BVC

6 MÅNADERSKONTROLL

Idag blir de läkarbesök på bvc, Tänk att Lilla Nova redan har blivit ett halvår, vart tog tiden vägen??!!
Ja o nu är de ju över en månad sen vi var där så vi får se vad mkt hon har växt och vad mycket hon väger, ska bli spännande! Gissar på att hon är 69 lång o väger någonstans runt 7500g, får se hur nära ja är sen, eller om ja är helt ute o seglar..*hihi*

MAMMAFIKA

Det blir de hemma hos Jenny idag, de är riktigt skoj att vi har börjat träffas ofta tycker jag, vi träffas ju iaf nästan en gång i veckan, kul o träffa folk som har barn i precis samma ålder, de skiljer ju som sagt bara 5 dagar mellan alla 4, de finns en femte oxå med honom har ja aldrig träffat, de bor i Nora tror ja så de har ju inte lika lätt att ta sig hit kanske. men han är född i augusti tror jag!
Så dit ska vi efter bvc, vi ska vara på bvc kl 13, så vi får komma lite efter alla, de skulle träffas kl 13 hemma hos Jenny.

DOPPLANERINGAR

Nu har jag suttit och valt ut ett par jättefina kärlekssånger till ett barn som min Kusin Charlotta ska sjunga för Nova på hennes dopdag, ja hon ska ju inte sjunga allihoppa men de är de finaste iaf, tror att ja har valt ut de två jag tycker bäst om, får se hur de passar till henne bara.
Snart är alla inbjudningarna ute oxå, har några kvar att göra, men ja måste säga att ja är jäääävligt trött på dopkorten nu, att sitta o göra samma sak på över 25 st är inte så värst skoj, men nu har ja väl iaf bara 10 kvar eller något.
Annars så är nog de mesta planerat, måste snart börja kolla över vad man ska ha för tårta, eller vad man ska bjuda på överhuvudtaget, Men vad tur att ja har min kära mamma här en hel vecka innan dopet, ifall de ska bakas eller något, inte alltid så lätt om man är själv med Nova, inte säkert att hon tilåter mej att baka bullar tex *hihi*

Nej nu ska jag gå o stoppa lite lunch i magen medan Nova sover.

Nova har hårspänne i håret   

Älskar er!!



Hur go bild som helst, båda lika glada!

Ha de så gott

Puss & Kram // A

Kommentarer
Postat av: Charlotta sundh

Vilka låtar blir det ?

2009-03-30 @ 18:27:15
URL: http://charlotta90.blogg.se/
Postat av: Anna

Ja kan oxå hjälpa till o baka, lr så kan du baka o ja kan leka med Novis:D hihi

2009-03-30 @ 21:49:40
Postat av: Michaela

Halluuu ! Har inte kvar ditt nr så skicka ett mess eller mejl med nr i ... hör av dig om du ville ses nå ndga ? har varit tyst sen du kom hem ?



Tänkte att ni skulle komma på kalas på söndag kl 15 för lilla alva blir ju hela ett år (på fredag) , men har barnkalaset på söndagen :D





KRam

2009-03-30 @ 22:32:25
URL: http://missmichaela.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej. behöver du någon hjälp med bakningen till dopet är de bara att säga till vettu :)

pok

2009-04-01 @ 21:02:01
URL: http://liiinnnaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0