Regn regn regn

SUCK

Jaha idag regnar de igen, bara skitväder i detta land nu verkar de som.
Igår hade vi iaf skapligt väder, när solen var framme så var de jätteskönt, men när den gick i moln blåste de lite kallt!
Jag vill ha sommar o sol, de ska tydligen komma nästa vecka, men vadå för ett par dagar sen sa de att vi skulle få en kanonvarm midsommar o som de ser ut nu så skka de vara regn o rusk imorgon, inte så kul! Å vi som ska sitta ute, hmm! *suck*

FÖRKYLD

Imorse när Nova slog upp sina blå så var hon på kanonbra humör, hon satt där i sin säng o prata o bubbla, o grejja lite med sin favvovovve som hon har i sängen, så snällt o låta sin mamma ligga o dra sig lite.
Men efter en liten stund hörde ja att hon snörvla o hade sig där i sängen, kraken nu är hon förkyld oxå.
Trodde nästan att hon skulle klara sig, men ICKE då, själv snörvlar ja fortfarande, så nu är vi två i familjen som är förkylda, Jocke har klarat sig än * peppar peppar*

VATTNET

men vad blir de med vårat vatten??
Hur jobbigt är de inte o behöva koka vattnet innan man kan använda de??!! Men vad gör man inte för att slippa bli sjuk, speciellt för Novas skull. Igår hade Jocke även hört att man kan få hjärnhinneinflamation om man dricker utav de, å de vill man INTE ha, de kan ju vara rent ut sagt livsfarligt att få. Så här kokas de vatten för fulla muggar !!

Nej Nu ska jag gå o kolla om posten har kommit innan Novis slänger upp sina blå underbara ögon där inne!

ha en trevlig regnig dag ( ja inte du mamma/mormor du har  väl 30 grader varmt o strålande sol?! kanske du kan skicka lite sommarvärme hit )

Puss&Kram // Angelika & Nova

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0