tenta...

Är det verkligen meningen att man ska känna så här inför en tenta?
Är de så att kurshandledarna överdriver och förstorar upp det hela, mest för att skrämma skiten ur en?
Ah men vadå, man kommer in i tentasalen, lämnar fram sitt ID man blir avprickad och får en nummerbricka, det nr man får på brickan den bänken ska man sitta vid.
Man får inte ha sin jacka hängandes på stolen, man får inte ens ha ett pennskrin på bänken. Du måste alltså försöka hinna med att få ett "värdesaksskåp" så man slipper ha de i jackfickorna på jackan som hänger bland alla andras. Sen får man plocka ur sina pennor o sudd o så.
Sen är de bara att sätta sig ner o vänta på att kl ska slå prick den tiden som tentan ska starta, då stängs dörren o är man då sen så får man vänta 40 min innan man kan bli insläppt o få en chans att skriva sin jädra tenta, för efter 40 min får man lämna in sin tenta o gå om man vill o känner att man är klar, men inte tidigare.
Det sitter en vakt fram bak och varsin på sidorna. Jag har inte själv varit inne på toaletten men de sägs att de är något specialljus där inne som gör att man inte kan tjuvläsa fusklappar o dylikt där inne, en vakt står de ju såklart utanför oxå.
Är det så himla konstigt om man är nipprig inför en tenta??
Nej jag tycker inte att de är så konstigt att man mår som en påse skit inför en tenta, jag har en skum magkänsla så här dagen/dagarna innan tentan o får skiiiitdåligt samvete om jag ens tar 5 min paus i pluggandet, men man kan inte plugga huuuur mkt som helst på en gång. de blir för mkt o de känns som at de går åt andra håller, alltså att informationen försvinner från skallen istället för att stanna kvar o läras =)
Jaja sånt är livet antar jag, de bara ska vara så på universitet!!
Nu skiter ja i pluggandet iaf, ögonen är trötta o kl ringer 05.00, då ska man upp o stressa halvt ihjäl sig för att få iväg Nova till dagis till 06.10 o sen ska man fortsätta stressa iväg till bussen som går 06.40...herrejösses vad skönt de ska bli när man är på väg hem imorgonpå bussen o man bara kan åka hem och bara vara för en dag =)
det måste vara de skönaste med att ha gjort en tenta, lugnet efter stormen =)
Nej natti natti mina vänner =)
Puss & Godnatt // A

söndag, städ och plugg

Jajemän, helgen gick lite fort som vanligt, lite trist måste jag säga, kanske mest för att ja vet att de är tentadags imorgon igen, och sen ska man gå full vecka i skolan, är iof ledig fredag, *skönt*.

Idag ska jag ta tag i lite städning, tvättning tänkte jag, känns som de hamnar lite i skymundan när man pluggar inför en tenta, det är i stort sett de enda man har i huvudet, o sitter man för kort stund så har man dåligt samvete för det, sitter man för länge så orkar knappt hjärnan med. Inte nog med det så var min käraste sambo Tvungen att jobba idag, vilket INTE kom så värst lägligt, då jag egentligen borde sitta mesta delen av dagen o plugga för att slippa sitta ikväll, känna som de är lättare att sitta på dagen, o så bara gå igenom det på kvällen, på kvällen orkar man lixom inte, men men vad ska jag göra??

Jag klarade ju iaf den senaste tentan...typ...jag måste göra en liten komplettering så har jag G eller tom. VG på den, beroende på hur bra jag gör uppgiften (den kommer för övrigt vara toppenbra) =) hihi
O den mina vänner måste ja tala om för er är SUPERDUPER skönt o slippa omtenta =)

Nej nu sätter ja lite fart här hemma, ha de gott allesammans =)

Puss&Kram // A

Tentaplugg

Jahopp, då har man iaf gjort allt förarbete till inför tentainlärningen, så jag vet vad jag ahr att se fram emot i helgen, inte den idylliska helgen kanske, men vad ska man göra?? Bara o bita i det sura äpplet o plugga som en idiot inför tentan på måndag, som jag för övrigt känner att den kommer iaf gå liiite bättre än den förra.
Läste idag att om man har kuggat på den så är de inte omtenta förren den 11 december, ja då har man ju iaf tid på sig att plugga inför den, men då har man ju såklart en massa annat som ska vara klart.
Jag vet att vi ska ha en inlämningsuppgift här straxt efter tentan.
Det är minsann aldrig lugnt o skönt när man pluggar på universitet =)
Nu ska jag iaf ta mej något att äta o sen ska jag hämta min sockerböna på dagis, så ska vi gå upp på stan o kolla om vi kan hitta några bra vinterskor till henne, då de stog att det var 6,8 MINUS på termometern imorse, HJÄLP!!
sen här för ca 30 min så började de väl snöa utav bara h-vete, men de sluta ju lika fort igen o inte ligger de kvar heller, men de dröjer nog inte ska ni se..=) *myyyys*
Nej..ÄTAAAA, magen skriker efter mat, men ja tar bara något litet, ska väl laga lite käk här om typ 2 timmar..=)
Puss&Kram // A

Dags för en uppdatering då kanske =)

SKOLAN:
Ja skolan har startat o de var pang på direkt och en månad senare hade ja min första tenta, som för övrigt gick åt skogen, har dock inte fått något svar än, men ni vet den där känslan man har när man känner att man inte har klarat något...DEN FINNS DÄR!! Får väl svar till veckan hoppas jag, så man vet om man kan släppa den där tentan och gå vidare eller om man ska börja plugga på skiten igen.
Nu på måndag (25/10) är de dags för nästa tenta, men den tentan känns de som att ja iaf har en chans att klara, är lite mer förbredd den här gången, började väl plugga i tid kan man väl säga =)
Fick iaf G+ på inlämningsuppgiften om kunskap o de är ju bra iaf =)

NOVA:
Hon har hunnit fylla hela två år sen sist jag skrev, stora damen nu ju =) Det blev paket i stora lass som hon är supernöjd med =)
Just nu håller hon på o får sina 4 sista tänder o de märks på nätterna vill ja lova. Igår kväll somna hon straxt innan 20.00 vakna stup kvarten från 22-23.30 då kom hon till och med upp o satt i soffan med mej en stund, sen kom hennes pappa hem från jobbet o då ville hon ha välling som hon knappt drack, sen gick ja in med henne igen o hon somnade om, men vakna väl såklart när jag skulle lägga mej, o då började hon krångla, böka varvat med o vara ledsen o "ropa" efter mig, sista gången ja kolla på kl så var den 02.34, sen måste jag ha somnat, och hon med för den delen, så idag är man lite småtrött.Men nu är hon på dagis och jag ska sätta mej och råplugga =)

För övrig så har de inte hänt så mkt, mitt liv handlar mest just nu om skolan, familjen, plugga plugga, kaffe med Natta eller någon annan vän, sen plugga lite till, sen de vardagliga sysslorna såklart.

Tänkte jag skulle slänga in lite bilder på damen från hennes 2-årskalas =)


Paketöppning, det kan hon med nuförtiden =) Fort bort med pappret!
Här fick hon en kaffebryggare av oss som hon för övrigt älskar, speciellt när hon får kladda med vatten. För den funkar ju nämligen, om man häller i vatten i den o trycker på knappen så kommer vattnet ut i kannan =)
Den STORA Nallen, den gillar hon skarpt att ligga o mysa med, helst på den =)
Sötfia, här fick hon matskål, nappflaska, blöja o grejjer till dockan =)
Tårtan, blev Med Hello Kitty på, med hallonfluff i den ena och geishafluff i den andra =)
Ballerina Kladdkaka är en favvo här, syns det?? ;-)
Fikatajm o mys med  gammelfarfar "Isse" (Nisse)
Testar kaffebryggaren, tänk vad vatten de blir överallt när en tvååring får fria händer vid diskbänken =)
Men vad gör det då, de går ju att torka bort =)
Målar lite med vattenfärg som hon oxå fick i present..=)
Ja det var väl allt för denna gång, ska försöka bättra mej lite nu, har nämligen fått förfrågning om ja gett upp min blogg..haha, nej då har bara glömt bort den lite =)

Nu ska jag plugga!

puss&kram // A

RSS 2.0