Så stolt...

EGEN SÄNG

Japp inatt sov Nova i sin säng, hela natten, hon vaknade vid 6 på morgonen o ville ha lite mat, sen låg hon o prata en sväng o sen somnade hon om fram till kl 10 ungefär, men då fick hon ligga brevid mej.
Men så stolt man känner sig, över både henne och mej själv, över henne för att hon faktiskt kan sova i sin egen säng och över mej för att ja kan släppa taget, lite separationsångest hade jag igår när jag skulle gå o lägga mej o de fanns HUR mycket plats som helst helt plötsligt, men jag klarade de! Sov ganska så gott oxå.
Hon sov även i sin säng på dagen idag, o man behöver bara stryka lite på henne i pannan så somnar hon sen.
O nu sover hon i sin säng igen, så de verkar som om de kanske funkar... MEN vi ska inte ropa hej än.
Fast hon sover ju väldigt bra om nätterna även om hon inte sover i sin säng! så de skulle ju inte vara jordens undergång om hon skulle komma  på att hon inte vill sova i sin säng.

GÅRDAGEN

Då blev de en sväng till Örebro, vi (rättare sagt farfar) köpte en tripp trapp stol till Nova, men herregud vad de är dyra de jäklarna, stol, babyset plus dyna gick på nästan 2400 kr, helt otroligt.
Sen blev de hem till Ida Peter o kusinerna en sväng
Annrs blev de inte så mkt mer...

PAPPA

Idag åkte vi hem till pappa een sväng o kollade läget, hände inte så mkt där heller, men mest bara för att komma hemmifrån en sväng, skönt!
Tog lite kort hemma hos pappa, o fick faktiskt ett par riktigt bra kort på pappa o Nova, pappa är så himla glad i Nova, han gillar verkligen när hon kommer o hälsar på, han släpper allt han håller på mej o gullar som bara attan med Nova istället. Så de ska vara =) *tihi* Idag blev ja nästan tårögd när Nova fick syn på sin morfar, hon sken upp som en liten solstråle och skrattade som attan åt sin morfar när han sa hej till henne, gud så söt hon är min lilla ängel!



Kolla så fin man kan vara en helt vanlig söndag, kjol, strumpbyxor, hårband. Men kräkhaklappen skulle man ju vilja skippa, men de dröjer nog ett litet tag till.
(bara för att jasa till Ida igår att hon inte kräks så mkt länge)



Kolla vilken bra bild =0)

När vvi kom hem så sov Nova på som vanligt, jag o Jocke lagade mat. Sen kom farfar hit för att se när Nova sitter i sin nya stol, så då blev de gröt för hennes del o sen ett bad.
Efter de blev de lite mys med pappa, som passade på att prova sin keps på Nova, hihi



Så söt =)

Nej nu ska jag kolla lite till på TV innan de blir natten, tänkte jag skulle lägga ut en lite bild på Nova o hennes kompis Amelia, de är ju bara för söta ihop...



Kolla godingarna!

Sov gott allihopp

Puss & Kram // A
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0