Helgen

FREDAG

Umgicks jag med Anna, de var trevligt! De började med att hon kom hit vid tolv tiden, vi satt här  o snacka en massa strunt, sen kom vi på att vi ville gå ut en sväng i de fina vädret, så vi knallade upp på stan en sväng, såklart så blev de en del till Nova, två klänningar o en solhatt, så söt är hon i den! Imorgon blir de upp till Apoteket o inhandla lite saker därifrån till resan, måste väl köpa med lite alvedon till både henne och oss, kanske någon solskyddsfaktor ja ni vet!
Ska bli så skönt att komma bort lite nu känner jag.

Jaja efter att vi hade gått på stan så åkte vi hem till Anna, gud vad fin hennes lägenhet var =) Totalrenoverad!
Sen ringde Jocke o sa att Pumba o Cajsa skulle komma, så jag skjutsade Anna dit hon skulle (hon skulle parta), sen åkte jag och handla lite, så vi lagade festpirog här hemma, *mumma* de blev ganska sen mat, men men, Nova satt med vid bordet o fick smaka på smörgåsrån, de såg dock inte ut att vara så gott, men men!

LÖRDAG

Då käkade vi plankstek på Katrinedalskrogen, de var ju oxå bara för gott *hihi* sen bar de av hemmåt, vi drack lite kaffe o bara umgicks lite. sen vi 17 tiden såå åkte Pumba o Cajsa hem och vi gjorde  inte så mkt mer, vi var bara hemma o tog de lugnt! hade lite myspys här på kvällen med lite plockmat o TV-tittande (nisse var även med *haha*)

SÖNDAG

idag ahr vi varit först hemma hos Ida o Peter, sen bar de av hem till Timo där det vankades mat *mums* Jag var så hungrig när maten väl var klar, så ja hann knappt tugga =) Men riktigt gott var de, de var någon som Timo aldrig hade lagat förut, typ köttfärslimpa o potatis med sås! mmmmm.....
Sen åkte vi hem o slängde i Nova lite gröt o katrinplommonpuré (har misstänkt att hon har varit lite hård i magen, ja tror även att min misstanke stämde för efter lite puré så släppte de vill ja lova)

Sen blev de beck på TV:n o nattning av Nova vid 22 tiden, så söt är hon med sin snuttefilt som hon nyligen ahr börjat använda, den fick hon redan på BB av farfar Timo, hon gnussar in hela ansiktet i den o sen somnar hon, HELT själv, de enda ja gör är o sitter där brevid henne, man kan ju sitta där o titta på henne HUR länge so helst egentligen.

O nu sitter ja här som den död sill som varit vaken sen kl 07.30 imorse o funderar allvarligt på o gå o lägga mej.
Tänlte greja lite med redigering av bilder o fixa med bloggen, men sen kom ja på att de är ju på den andra datorn ja håller på med några speciella bilder, orkar inte krångla med o dela med sig av bilderna till den bärbara, så ja fixar lite imorgon om ja hinner när Nova sover.

Måste fixa klart med lite dopkort oxå, ska sitta o göra 25-26 kort, för hand, plus att ja har kommit på en ganska så pillrig sak som ska vara där på, men men fina  blir de iaf =) *hihi*
Vad på bokhandeln o skulle ha lite rosa spetsband som ska vara på korten, men de hade bara 1,5 m kvar i de räcker inte långt, men så snälla som de är så skulle de ringa när de kom in mer band, gulligt av dem.

Nej nu tar jag natten
Sov gott

Puss & Kram // A

Kommentarer
Postat av: K

Duktig du é Angelika!

Kram K

2009-03-02 @ 08:08:51
URL: http://lillak24.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja har ett stycke spytrasa o en leksak kvar här efter erat besök=) Hör av mej nån da i veckan!

Puss

2009-03-02 @ 22:44:21
Postat av: Alexandra och Tyra

Ni får ha det så gott nu när ni åker, Gud så skönt att komma här i från!

Visst är hon söt Tyra, = )!

Hoppas allt är bra med er annars, Här är det fint!

Trött som attan bara! Jobbar mellan pass denna vecka och det har slåt ut mig helt! Haha!



Ha en trevlig helg, Sj ska jag jobba extra!



Kram!

2009-03-05 @ 20:45:29
URL: http://alexandratyra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0