Helgen

FREDAG

Då blev de lunch hemma hos ida o gänget, spagetti alá Peter, sen bar de av ner på stan med ida o Mollie, hittade faktiskt ingenting till Nova, inte till mej själv heller för delen, kollade heller inte så värst noga till mej..*hihi*
De är lixom en inställd radar på barnavdelningen, man går med raska steg DIREKT till barnavdelniingen för att kolla om de kommit in något nytt, vilket ja inte tyckte att de hade gjort, fanns en hel del söta Kitty kläder, men nej, de har hon ju lite av, de blev en NAM nappflaska till Nova, nu när hon ska börja på o prova välling, hon har fått psöva två gånger, men hon tar hellre puppen, men de är klart de är väl en vannegrej.

LÖRDAG

Då på natten/morgonen fick vi reda på att Pumba o Cajsa ÄNTLIGEN har fått sin lilla Elliot, 3460g o 50 lång, nästan som Nova, men hon var 3420g o 50 lång. Nova är född den 22:a o Elliot den 21:a, fast de skiljer ett helv halvår på pricken mellan dom, men de är ju inget som kommer att märkas av när de blir äldre, så kul så, Grattis en en gång till er.
Så de blev ju såklart en sväng till stan (barnvagnen) o inhandlade en Spelande Dinglis till dom, en blå såklart =)
Sen abr de av till Örebro o kollade in dde lilla underverket, OJ vad Nova blev stor, hon var lixom ingen bebis längre då, *hihi* hon blev ju stora tjejen, helt ofattbart att de var inte länge sen som hon var så där liten...hehe
Sen bar de av hemmåt för  att hansla lite o sen hem o läga mat, sen skulle Jocke tillbaka till örebro för att först skjutsa Larry o sen hämta Pumba som inte får stanna kvar på BB med sin familj =( men men de är ju snart hemma.

ELIN

Har fått en kommentar ifrån Elin, vem elin är det??
O flygresan gick kanonbra, vi har lyckats tajma in de så bra så att antingen har hon sovit eller ätit när vi har lyft o landat, men hon var vaken o så någon gång när vi landa, men då fick hon dricka lite fruktdryck, så de gick superbra, tror inte att hon led så mkt av trycker i öronen, hon drack ganska så bra, så de gick verkligen över förväntan, helt OK.
Klart att hon blir lite rastlös o så, lite kiinkig, men hon var verkligen jätteduktig, mest mamman som var livrädd för starten o landningen *haha* hatar att Lyfta, landa går bättre.

IMORGON

Var de tal om att vi kanske skulle följa med in till örebro till Lek o  Buslandet, med Ida o gänget, Nova kan ju inte leka så värst mycket men mamma o pappa kan *haha* men vi får se imorgon tror ja hur vi gör, skulle ha ringt dej Ida, men ja glömde bort det. o nu vill ja inte ringa, lite sent om ni kanske sover...men men, jag hör av mej imorgon!!

Jag lovade ju lite bilder från resan oxå så här kommer d lite söta bilder...

    
Så här man man se ut när man tar kort på sig själv...*hihi*

Nej nu ska ja gå o glo på TV innan de är dags för natten...

Puss & Kram // A

Kommentarer
Postat av: Catarina sund

hon är ju så go våran lilla tjej, saknar er sååå mycket! är det 48 dgr kvar nu??;-)

2009-03-22 @ 00:12:17
URL: http://catarinasund.blogg.se/
Postat av: Catarina sund

lite dålig uppdateringar här...;-) puss gumman, älskar dig!

2009-03-23 @ 21:04:12
URL: http://catarinasund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0