Fotograf Saxin m.m.

FOTOGRAFERING

Javisst de fixade vi idag, hos fotograf saxin! Tord (fotografen) var supernöjd med Nova, han sa att de är Sällan man träffar ett så nöjt o glatt barn, som bara finner sig i vad man gör Plus att hon skrattade på i stort sett varje bild, han var helnöjd (vi med såklart). Vi började med familjebilden (Nova iklädd dopklänningen) De gick jättebra. Sen tog vi bilder på bara Nova i dopklänningen, Kanonbra bilder blev det även där.
Sen ville vi ha bilder på Nova som nakenfis, både Tord och Vi var helt överens om att vi inte ville ta några bilder på henne när hon ligger på en sån där fäll, för de har ju verkligen ALLA, så vi körde på lite andra varianter.
Tord mena på att vi kommer få de svårt att välja ut bilder sen för att de blev så många bra på henne, så de ska bli spänannde o se nästa fredag! Mamma är stolt över sin underbara dotter som var så duktig =)

NOVA

Hon utveklas som bara sjutton nu, på kort tid har hon börjat krypa (Å fort går de nu) Hon reser sig upp mot saker, vill väldigt gärna gå mellan sakerna oxå men riktigt så stabil är hon inte så de blir allt ett par vurpor, men men de är ju sånt man får ta, kraken!

       

Kolla vad jag kan =)Här sitter ja under bordet o kollar på TV =)

BABYFIKA

Jajemän, i måndags var vi hemma hos Jenny på fika, hon hade bakat o gjoprt supergott, inte nog med det så var de ju så fint väder så vi satt ute på altan, o barna kunde leka med varandra på golvet =)

  

Nova blev väldigt intresserad av Antons dragkedja =)Hur söt får man vara ??!! =)

nej nu ska jag gå o byta om, vi ska åka ut till Farfar Timo när Nova vaknar o käka mat!
Ikväll blir de Easy Line =)

  

Kusinerna, kolla in busblicken från Mollie!Här står jag !Puss&Kram // A 

Kommentarer
Postat av: Karin

Hihi Gud va skoj m fotograferingen, ska bli spännande och se korten =)Jag grina mig rödögd till gårdagens avsnitt, kollade du?Kram

2009-05-29 @ 01:26:16
URL: http://lillak24.blogg.see
Postat av: Faster Fido ;)

Underbara bilder!

2009-05-31 @ 22:43:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0