I Suck on this...

Ja jag vet jag suger verkligen på att uppdatera här =) men men ni som har FB får ju iaf lite mer uppdateringar.

Ikväll ska jag ut o göra stan osäker igen, gick inte såååå bra sist jag var så här taggad, men ikväll tar ja de lite lugnt med alkoholen så jag iaf kommer ut. Ikväll är de 70-tals tema på statt, ska bli skoj faktiskt. Jag kommer dock INTE ha 70 tals kläder på mej *hihi* de ser ju förjävligt ut...hahaha!
Så när Jocke kommer hem så drar till bolaget, o sen måste ja börja fixa lite, måste få i oss lite mat oxå innan de är dags för mej att dra, blir till o göra sig iordning hemma hos Anna!

NOVIS

Ja lilla Nova växer så de knakar, o de går superbra för henne på dagis oxå. Hon blir jätteledsen när ja lämnar henne, men de går över så fort hon inte ser mej längre. men ni kan ju tänka er vad ont de gör i mammahjärtat när ens lilla hjärta hänger på dagisfrökens arm och tårarna bara sprutar på henne plus att hon har armarna utsträckta mot mej o gråter samtidigt som hon säger maaaammmaa! Stackars liten, men jag brukar bara ställa mig runt hörnet där man tar av sig skorna o lyssna ifall hon tystnar, mest för att lugna mig själv lite. Och poff, så fort hon inte ser mig längre så tystnat hon. men sen när man ska hämta henne så vill hon inte följa med hem istället, lilla skruttunge, hon gillar helt klart att vara på dagis =)

O hon har satt igång o prata som bara den, det kommer nya ord hela tiden. Mammas lilla tjej är inte så liten längre, men guuuud vilken härlig ålder hon är i just nu, lite trotsig men de hör ju till =)
Efter lunchen idag fick hon en tablettask och när den var slut så kom hon med den till mej o sa: -tut (slut) och sen ville hon kasta den i soporna själv, lilla stumpan då =)

Jaha nu har ni iaf fått en lite uppdatering av mej, jag ska försöka bli bättre på det här =)



Puss&kram // Oss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0