Fortfarande snorig...

SNORIG SKRUTTA

Jaha när ska min stackars lilla skrutta bli av med denna förkylning egentligen??!!
Jag är fruktansvärt trött på den så ja antar att hon måste vara de själv oxå, Men inte nog med de så trodde vi här i förrgår att hon hade åkt på magsjukan oxå, för hon kräktes något så fruktansvärt mkt utöver de vanliga då, till o med så Ida som själv ha haft två kräkbarn fråga mej om de där var normalt, o de var de verkligen inte, så ja vet de sjutton varför hon kräktes som hon gjorde, kanske hade ärit något som inte magen gilla eller så!

men de var falskt alarm som tur var, för med tanke på att hon sen hon blev förkyld så har hon i stort sett matvägrat, så om hon skulle ha blvit magsjuk på det oxå så vet de sjutton hur de hade gått.
Helt hopplöst är de att få i henne mat, hon bara vägrar, de enda hon äter är typ fruktpuréer (knappt), sen äter hon päron-banan med youhgurt (stavning) som finns på burk fråm 5 månader, JA de är i stort sett de enda hon äter, däremot dricker hon ganska mkt vilket är bra, men endå, man skulle ju vilja att hon åt lite, men de är klart han man ont i halsen så vet man ju själv hur de är att äta, men de har gått över en vecka nu!

Vi får väl hoppas att hon blir bättre snart! Hoppas hoppas hoppas.....

PÅSKHELGEN

Idag har ja faktiskt inte den blekaste om vad som händer.
Men imorgon blir de påskmat hemma hos pappa vid 15.00, alltid skönt att slippa laga mat själv *hihi*
Sen blir de bara en massa påskmys, hoppas att Jocke får lite ledig tid i helgen så han kan tillbringa den Med sin familj!
Sen händer de väl inte så värst mkt mer speciellt för våran del...

Ikväll känns de som att ja skulle vilja se en bra film äta något gott (läs godis) o bara mysa med min familj!

Ha en bra Fredag..

Puss&Kram // A

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0