Städdagen med stort S...

Tänk att något så tråkigt kan kännas såååå skönt efteråt, nu är de gjort o de luktnar (som Nova säger) gott här hemma =)
Idag ska min lilla skrutt sova hos Morfar, som hon har längtat =) Mamman ska ut o slira lite, de var ett tag sen nu, mammor behöver oxå luftas lite!!
Nu blir de littö käk o sen en dusch, sen bär de av upp till morfar för novis =) Blir grejjer det!
// A

Gammal vänskap...

Idag har jag o Nova varit o besökt Alexandra och hennes underbart söta kids, de var mycket trevligt, barnen lekte som tre hulliganer =) Men även om de har gått så lång tid emellan sen vi sågs sist så känns de precis som om det vore igår, riktigt mysigt! Det måste vi göra om snart igen!!
För övrigt så är livet lite tufft just för tillfället, ekonomi o de där bitarna, men förhoppningsvis löser de sig ganska snart..*hoppas hoppas* Att just pengar kan få en att må så dåligt...=(
NU blir de en liten mysstund med mitt älskade barn innan de är dags för natten, imorgon åker hon till sin pappa!!
// A

Vänskap...

Ja, vad är vänskap?? Hur ska man behandla viss vänskap??
För mig handlar vänskap om ge och ta, och framför allt tillit, att man kan lita på varandra, men kan man lita på någon till hundra procent, oavsett vem de än är??
Jag själv har inte alltid varit den bästa när de gäller tillit, de ska jag ärligt erkänna, men vissa saker har hänt i mitt liv som har fått mig att vilja vara en bättre människa, och jag är en bra jävla bit på väg!! Med nya mål, nytt liv, nya möjligheter, förhoppningsvis fler möjligheter än hinder iaf! Men jag är på väg att bli en stark, självständig människa som har den bästa möjligheten i hela världen mitt framför näsan....MIN DOTTER <3
Jag är på väg att bli en så mycket bättre männsika än vad jag någonsin har varit, jag mår bättre, inte helt bra men bättre! Tack vare stöd från dom riktiga vännerna och familjen har jag kommit en bra bit på väg i mitt nya liv...
Hädanefter tänker jag varken ta eller ge skit, de är en sak som är säker!
IDAG ÄR FÖRSTA DAGEN PÅ RESTEN AV MITT LIV!!
// A

Kanske dags igen...eller??

Ja de är nog på tiden att man tar o skriver ett par rader i denna blogg igen...
Mycket har hänt i mitt liv sen sist, mycket bra men oxå en hel den dåliga saker, tyvärr!
De största frågorna jag ställt mig många gånger är: hur vet man om man gjort rätt val här i livet? hur vet man att man inte gjort sitt livs största misstag? Kommer det någonsin kännas bra igen? När är det min tur att få må bra?
Livet som ensamstående mamma är ingen dans på rosor alltid, det kan vara riktigt tufft ibland, man måste vara stark, speciellt för sitt/sina barns skull, men ibland känner man sig som världens svagaste människa som inte klarar av ett skit, men så tittar på sitt älskade barn i ögonen o ser hur dom tittar tillbaka på en så där sött som bara barn kan, då smälter man o inser att: Faan jag klarar detta, de här fixar jag...Jag o N mot världen <3 

Kärleken till sitt barn är obeskrivlig, men hon är det absolut bästa som någonsin hänt mig, hon är min solstråle, hon är mitt liv, mitt allt =)
MAMMA ÄLSKAR DEJ <3

RSS 2.0