Skitblogg

ERROR

Ikväll när ja skulle börja skriva mitt inlägg så gick de inte att lägga upp bilder, de blev bara error, jävla skit oå, jag som hade fixat till min bilder så fint, men men, får väl lägga in dem imorgon!

BABYMASSAGE

Idag blev de babymassage på schemat som för övrigt inte är så värst späckat =) Åhhh vad Nova gillade det, riktigt mysigt, hon var på bra humör o nöjd som skrutt under hela massagen, underbara barn! En liten pinkhistoria gjorde hon oxå, eller ja liten o liten, man kan lindigt sagt säga att hon badade i den. ingen dålig pöl, inte långt efter kom Amelia med en lite mindre pöl =)

Sen blev de vägning o mätning:
Vikt: 6375g
Längd: 65 cm
Huvudomfång: 40,6

Så visst växer hon o får i sig de hon ska trots allt kräk som bara väller ur henne, hoppas att de slutar snart, är måttligt trött på kräk, men visst man är ju uppe i över 60 kräkhanddukar oxå, 10-pack på IKEA för 30 spänn, de e ju bara o kast sen om de är förstörda, men de går åt oå! Men nu har hon ju fått gröt o smakis ett tag så kanske att de ger med sig snart.
Ikväll kämmde hon nästan en full grötportion, en full portion är på 1 dl vatten o ja hade väl 3/4 dl o de tryckte hon nästan i sig med lite katrinplommonpuré *mums*

PORTUGAL

Som de ser ut just nu så åker vi dit i Mars, mamma bokar resan imorgon, så de blir nog förhoppningsvis den 9.18 mars, ska bli sååååå kul o komma dit igen, har ju inte ens sett deras "nya" hus än. Plus att de ska bli så skönt at komma bort o se något annat för en gångs skull. O sen ska de bli kul o resa utomlands på semester tillsammans me Jocke o Nova, första semestern som en familj, iof så har inte ens ja o jocke varit någonstan tillsammans än, så de passar ju jättebra.
O sen ska äntligen mammas Kille/gubbe/man få träffa lilla Nova! Han har ju inte träffat henne än

Nej nu blir de sängen tycker Nova, de sprakar i babylarmet, dags för käk!

Sov Gott

Puss & Kram // A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0