Stackars liten

Nova:

Javisst stackars liten är så snorig, fast nu börjar de väl bli lite bättre, hon var som värst igår!
Men de kan inte vara lätt att vara snorig när man är så liten o inget kan göra! Bara elaka mamma som ska vara där med NäsFrida o härja, å den är verkligen INTE poppis, hon blir helt tokig! men tro fan de, hur skulle man själv reagera om någon kom med en snorsug, o skulle suga snor ur näsan på en, ja skulle nog inte heller bli så värst glad!
Men imorgon ska vi på besök till BVC, läkarbesök, så då kan ju dom titta lite på henne. För ja o min mamma har nämligen en liten fundering på om hon kanske är allergisk mot våran kisse här hemma, för hon är ju bara snorig, inget annat, ingen feber o ingen hosta - ingenting! Så nu ska man väl sätta sig ner o försöka hitta ett nytt hem åt den kraken oxå, helst där han kan bli utekatt, men de spelar inte så stor roll, bara han hamnar någonstans där någon bryr sig om honom o är snäll mot honom!




Titta så söt han är!
Om någon vet någon som kan tänka sig att ta denna underbara kisse så säg gärna till.
Han är kastrerad, han är hur social som helst, han har verkligen egen personlighet, han älskar när man busar med honom, och är huuuuuuur go o kelsjuk som helst!

Helgen:

Den har varit helt OK, fredan var väl inte så rolig, men men!
Igår var Jocke C här o spanade in våran lilla prinsessa, sen käkade vi pizza faktiskt (de får man göra på helgen)
Sen vid femtiden så kom Pimba o Cajsa, grabbarna drog iväg en sväng o jag o Cajsa blev sittandes o prata en massa om förlossning m.m. Trevligt trevligt =0)
Sen kollade vi på Tv o käkade kinamat, blen mkt utemat igår, men men ibland får man unna sig det!
Sen blev de sängen, men man fick ju inte så måmga sovtimmar inatt, en liten tös som inte villa sova mer efter att hon hade vaknat vid 05, jag ammade henne, böt hennes blöja, emn hon ville INTE somna om, o när hon väl gjorde de så fick ja inte lägga ifrån mej henne, så de blev till o halvsitta/ligga i soffan o försöka slumra lite, så man fick lite energi till dagen iaf, men ja ahr inte varit så farligt trött idag ändå, med tanke på att ja frotfarande är vaken oxå o kl är 23,50.

O nu sitter ja här själv, Jocke blev tvungen att åka iväg till akuten, han misstänker en spricka i  revbenet, han fick HUR ont som helst här nu på kvällen när han kom hem, till o med så att benen vek sig för honom.
Anledningen till denna spricka är för att en viss person JÄMT ska skojbråka med honom när de dricker ihop, så han hade väl hoppat på Jocke bakifrån eller hur de nu var, sen vet ja inte om de hade trillat omkull, men på något vänster så hände de något, så nu har kraken superont, får se vad de hittar på åt honom, finns väl inte så mkt de kan göra men han kanske kan få smärtstillande eller något!

Så jag ska väl ta o hoppa in i sängen här snart, bäst att försöka sova lite IFALL hon ska komma på att hon inte ska sova något mer imorgon bitti heller, men hennes mamma älskar henne ändå, fast de kan vara JÄTTEJOBBIGT att pallra sig upp ur sängen så tidigt på morgonen, men men, vad gör man inte för de små liven=)

Imorgon:

Ja då ska vi ju som sagt till BVC vid 15.00 sen vet ja inte om ja ska dricka lite kaffe med LIna föra eller efter, de beror ju helt på henne när hon hör av sig!
Ska bli så kul o se hur mkt hon har gått upp o hur lång hon är, har ju redan fått gått över till storlek 56, men de går ju fort i början, de växer så de knakar!
Sen tänkte ja att om, å ja säger OM de är någorlunda väder att man skulle försöka ta sig ut på en promenad, jag vill röra på mig, få friskluft, Nova skulle nog verkligen behöva lite frisk luft! Så vi får se, Ida kanske vill följa med ut o knata lite!
Annars händer de väl inte så mkt, sitta själv på kvällen ska ja ju göra oxå, Jocke jobbar eftermiddag o då börjar han 14.30 och slutar inte förrens 24.00, så de blir inte så mkt tid åt varandra den veckan han jobbar em inte! Om han inte blir sjukskriven eller något sånt nu, men tanke på revbenet!
Sen ska han ju åka till Finland på onsdag natt med sin pappa, fast han blir bara borta några dagar, så de ska nog gå bra

Joakim:

Jag älskar min Joakim så mkt, igår kändes allt helt underbart, de har väl känts lite jobbigt mellan oss sen ett tag tillbaka, vi har lixom inte skrattat ihop på länge, vi har varit lite trötta på varandra tror ja, men igår så börja de komma tillbaka, vi skojja o stimma med varandra, o skratta ihop, de känns verkligen JÄTTEBRA igen, jag känner mej Nykär, de är så härligt! Åhhh vad han är go mitt hjärta =0) *love you*



My little princess

   



Nej nu är de sänegn som gäller, ska krypa ner brevid min dotter o snuffa lite på henne innan ja somnar.

Gott natt o sov gott

Puss O Kram





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0