Livet känns tungt ibland

TUNGT

Ja har ni någonsin kännt att allt känns jävligt tungt och jobbigt??
Som om de inte finns någon alls för dej?
Som om du skulle vara helt ensam i hela världen som har problem eller något liknande??

De enda som kan göra mej på riktigt bra humör är min underbara dotter, Nova! De räcker med att titta på henne så förgyller hon hela min dag. Jocke är inte så dålig han heller på att förgylla dagen =) *love you*

Men ibland känns de bara som om allt kan kvitta, åh, har så svårt att förklara!
Man är trött, stressad, m.m. då kan de väl lätt kännas som om allt bara är skit, känns som man måste hinna med så mkt, städa, tvät,t laga mat, diska osv, men va fan gör de om man skulle skita i de bara för en dag?? Antagligen ingenting, emn ändå så känner man att man ahr en jävla massa måsten jämt, man MÅSTE diska eller man MÅSTE handla, bara MÅSTE MÅSTE MÅSTE!
Så känner ja just nu, att ja måste städa, de ser för jävligt ut här hemma, men varför ska ja städa en massa för, ändå ingen som kommer o hälsar på, alltid vi som åker någonstans om de ska hälsas på något.
Trodde verkligen att de skulle bli annorlunda när vi fick Nova, men de blev snarare tvärtom!
Men imorgon ska vi åka iväg med katten och på måndag ska Nova få vaccin, om hon sover som sist så hinner ja lätt städa här hemma innan hon vaknar, annars så ska jag bara ägna hela dagen åt henne, om hon får feber o sånt.
Men på tisdag då blir de ta med sjutton STORSTÄDNING här hemma, bort med katthåren, de ska städas, dammsugas, torkas i alla hörn o vrår så man verkligen får bort håren efter honom..

Känns lite jobbigt idag att de är sista kvällen för honom här hos oss, ja gillar ju faktiskt honom fast att han är som han är..han kan ju vara go oxå! Varför skaffar man djur egentligen?? man blir bara ledsen när de dör eller försvinner.

Nej nu ska jag ta o kolla på något avsnitt av någon bra serie ja har på datorn!

Ha en fortsatt trevlig helg...

Puss & kram // A

Kommentarer
Postat av: Catarina

men lilla gumman...du har ju alltid mig, kommer alltid att finnas här för dig det vet du ju....det kan kännas tungt ibland, det gör det för alla min lilla älskiling men nästa dag när man sovit på saken så känns det alltid bättre.Snart kommer ni ju hit också, förhoppningsvis får ni lite värme och sol, slippa tjocka overaller mm det ska bli så mysigt, älskar er//kramis och godnatt

2009-02-21 @ 23:49:22
URL: http://catarinasund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0