fredagkväll

FREDAG

Japp nu sitter ja här, världens största godisskål (godis för 70 spänn) en coca cola, ska kolla på film.
Nova sover sen ca 15 tillbaka, supertrött unge=)
Jocke han är på väg till storå till Pumba o Cajsa, Jocke ska med pumba o co till sthlm tidigt imorgonbitti för att gå på någon MC mässa, bussen gick redan halv sju på morgonen, därifrån, så de var enklast om han sov där inatt.
Klart att de är lite tråkigt att sitta själv en fredagkväll, men de kan vara skönt att bara få lite tid för sig själv oxå, pyssla om sig själv lite, bara vara!

För övrigt idag så har ja inte gjort så mkt, varit hemma hos Therese en sväng, Skönt att allt löste sig mellan oss hörru!!

TACK TACK TACK

Speciellt tack till Marina vill ja säga för den fina kommentaren ja fick av dej, jättegulligt!
Jag vet att vi inte pratar så ofta men de känns ändå som man har bra kontakt med både den o erika, speciellt nu när man blivit äldre och efter att Nova kom. Känns jättebra, vill bara att du ska veta det! Älskar dej med!

Tack även till Anna och Ida, ni är för goa allihoppa!
Men ja tror nog att både anna o ida förstår hur ja känner, alla nyblivna föräldrar känner nog så här ibland, som om allt vore skit, man hinner varken med de ena eller de andra, men men då får de väl vara så då!
Iaf lättare nu när hon blir lite äldre,förut kunde man knappt gå på toaletten utan att man var tvungen att ha med henne in dit, nu kan hon ju sitta o guppa i sin babysitter tex, eller ligga nakenfis  på golvet utan att hon dör av missnöjdhet.

FILM

Nej nu ska jag titta på film, ha en trevlig Fredagskväll allihoppa!

Puss & Kraam // A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0