1 vecka kvar...

Tjoho nu är de bara 1 vecka kvar till jul!
Är dock INTE riktigt klar med alla julklapparna...men nästan, Har kvar: Ida o victor, Ida o peter, pappas födelsedagspresent (den är beställd iaf) Jocke, något mer till Novis!

Idag har vi varit hos källmogänget o bakat lite knäck o ischoklad med lite olika smaker, en med pepparmintsolja, en med russin i o en med polkagris...mummsigt var de!

VACCIN

novis fick sin andra dos igår, de gick jättebra! inte biverkningar än så länge, vi får se om hon får några.
jag o Jocke har INTE varit iväg än, skulle väl behöva göra de snart, tror de får bli lite emlasalva för min del så ja klarar av o ta skiten någon gång....FY vad ja hatar sprutor...

SENASTE TIDEN

har varit lite upp o ner för min del, har haft ganska mycket att tänka på, mycket som man egentligen inte vill tänka på överhuvudtaget. jag har kännt mig ganska hjälplös, ledsen, arg m.m Så ni som undrar varför eller om ja har varit lite tillbakadragen så vet ni lite iaf...vill inte gå in på det mer de känns kanske privat/personligt!

ska lägga upp lite bilder...ska börja ladda upp den nu...får se om de hinner komma ikväll redan eller imorgon!

Här kommer lite bilder på min älskade lilla prinsessa, mamma älskar dej!

     

   

Några söta på min godinga, balnd annat när hon är tomtenissa =)
en bild på hur vackert vitt vi har de...sååå mysigt med lite snö!

     

Nova ute i snön!Mamma o dotter =)

Puss på dej mammas hjärta, hon lyser upp mitt liv!
Hon är de bästa som någonsin hänt mig =)
Puss&Kram // Oss


12 dagar kvar...

...Till julafton!!

snart är de jul igen, vart tog detta året vägen?? de försvann lika fort som de kom känns de som!
Denna julafton kommer firas som så att vi åker till min farmor o farfar på morgonen sen drar vi hem till pappa o käkar julmat, sen måste man ju kolla på kalle Anka såklart (får se om Nova är vaken då eller om hon sover, än så länge så är hon ju inte så intresserad av de så de spelar ingen roll) sen öppnar vi julklappar (o födelsedagspresenter för pappas del, kraken fyller år på julafton) O sen bara myser vi lite, Sen drar vi hem till Ida o gänget för mer julfirande o mer klappöppning! 

Så ser våran julafton ut, ganska lugn mot vad de brukar vara känns de som!
på juldagen blir de mer firande hemma hos oss, då kommer mina mostrar med familjer och mormor o kjell! Önskar att mamma skulle vara här med, men vi får se hur de blir med den saken i år, kommer att kännas konstigt utan henne som de gjorde förra året...men men!!

DAGIS

Novis har kommit in på dagis, hon börjar den 21 Januari...gud så kul för henne! få lite aktivering kan ju inte skada, för ibland känns de som att man inte kan ge henne den aktiveringen som hon kräver, så de ska bli skönt för henne! Får se hur de ska gå om hon bara ska vinka litte glatt åt mej eller om de ska bli tårar från både henne o mej...nej då de ska nog gå huuuuur bra som helst!!

SPRUTOR

japp Nova har fått första dosen, den andra får hon efter nyår, egentligen är de tre veckor sen hon fick den, men de på bvc ville vaccinera dom barn som inte fått någon först så vi som redan fått våra barn vaccinerade en gång skulle återkomma efter nyår.

Jag o Jocke gar dessvärre inte tagit skiten än, de tar ju slut hela tiden! men så fort de får in igen så ska vi väl gå iväg o ta den..

NYÅR

den ska vi spendera i storå med familjen Karlsson/johansson och fam Karlsson/johannson...hihi de är alltså två syskonpar som är tillsammans med varandra höll på o säga men ni förstår vad ja menar??!! O sen skulle de vara en familj till o såvi såklart! ska bli skoj!

Nej nu har ja uppdaterat lite, så var de ju de här med bilder oxå...de tar vi en annan dag...de tar ju sån j**la tid o ladda upp dom!

sov gott min vänner

puss&Kram// Angelika, Joakim & Nova

RSS 2.0