Helt underbart!

Japp vi har världens finaste o mest perfekta bebis!
Hon är en riktig liten guldklimp, så snäll!
Hon hade ett par kväller när vi kom hem från BB då hon skrek konstant på natten mellan 24-05 ungefär. Men de gick över, hon får minifomdroppar o de gör nog susen. Så de enda hon gör nu är att äta, sova, byta blöja, äta sova, sen har hon någon timme på kvällen då de är lite jobbigt med magen o hon skriker en hel del, hon visar verkligen att hon kan ta ton! Men de går över ganska så snabbt, som att trycka på en knapp så sover hon.

Hon brukar somna runt 22-23 där någonstans o sen sover hon oftast till någon gåmg runt 05, förutom inatt då när hon sov till halv åtta på morgonen från 22. Så jag behöver ju verkligen inte klaga på att ja inte får någon sömn iaf.
Så när hon vaknar så går vi upp o byter blöja o äter lite så somnar hon om sen, o då passar även hennes mamma på o somna om. Att sova så mkt som möjligt är hur bra som helst, man orkar med så mkt mer då! O även att man är beredd på skriknätter då, man har mer energi över, mer tålamod! För helt lätt är de inte när de bara skriker o skriker o man kan inget göra för att de ska vara nöjda, de är ganska så frustrerande, men som sagt de går över!


Väldens lyckligaste mamma är jag iaf till Världens underbaraste Nova!
Mamma älskar sin lilla dotter över allt annat, att de kan finnas sån kärlek, att man kan älska någon så mkt, kärleken till sitt barn går inte att beskriva, den är enorm! 



Världens finaste barn! Mamma älskar dej!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hoppas allt är bra med er..

Så söt tjeja är..

Kram på er...

2008-10-05 @ 19:02:01
URL: http://alexandratyra.blogg.se/
Postat av: Anna

Men kära nån så söt!!! Du gör så rätt som vilar när Nova vilar och det där med kärleken, ja du, den är obeskrivlig! Våra kids frågar när de får träffa bebisen så fort jag nämner Katta. hihi Jag har halsfluss men gå på penicillin så kanske vi kan ses i veckan?! Hälsa familjen och den dära gamla mormorn Nova har! :) Kram!

2008-10-05 @ 20:50:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0