Halv släktträff...

GAMMELMORFAR MFL...

Igår var Novas gammelmorfar här o träffa Nova för första gången, de bor nere i skåne så de blir inte att man träffas så ofta, tyvärr!! De första Noav gjorde när hon satt i hans knä var att lägga av jordens laddning Nr: 2 i blöjan som gick igenom båfr body o strumpbyxor och naturligtvis på hans byxor *hihi* så kan de gå. 

Vi hade iaf supertrevligt, de var mina mostrar med respektive och morfar o hans fru nadja, kul o träffas lite
(bilder kommer imorgon)

FARBROR DOKTORN

Japp han har Nova träffat idag, blev lite orolig över hennes hosta hon har, har väl aldrig hört på makeen till hosta på ett så litet barn, igåt kväll var de nästan lite skällande  hosta, så ja kände att ja ville kolla upp det.
Det slutade med stick i fingret o lite andra prover på stackars lilla skruttan, hon sa iinte så mkt när de tog blodprovet på henne, hon sa dessutom mer när de skulle ner i halsen o grejja på henne, kraken! ett litet plåster på fingret fick hon, som åkte bort lika fort =)
Men de visade att de inte var något fel på henne, mer än att hon är SUPERFÖRKYLD, hon är väldans tjock i halsen, vilket menas med att hon har ont i halsen därav matvägrandet, de enda man får i henne är typ fruktpuréer o yoguhrt (stavningen??) och vätska, de får man i henne ganska så mkt av så hon lider ju inte men iaf, man skulle vilja att hoon åt lite, hon vill varken ha gröt eller vällning eller vanlig mat, men de vet man ju själv när man har ont i halsen.
Så hon fick Ventoline utskrivet, hoppas att hon får sova ordentligt inatt!

TORSDAG

Blir en jobbig dag för oss alla, får se hur de går med Nova i kyrkan (begravning), men vi får stötta varandra helt enkelt!
Man får stötta de som har de jobbigast.....

Nej nu tar jag natten, ska lägga in bilder imorgon.

Sov gott

Puss&Kram // A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0