jösses vilken grej enbart för att lilla ja testar på bildredigering....att ja gör så fel jämt, helt otroligt, ja måste nog vara den mest dumma, korkade, elak, egoistiska människa som finns eller?? för allt ja gör är de ju bara fel på....

Kan man inte bara fråga först eller?? INNAN man öser skit...

Men nu vet ni iaf varför den är ful igen....

Puss & Kram// A

Oj oj oj...

SÄGER JA BARA...

Nu får de vara nog tror ja, ska men varkligen behöva be om ursäkt för hur eller vem man är???
Jag tror nog att de är bara för vänner att acceptera, alla andra har ju gjort de, alla är vi olika!
Men nu får de va nog, ja tänker nämligen inte göra de något mer.
Skulle vara jätteskönt o komma härifrån känner ja, börja om från början, med NYA vänner, nytt läge, nytt nytt nytt....
Slippa allt skit som man jämt jämt jämt jämt får ta från andra, hur orkar man bara ösa skit över folk?
Har inte folk annat att göra, som att ta hand om sina familjer, beté sig som vuxna människor, mogna någon gång, väx upp! Säger inte att ja är den mest perfekta människan i hela världen, men ja har insett att man kan inte låtsas vara något man inte är, ja har insett att man ska hålla sig utanför allt skit, jag har mognat, jag är vuxen nu! Jag ska vara en bra förebild för min dotter!

Så nu har ja klagat igen, men de är så tydligen i mitt liv, de händer något nytt varje dag som är så barnsligt, så ja blir förbannad o så måste ja ju klaga någonstans!

BLOGGDESIGN

Jag gillar min blogg jättemycket nu, men ja är INTE klar, ja testar mig fram lite, testar nya grejer, testar att redigera bilder, kollar hur de ser ut på bloggen, sen börjar ja om, ja har kommit på att bildredigering är ganska skoj, ,men jösses låt mig va, låt mej hållas, tror ni att ni är de enda som kan med bildredigering????
Minst hälften i denna stad, har inte ens gjort sina bloggar själva, så 2 av 3 ser nästan likadana ut. 

de spelar fan ingen roll vad man än gör så är de alltid nåfgo somstör sig, men läs för fan inte då om ni stör er så,ingen som tvingar er...

Nej nu är de natten för min del, hade lovat mamma lite bilder idag men de fixar ja imorgon förmiddag..

Puss & God Natt // A

Ingen mammaträff för oss

Nej Nova sov fram tills nu, vi skulle träffas kl 11, hmmm...men men

Har iaf kommit en bit på väg med min blogg, att man kan komma på att de är så kul med bloggdesign, när man väl kommer på hur saker o ting fingerar, måste bara försöka komma på hur man får en bakgrund på headern, den är just nu vit, men skulle vilja ha den ljusrosa, men men, de blir ett senare problem, men nu ser de OK ut iaf.
Måste fixa inne bland kommentarerna oxå...där ser de utsom vanligt nästan...

Men nu vakna Nova så vi skriver mer sen...

Puss & Kram // A


mammaträff, babycafé m.m

IMORGON

Då blir de mammaträff igen, alltid lika skoj, lite kul med lite nytt folk oxå som har barn i samma ålder som Nova, dom kommer ha så kul när de blir äldre! Så de blir hemma hos Jenny igen, som ja faktiskt var hemma hos förra veckan så vi tog oss en ganska lång promenad o prata en massa strunt, skoj skoj!

BABYCAFÈ

Javisst dit skulle vi på torsdag med Jenny o Nellie men hon var tvungen att skjuta upp de en vecka, så de ska bli skoj att gå på, vi ska gå till österledskyrkan, någon som har varit någonannanstans som oxå är bra??
Fast österleden är ju bra för Jenny när hon inte har någon bil! Får se om ja kanske kan få med mej någon annan på Torsdag, Någon som vill??

BADHUSET

Ja jag skulle vilja åka  till badhuset med Lilla Nova oxå, men de är ju så JÄVLA kallt i dessa bassänger, de skulle vara skoj o komma iväg till gustavsvik med barna, kanske Ida med familj vill följa med någon helg?? Där hara dom ju bubbelpool oxå =) hihi
Få ta o höra med henne...

PASS

idag ska vi till Polisen o fixa pass till Nova, så vi kan komma iväg till Portugal som för övrigt bara är endast 14 dagar ifrån, ska bli så skönt att komma ifrån allt skit, alla människor som bara snackar en massa osv....
Bara slippa allt för en stund.

Nej Nova ropar på mej...

Puss & Kram // A

Zigge

Javisst han kommer nog att få de skitbra nu, jag slääppteut honom lite i snön förut o den verkade han gilla, han var helt klart intresserad av den i vile gärnna upptäcka den, så de här ska nog gå bra!
Känns lite jobbigt faktiskt, men men, huvudsaken är att Nova mår bra, så imorgon blir de städning av ( om inte nova får feber)

Nu har ja gejat lite till med sidan, men nu orkar ja inge mer, känner att ja inte behöver stressa ihop sidan, utan ja tar de i lugn o ro så jag blir nöjd, behöver inte batra kasta ihop något, då blir de till o se ut som den oranga sidan (usch)

Nej nu ska jag gå o sova, ladda inför en jobbig dag med en grinig och febrig Nova, lika bra att ställa sig in på de, skulle behöva köpa alvedon till henne, sånna som man stoppar i rumpan på henne, iom att hon kräks så, men men!

God natt o sovgott..

Puss & Kram // A

Nu jädrar

Nu kommer min blogg antagligen att se ut som skit ett tag framöver, ska göras om helt från början!
Men ja kan ju bara greja när ja känner att ja har tid för det, vilket innebär när Nova sover....
Puss & Kram // A

Livet känns tungt ibland

TUNGT

Ja har ni någonsin kännt att allt känns jävligt tungt och jobbigt??
Som om de inte finns någon alls för dej?
Som om du skulle vara helt ensam i hela världen som har problem eller något liknande??

De enda som kan göra mej på riktigt bra humör är min underbara dotter, Nova! De räcker med att titta på henne så förgyller hon hela min dag. Jocke är inte så dålig han heller på att förgylla dagen =) *love you*

Men ibland känns de bara som om allt kan kvitta, åh, har så svårt att förklara!
Man är trött, stressad, m.m. då kan de väl lätt kännas som om allt bara är skit, känns som man måste hinna med så mkt, städa, tvät,t laga mat, diska osv, men va fan gör de om man skulle skita i de bara för en dag?? Antagligen ingenting, emn ändå så känner man att man ahr en jävla massa måsten jämt, man MÅSTE diska eller man MÅSTE handla, bara MÅSTE MÅSTE MÅSTE!
Så känner ja just nu, att ja måste städa, de ser för jävligt ut här hemma, men varför ska ja städa en massa för, ändå ingen som kommer o hälsar på, alltid vi som åker någonstans om de ska hälsas på något.
Trodde verkligen att de skulle bli annorlunda när vi fick Nova, men de blev snarare tvärtom!
Men imorgon ska vi åka iväg med katten och på måndag ska Nova få vaccin, om hon sover som sist så hinner ja lätt städa här hemma innan hon vaknar, annars så ska jag bara ägna hela dagen åt henne, om hon får feber o sånt.
Men på tisdag då blir de ta med sjutton STORSTÄDNING här hemma, bort med katthåren, de ska städas, dammsugas, torkas i alla hörn o vrår så man verkligen får bort håren efter honom..

Känns lite jobbigt idag att de är sista kvällen för honom här hos oss, ja gillar ju faktiskt honom fast att han är som han är..han kan ju vara go oxå! Varför skaffar man djur egentligen?? man blir bara ledsen när de dör eller försvinner.

Nej nu ska jag ta o kolla på något avsnitt av någon bra serie ja har på datorn!

Ha en fortsatt trevlig helg...

Puss & kram // A

Skönt att höra...

ATT MAN GÖR RÄTT...

Har fått höra av nära o kära att man inte är elak eller dum eller så OM jag skulle ta bort katten,
Katten mår uppenbarligen inte bra här hos oss, o de gör verkligen INTE Nova heller, nu är hon snorig som en tok IGEN, de är väl tredje gången denna månad. Prata med BVC sköterskan om de o hon sa att vanligast så upptäcker man att en liten bebis är allergisk för att de får som eksemliiknande, men att de kan även visa sig med att barnet ALLTID är "förkyld" snorig osv...så ja tar de som ett varningstecken!

Men de är iaf MÅNGA som har sagt till mej att de skulle göra precis som jag har tänkt om de var i min situation.
Men "K" skulle väl antagligen behälla katten om barnet blev allergiskt, för "K" har ju faktiskt tagit sig an katten.
Den handlar inte om att ja inte har tid, de handlar om att Nova, Allt kretsar kring Nova o hennes välbefinnande, så prioriterar jag iaf, men de kanske inte K gör....

Men nu ska ni får höra, fick ett telefonsamtal idag från en kompis mamma som visste några soom ville ha Zigge, tror ni ja blev någe glad då =) Han ska få flytta till Storå (lite utanför) en familj där som  ska ta bort sin katt för att den är dålig, INGET annat (tänkte så att K inte tror att alla ska avliva sina katter) Så Zigge ska få bli utekatt och få må bra, är ritkigt glad för hans skull, slippar han gå här hemma o må dåligt, och Nova kan oxå få må bra, kommer antagligen märka stor skillnad på henne. Så till veckan blir de storstädning här hemma, städa bort massa katthår, men  man kommer väl hitta katthår i flera månader efter honom, men men, huvudsaken är att han kommer att få de bra nu!

BILDER

ja du mamma, de kommer bilder snart ja lovar, men vi tror att vi har lite virus på datorn så de måste fixas först, så inte bilderna försvinner, de skulle ju inte vara så bra...tänkte bara så du inte tror att ja bara skiter i o lägga in bilder..=)

Nej nu blir de nog natten, har lite ont i magen ikväll IGEN, har haft de i ett par kvällar nu, laktosont, måste sluta dricka vanlig mjölk, att ja aldrig lär mig...hmm...

Puss & kram // A

Vilken jubelidiot...

TA REDA PÅ FAKTA INNAN....

ja visst innan man sitter o öser ur sig en jävla massa skit så kanske man ska ta reda på hur de verkligen ligger till, för man skriver ju faktiskt inte ut allt på bloggen..
I mitt senaste inlägg så skrev ja om att Katten är jobbig, så fick ja den här kommentaren:
Postad av: K
avliva en katt för att ni, som faktiskt tagit er an honom, inte har tid?!
Fy Fan!
(jag vet precis vem K är för den delen, snacka om trubbad, men men)

Men snälla nån, en katt som både skiter o pissar inne enbart för att man drar fram dammsugaren är inte normalt, han är till o med kastrerad! En katt som klöser på väggar, tapeter, möbler,  m..m. FAST att han har en klösbräda!
En katt som varje natt skiter minst 1 dm från sin egen låda, FAST att den är rengjord, känns som att ja har tröttnat på det.
Eller att han sätter sig o pinkar i sin EGEN vattenskål, Jösses, ta du hand om dina egna jävla problem o bry dej inte så mkt om vad andra gör o inte gör, väx upp någon jävla gång, så enkelt är de bara!
Sen tycker ju då jag att han man stake nog att skriva en kommentar så kan man väl för fan lika gärna skriva vem de är ifrån oxå, stå för vad man tycker istället, de blir bara så jävla genomskinligt, o ganska töntigt om ja ska vara helt ärlig...närstan så  de blir lite skrattretande...*HAHAHAHAHA*
Självklart vill ja inte avliva honom ser helst att han kunde få komma till någon som bor i hus så han kan få bli utekatt o få må bra!

Vi har en dotter som med största sannolikhet ÄR allergisk mot honom o ingen vill ha honom, Jag har gjort allt i min makt för att bli av med honom, men inget hjälper, så nu tycker alltså DU att vi ska ha kvar honom fast att Nova är allergisk, hur idiotiskt är inte de då???  Känns som att ja faktiskt sätter min dotters välbefinnande i FÖRSTA hand, hur skulle du själv göra i min situation???? Säkert ha kvar katten fast att ditt barn är allergiskt.....

Herregud säger ja bara.....
Att folk måste lägga sig i andras saker, om ni tar hand om era poblem o erat liv så tar ja hand om vårat o våra problem o jag ser katten som ett problem just nu, herregud Nova är ju allergisk för fan...

Vad skulle ni ha gjort i min situation?? (mina vänner)

Tänder, dop, jobbig katt...

TAND

Javisst jag tror nämligen att våran lilla flicka håller på o få sin första tand, inte säkert att den kommer upp än, men de är nog helt klart på väg, hon har en liten vit prick i underkäken, hon tuggar/gnager/biter på allt, dreglar som en tok plus att hon bajjar VÄLDANS mycket inte inte riktigt samma färg/konsistens m.m. på det, så vi får väl se. Sen plus att hennes humör inte är så väldans roligt heller, tjurig/gnällig/grinig/glad om vartannat, sen har hon börjat krångla lite på nätterna, hon vaknar till i är jätteledsen men de går över lika snabbt igen, precis som om hon skulle ha ont någonstans o sen somnar hon om, o så håller hon på någon timme eller två, men men.
Sen har hon kommit på att hon INTE vill ha nappen, den spottar hon ut, knappt att hon tar den när hon ska sova, hon tar den on hon är riktigt trött o när vi åker bil, men men då får de väl vara så då..=)

Vi får väl se om de kommer någon bissing....

DOP

Japp i Lördags var vi iväg på Amelias dop, allt gick jättebra för dom i kyrkan.
Nova var helt avdäckad i kyrkan, hon sov till och med när tanten drog igång orgeln, haha, snacka om att sova djupt.
Hon vaknade till en liten sväng när hon spelade på pianot, men somnade om lika snabbt igen, hon vaknade inte förrens ja skulle sätta över henne i bilbarnstolen, hihi!
Tårtorna Therese hade beställt var JÄTTEFINA, nästan så man kände att de var lite synd att skära i dom, men goda var dom iaf...

KATTFAN

visst katten skiter inomhus, varje jävla morgon ligger de en liten hög PRECIS utanför hans låda, tror ni man blir arg då eller??!! snacka om att han protesterar, kraken får ju ingen uppmärksamhet längre, så de är väl hans sätt att visa att han inte trivs längre...han skulle nog vilja bli utekatt helt enkelt...men Lina kanske visste någon som ville ha honom, annars blir de nog avlivning som gäller..

nej nu ska jag gå o underhålla min dotter..

kanske kommer in lite bilder senare...

Puss & Kram // A 

Mammaträff

FÖRÄLDRAGRUPPEN

Idag har vi mammor i föräldragruppen träffats, glömde kameran hemma tyvärr (brukar ALDRIG glömma den), men vi ska träffas på Tisdag igen så ja får ta lite kort på allihoppa då, lite skoj är de för vi är fem par, men fyra av barnen är födda allihopp inom loppet av fem dagar, Jenny först den 17 september, sen Michaela tror ja, o sen Jennie den kanske 20 september o sen vi med Nova den 22 september, den femte fick för tidigt så deras lilla är född i augusti. Roligt att se hur olika de kan vara på barn som är födda nästan samtidigt, Nellie som är född först av de fyra, är kortast osv....

Vi hade iaf en supertrevlig eftermiddag, massa prat om barn såklart, en kaffe o mummsig kaka =)

VACCIN

Nu har Nova fått tid för andra vaccinet, usch usch usch, de blir den 23 februari, hoppas verkligen av hela mitt hjärta att Jocke kan få åka ifrån jobbet en liten stund och följa med, för ja kan verklligen inte hålla i henne medans de tar sprutan, men ja tröstar mer än gärna efteråt, anledningen till att ja inte kan hålla i henne är för att ja tuppar antagligen av om ja ser sprutan i hennes lilla ben. Men kl 13 den 23:e smäller de, då blir de säkert feber o hela baletten igen, men men så får de bli, men då vet man iaf att hon är skyddad när vi ska åka till Portugal.Hur go får man bli???

Har tagit så mycket kort på lilla damen men mest nakenfiskort, o man vill ju gärna inte lägga ut sånt på bloggen, man vet aldrig med pervon!

Nova har kommit på att man faktiskt kan mysa lite när man är nyvaken, hon gjorde de med Jocke för första gången häromdagen, hur go som helst!
Myspys med pappa efter tuppluren!

Nej nu bär de av till bingen, är lite trött idag, men vet ni va?! idag har ja rört på kroppen, jag gick till mamma träffen o jag gick hem från mamma träffen, inte så superlångt, fråm karlskogatidningen till rosendal, men huvudsaken är att Nova fick frisk luft, så hon fick stå ute o sova i 2 1/2 timme när vi kom fram, sen sov hon ju i vagnen när vi gick hem så hon ahr sovit i friska luften i ca 2 1/2 timme idag, skönt för henne att slippa babyskyddet lite....Men man är lika söt fast att man sitter i babyskyddet, HIHI, skönt att få slippa sitta o sova....

Nej GodNatt på er alla, nu tar ja natten, har en känsla av att Nova ska krångla lite inatt, hon har sovit lite oroligt nu på kvällen, men men skenet kan bedra...

Puss & Kram // A

De senaste dagarna...

VAD SOM HAR HÄNT...

Ja som ni redan vet så var vi till badhuset häromdagen ja o Therese med barna, de var jätteskoj, barnen blev helt däckade sen på kvällen, de sov jättegott. men ja la inte upp någon bild från badhusvistelsen, så här kommer en liten bild på badbönorna, även på badbönan Therese i bakgrunden *haha*


Badbönor

NOVA OCH PAPPAMYS

Visst är de härligt att höra att ungen skrattar så hon håller på o storkna när hennes pappa pratar o busar med henne?
De finns inget bättre än att höra sitt barn skratta o må bra, Nova gillar sin pappa stenhårt, jätteroligt att se att hon skiner upp som en liten sol när hon ser sin pappa.


Nova i sin KOpyjamas, jättesöt är hon i den


Mammas & Pappas Goding

NOVA MAAJAAKKOLA

Hon lär sig så mkt nytt nu, hon betéer sig som en helt annan människa.
Hon vänder sig från rygg till mage och tillbaka igen, hon gillar att ligga på mage jättemycket, hon har kommit på att on hon trynar ner ansiktet i täcket o ut med armarna, sen drar hon upp knäna så hon har rumpan i vädret o sen skjuter hon ifrån, på sätt skulle hon kunna ta sig fram, men hoppas inte hon kommer på de än, hon kan vänta lite med det!
Hon älskar att hålla på o plocka med saker nu, o hon ska plocka med ALLT, om man dricker något o hon sitter i knät så ska hon pilla på glaset! Hon börjar verkligen upptäcka världen, våran lilla ängel!

     
SÖTNOS

Nova sover fortfarande i sin säng, hon somnar för natten runt 22 tiden o sover till någon gång mellan 06-08, men vaknar hon vid 6-7 så äter hon o somnar om, oftast! Men vaknar hon vid 8 så tycker inte jag att hon ska somna om, hon skulle säkert kunna göra de, men a tycker att vi gåt upp då..=)

     
Kan man bli sötare???

så här trött kan man bli av att ligga på mage...Hihi


Nova Maajaakkola världens finaste

Nej nu tar mamma Angelika natten, så man orkar med dagen imorgon.

Sov så gott

Puss & kram // A

Mammas älskade unge

NOVIS

Idag när Nova låg nakenfis på sitt täcke på vardagsrumsgolvet och Jag gick ut i köket för att hämta ett glas vatten så när ja kom tillbaka  så låg nakenfisen på mage, då hade hon vänt sig om alldeles själv, så duktig så min lilla flicka!

Idag blev de babaymassage igen, jättemysigt var de idag, lagom tiils vi var klara så blev hon lie grinig, då hade hon soviit i lite över 2 timmar innan vi kom dit så då satte väl hungern in antar jag.

Imorgon blir de badhuset med Therese o Amelia, Och Therese fyller år, vilket födelsedagsfirande va??!!
Inte alla som får fira de i badhuset med Mig o Nova inte, haha, fast just de, Du är ju död therese, hur ska detta gå??
kan ju inte gå dit med en ande, *asg* (läs therses blogg om ni är nyfikna på detta)

annars så händer de inte så mkt, vad ja vet!

Ska ta o hoppa in i sängen nu tror ja, pappa Jocke o Nova sover redan, Nova i sin säng såklart, duktig hon är va =) ??
Först ska ja väl slå ihjäl mig där inne, lampan är släckt helt o mobilen ligger redan där inne, så ja har inget att lysa med, men ja får väl känna mig fram, HAHAHA får se hur detta går, kanske hinner bryta både armar o ben innan ja är klar!

Nej Godnatt med er

Puss & Kram // A

Jätteduktig

INATT MED

Japp Nova sov i sin säng inatt med, från kl 22 till 07.30 ungefär, jätteduktig är hon, men AJ vad de sprängde i mina puppar imorse, men då ska ni få höra, hon åt bara från den ENA o sen somna hon om fram till kl 10.15, den puppen hon då inte hade ätit från gjorde ONT vill ja lova, men men så kan de gå! Skönt att hon kan börja sova i sin säng, fast de är ganska mysigt att ha henne brevid sig, men men! Hon kan ju inte sova hos mej för alltid!

Idag håller ja på o ska försöka städa lite, han hunnit dammsuga ett rum, de var katthår överallt *usch för katthår*
Skulle verkligen vilja bli av med honom nu, för de första så tror ja inte att han trivs hos oss längre, o för de andra så vill ja verkligen inte riskera att Nova blir sjuk av honom. Här får han lixom ingen uppmärksamhet längre, kraken!
Så snälla om ni hör någon som vill ha katt, kan ni inte säga till me då??!!

Kanske skriver ner några fler rader senare, Nova verkar vakna till nu, herregud hon har bara sovit en halvtimme, blir ingen glad bebis då...men men kan ju inte tvinga  henne o sova!

Puss & kram // A

Så stolt...

EGEN SÄNG

Japp inatt sov Nova i sin säng, hela natten, hon vaknade vid 6 på morgonen o ville ha lite mat, sen låg hon o prata en sväng o sen somnade hon om fram till kl 10 ungefär, men då fick hon ligga brevid mej.
Men så stolt man känner sig, över både henne och mej själv, över henne för att hon faktiskt kan sova i sin egen säng och över mej för att ja kan släppa taget, lite separationsångest hade jag igår när jag skulle gå o lägga mej o de fanns HUR mycket plats som helst helt plötsligt, men jag klarade de! Sov ganska så gott oxå.
Hon sov även i sin säng på dagen idag, o man behöver bara stryka lite på henne i pannan så somnar hon sen.
O nu sover hon i sin säng igen, så de verkar som om de kanske funkar... MEN vi ska inte ropa hej än.
Fast hon sover ju väldigt bra om nätterna även om hon inte sover i sin säng! så de skulle ju inte vara jordens undergång om hon skulle komma  på att hon inte vill sova i sin säng.

GÅRDAGEN

Då blev de en sväng till Örebro, vi (rättare sagt farfar) köpte en tripp trapp stol till Nova, men herregud vad de är dyra de jäklarna, stol, babyset plus dyna gick på nästan 2400 kr, helt otroligt.
Sen blev de hem till Ida Peter o kusinerna en sväng
Annrs blev de inte så mkt mer...

PAPPA

Idag åkte vi hem till pappa een sväng o kollade läget, hände inte så mkt där heller, men mest bara för att komma hemmifrån en sväng, skönt!
Tog lite kort hemma hos pappa, o fick faktiskt ett par riktigt bra kort på pappa o Nova, pappa är så himla glad i Nova, han gillar verkligen när hon kommer o hälsar på, han släpper allt han håller på mej o gullar som bara attan med Nova istället. Så de ska vara =) *tihi* Idag blev ja nästan tårögd när Nova fick syn på sin morfar, hon sken upp som en liten solstråle och skrattade som attan åt sin morfar när han sa hej till henne, gud så söt hon är min lilla ängel!Kolla så fin man kan vara en helt vanlig söndag, kjol, strumpbyxor, hårband. Men kräkhaklappen skulle man ju vilja skippa, men de dröjer nog ett litet tag till.
(bara för att jasa till Ida igår att hon inte kräks så mkt länge)Kolla vilken bra bild =0)

När vvi kom hem så sov Nova på som vanligt, jag o Jocke lagade mat. Sen kom farfar hit för att se när Nova sitter i sin nya stol, så då blev de gröt för hennes del o sen ett bad.
Efter de blev de lite mys med pappa, som passade på att prova sin keps på Nova, hihiSå söt =)

Nej nu ska jag kolla lite till på TV innan de blir natten, tänkte jag skulle lägga ut en lite bild på Nova o hennes kompis Amelia, de är ju bara för söta ihop...Kolla godingarna!

Sov gott allihopp

Puss & Kram // A
 

RSS 2.0