Vinprovning

LYCKAD

Javisst vet ni, igår blev de vuxenpoäng på hög nivå, Jag o Ida var på våran första vinprovning, de var trevligt, intressant o lärorikt kann man säga, en hel del som man inte alls kommer komma ihår, men en del sätter sig direkt, så en del lärde man ju sig iaf!

Fick en hel del bra tips om hur man kan prova på olika viner själv hemma, så de ska helt klart provas på!
De får vi ta någon helg tycker jag, eller hur Ida???

Tack Marina för en lyckad kväll, superduktig är du <3

Efteråt blev de statt/harrys, det var en hel del folk ute, mest nyblivna 18 åringar dock, men skoj hade vi för de =)
Sen var de ju en viss person som bara försvann o lämnade mig o Ida med någon stackars krake som ville ha en viss persons nr som hon inte ville ge ut o angav ett fel nr, men ja lyckades ju avslöja hennes idé o skrek ut rätt nr till honom, men till mitt försvar så trodde ja faktiskt att dom kände varandra o att hon hade av misstag gett honom fel nr, men där slogg ja mig själv på fingrarna *hihi*

puss o kram

Jag tar den...

VACCIN

Jag har bestämmt mig, jag tar den, framför allt för Novas skull, då har ja iaf gjort allt i min makt för att skydda Nova mot skiten, sen vad folk tycker o tänker om de skiter jag i. Jag gör de för min dotters skull!

Ska ta tag i de när vi kommer hem!

Nej nu ska ja glo lite på TV innan de blir sängen, imorgon står packning, städning, lirte besök m.m. på listan...
sen på lördag drar vi, ska bli sååååå gött!

Puss&Kram // från oss


Vaccin???

SVININFLUENSAN

Jag är huuu förvirrad som helst, hur ska man göra, ta de eller inte ta de??

Självklart skulle man ju vilja vara vaccinerad för Novas skull då hon är för liten för att själv få ta vaccinet.
Men de finns många MEN känns de som, de säger att vaccinet är framtaget för fort så de är inte testat ordentligt, folk har dött av själva vaccinet, de finns huuuur många biverkningar som helst! de säger även att vaccinet kan vara "farligare" än själva influensan! Läste nu på aftonbladet om en skolklass där 1 hade tagit vaccinet 13 st skulle INTE ta de och resten var osäkra på hur de skulle göra, hur ska mn veeta hur man ska göra?

Om man inte skulle ta de så innebär det alltså att man måstte isolera sig, man kan inte umgås med folk som inte har tagit vaccinet för att minska risken för att fram för allt inte Nova ska bli smittad, men även om man skulle ta vaccinett är man bara sjyddad till 94 % vilket innebär att man kan lika gärna dra hem skiten till Nova iaf, så även om man tar vaccinet eller inte så måste man isolera sig då eller? man ska använda handsprit osv, men hur ska man kunna skydda sitt barn mot detta, de räcker ju med att någon som inte är vaccinerad nyser så vips så är man smittad....äsch fan ja blir bara mer förvirrad o mer arg känner ja ju mer jag skriver om det..
Det är hur som helst jävligt jobbigt!

Du som läser detta o kanske redan är vaccinerd eller ska vaccinera dig, har du några bra råd till mej?  Även om du inte ska vaccinera dig kom gärna med bra råd till mej!

Hur ska du göra, vaccinera eller inte?

Åhhh hjälp mej, blir tokig på detta, fram tills nu har jag egentligen inte brytt mig så mkt om denna omtalade svininfluensa, har mest kännt att den är inte farligare än den vanllig influensa bara de att dom inte vet hur de ska handskas med den, människan har inte "hunnit" bli imun mot den än, men ändå jag känner mej helt kluven!

Så ge mej en massa bra råd!

Puss & Kram // En orolig mamma

RSS 2.0