Usch vilken dag

JOBBIG DAG

Javisst igår var de verkligen ingen rolig dag, ingenting som funkade som de skulle.
de började med att Nova vaknade kl tio på morgonen efter att ha sovit sen kl 01.30, hon sov alltså 8 1/2 timme, UTAN att äta, ni kan ju tänka er hur min bröst såg ut, o vi ska inte prata om hur de spände i dom, aj aj aj.
Så de vara bara till o sätta sig i soffan o låte henne äta, skönt skönt skönt!

Men sen tyckte ja att de började kännas jävligt skumt i ena puppen, nästan som om de vore mjölkstockning på G, så ja satte mej o pumpa lite, kom dock nästan ingenting, Åh kul tänkte ja, mjölkstockning, men ja hade inte ont!
Jaja tiden gick o sen var de dags för Nova att äta, de var bara de att ja visste inte om hon fick mat eller inte!
Plus att hon var supergnällig, sov bara en halvtimme här, 20 minuter där, så hon var ju trött hela tiden oxå, de gjorde ju inte saken bättre, då trodde ju jag ännu mera att hon inte fick i sig ordentligt med mat.
Prata med mamma o var helt förstörd, hoon som har egna erfarenheter av mjölkstockning sa PUMPA!!!

MEN till slut när kl var runt 21 tiden så åt hon, ordentligt från båda, antingen så släppte de eller så vara de helt enkelt bara en sån dag! sen sov hon i min famn till kl var 23.30 då tänkte ja att ja skulle lägga in henne, men då vakna hon, så då fick hon ny blöja o lite mat så somna hon om till 06.00 o sen somna hon om till 12.00, så sömn, den lyser INTE med sin frånvaro!

Men ja prata med Therese om detta o de kan ju faktiskt vara så att hon är inne i en tillväxtperiod, då hon  behöver mer mat än vad hon brukar o de kan ta ett tag innan de "fylls på" i pupparna, så då kan de kännas lite skummt!
men men, de är ju bra idag iaf, hon är på bättre humör oxå för den delen =)

Nu ska jag gå o städa lite tror jag, städar bort julen, o sätter upp nya gardiner...=)

COUNTDOWN

om 4 dagar kommer mamma/mormor....yiieepppiieeee

ha en bra kväll allihoppa!

Puss & Kram hela dan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0