Burrrr kallt

MINUSGRADER

Idag är det verkligen kallt ute, just nu är de "bara" 8 minus, men imorse hade de tydligen varit 20 minus ute, Jockes pappa skulle iväg o jobba i skogen men han strunta i de när han kände vad kallt de var ute, han basta istället, de skulle ja med ha gjort *hihi*
Fast de faktiskt väldigt fint väder ute, men kallt som satan! skulle vara skönt o försöka komma ut lite men Nova, men a skulle vilja ha en åkpåse till henne,måste köpa en! Visst de räcker säkert med hennes björnoverall o duntäcket plus vindskyddet på vagnen, men de skulle kännas bättre att hon låg i en åkpåse som är fleecefodrad tex. Men men.

NOVA GÖR FRAMSTEG

Javisst jag skrev i förra inlägget att ja inte trodde att hon var medveten om att hon tog tag i saker, men de ÄR hon, helt klart, den där färgglada giraffen är jätterolig och fin, o får hon inte tag på den blir hon skitförbannad, de är klart, motoriken är ju lite ostabil så när hon börjar veva omkring med sina små armar för att få tag på den så är de ju inte alltid de går som hon vill antar jag, men när hon får tag på den så ska de ju smakas på den såklart, faster Ida höll en liten kanin framför henne igår som hon absolut ville smaka på =)
Hon har även hittat sina fötter, hon har inte börjat stoppa dom i munnen än, men de dröjer väl inte =) 

Ro hit med den så ska ja äta upp den

Men de är ju bara så underbart att se när de börjar upptäcka saker o ting, o när de verkligen syns att de är intresserade av det, de värmer i mammahjärtat! Det värmer ännu mer nu när hon är mer pigg o glad, hon är verkligen en glad lite skruttunge, tror faktiskt att magknipen börjar ge med sig lite, kör fortfarande med minifomdroppar, men ja tänkte att ja ska prova att sluta med den igen när flaskan är slut, man måste ju prova för att se om de behövs, men ja tycker verkligen att hon är mer nöjd o glad nuföritden, men de är klart att hon oxå har sina dagar.

HOPPGUNGAN
 
I fredags testade vi hoppgungan, den var väl sådär, hon fattar ju såklart inte än vad hon ska göra i den, men man måste ju prova lite. Tänkte först att de kanske var för tidigt att prova, men så lästa ja lite om de, o på varningstexten står de att hoppgungan passar för barn som kan hålla huvudet uppe utan hjälp, och att man ska börja med korta stunder.
Hon var inte så jätteintresserad, men hon var nöjd iaf =)

     
Vet inte riktigt hur hon ska bete sig i den här  Nova testar hoppgungan

Så här rolig var hoppgungan...hihi
Hålen för armarna är lite väl högt upp, så armarna hamnar ju lite väl högt, men men, hon växer ju.

Nej nu vaknade lilla damen, hon sov i 30 minuter, så idag kommer hon säkert inte vara på sitt bästa humör, vanligtvis brukar hon ha sin långsovarstund på 2-3 timmar nu, men inte idag tydligen, bara för att ja hade planerat att städa medan hon sov, men men, kan ju börja lite iaf...

Ha en trevlig söndag.

Puss & Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0