dags igen då...

I SUCK ON THIS

Jag är verkligen skitkass på de här med o blogga nu förtiden! funderar på om man kanske ska skaffa bilddagbok istället/också! för då kanske de blir att man lägger upp någon bild om dagen, o så kan man ju skriva o så här ibland....äsch ja vet inte, gör de mest för mammas skull, fast att ja suger lite på de just nu....*hihi*
Ska försöka bli bättre, jag lovar!

Idag är de iaf tisdag, o de är skittråkigt! Är meningen att ja ska iväg o träna ikväll MEN ja känner mej inte helt OK, jag har lite ont i halsen o huvudet, plus att ja känner mej ganska hängig....kanske är en förkylning på G. Kanske ska vila idag me, så kanske de är bättre tills imorgon *hoppas hoppas*

Nej nu ska jag försöka roa en tjurig Nova som står här o rycker i mitt byxben...

Puss&Kram / Angelika & Nova


Mammamys

MAMMA/MORMOR

Japp äntligen har vi henne här igen, huuuur mysigt som helst!
Hon kom till oss i fredagskväll, Novis titta på henne lite skeptiskt, som att hmmm ja känner igen dej men ja kommer inte ihåg från vart, Ända tills mamma tog fram kameran..mamma tar ju en hel del kort på Nova när hon är här!

I lördags så sprang vi på stan och sen på kvällen skulle mamma på 30 årsfets, stans kallaste fest sa hon, dom var i en lada utan värme, då kan ni ju tänka er vad mamma frös som kommer från 30 grader varmt till o vara i en lada när de iaf blir 2-3 minus kallt en del nätter.

Igår låg vi mest bara hemma på soffan, vi var hemma hos mormor en sväng på eftermiddan, sen bar de av hemmåt o laga lite mat!

Idag måndag så bär de av in till Örebro (marieberg, Ikea och babyproffsen står på schemat)
Mamma är iväg o tränar lite nu, hon har faktiskt vilat i hela tre dagar, vilket kanske inte var helt onödigt så som hon tränar när hon är hemma, hon kan lätt på morgonen gå o spela tennis i 2 timmar sen hem o duscha o sen iväg på en golfrunda på 4 timmar o sen iväg igen o spela tennis i 2-3 timmar, helt galen, helst skulle hon vilja hinna med gymmet en timme oxå, så lite vila skada nog inte för henne!
Själv ska jag fixa lite lunch nu tänkte jag! Falukorv o potatismos (riktigt)

Ha en bra dag!
Kanske återkommer med lite bilder...OM ja orkar sen!

Puss&Kram// Oss

Bilder...

Här kommer några nya bilder, har inte så mkt att skriva om tyvärr, händer bara en massa skit som inte ens är nämnbart i bloggen! Inget som jag är inblandad i men som man blir helt...ja helt.....ja ni vet ??!!

Men en sa vet ja iaf, bara EN VECKA KVAR TILLS MAMMA KOMMER ...... JAAAAAA

 Hitta den här, kolla in kulan, tre dagar innan de drog igång!

 

 

Novis hugger in på tårtan =)

Äter mat...helt själv...Haha goa unge =)Novas farmor som har fixat, visst är den fin!

Puss&Kram // från Oss


RSS 2.0