Skönt att höra...

ATT MAN GÖR RÄTT...

Har fått höra av nära o kära att man inte är elak eller dum eller så OM jag skulle ta bort katten,
Katten mår uppenbarligen inte bra här hos oss, o de gör verkligen INTE Nova heller, nu är hon snorig som en tok IGEN, de är väl tredje gången denna månad. Prata med BVC sköterskan om de o hon sa att vanligast så upptäcker man att en liten bebis är allergisk för att de får som eksemliiknande, men att de kan även visa sig med att barnet ALLTID är "förkyld" snorig osv...så ja tar de som ett varningstecken!

Men de är iaf MÅNGA som har sagt till mej att de skulle göra precis som jag har tänkt om de var i min situation.
Men "K" skulle väl antagligen behälla katten om barnet blev allergiskt, för "K" har ju faktiskt tagit sig an katten.
Den handlar inte om att ja inte har tid, de handlar om att Nova, Allt kretsar kring Nova o hennes välbefinnande, så prioriterar jag iaf, men de kanske inte K gör....

Men nu ska ni får höra, fick ett telefonsamtal idag från en kompis mamma som visste några soom ville ha Zigge, tror ni ja blev någe glad då =) Han ska få flytta till Storå (lite utanför) en familj där som  ska ta bort sin katt för att den är dålig, INGET annat (tänkte så att K inte tror att alla ska avliva sina katter) Så Zigge ska få bli utekatt och få må bra, är ritkigt glad för hans skull, slippar han gå här hemma o må dåligt, och Nova kan oxå få må bra, kommer antagligen märka stor skillnad på henne. Så till veckan blir de storstädning här hemma, städa bort massa katthår, men  man kommer väl hitta katthår i flera månader efter honom, men men, huvudsaken är att han kommer att få de bra nu!

BILDER

ja du mamma, de kommer bilder snart ja lovar, men vi tror att vi har lite virus på datorn så de måste fixas först, så inte bilderna försvinner, de skulle ju inte vara så bra...tänkte bara så du inte tror att ja bara skiter i o lägga in bilder..=)

Nej nu blir de nog natten, har lite ont i magen ikväll IGEN, har haft de i ett par kvällar nu, laktosont, måste sluta dricka vanlig mjölk, att ja aldrig lär mig...hmm...

Puss & kram // A

Kommentarer
Postat av: Karin

Hej skruttan!

Klart du INTE är dum om du lämnar bort katten!

Pluttan går ju före allt!

Skönt att ni hitta några som han kunde flytta till.

Hoppas allt e bra m er!

Kramar Karin

2009-02-20 @ 01:26:15
URL: http://lillak24.blogg.se/
Postat av: Alexandra och Tyra

HEJ!

Ja, nu är det längesen vi sågs, kommer ju knappt i håg hur Nova ser ut även om man ser bilder! Hon har ju blivit en stor tjeja nu! =)

Här är det fint! Tyra har en släng av magsjukan tror jag, hon kräktes 3 ggr i går men inget i går eller inga bajs så hon kanske bara ätit ngt konstigt, men vi får vara inne ett pardagar till helt enkelt!



Vi hörs av! Puss!

2009-02-20 @ 19:27:14
URL: http://alexandratyra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0