Min goa unge...

Har gått o blivit 2 hela månader nu, skruttfia!
Börjar bli en stor flicka nu, fast att man tycker inte att hon har växt något alls (förutom när man kollar på kläderna hon växer ur såklart) men så ser man en nyfödd liten bäbis så inser man att hon faktiskt har växt en hel del faktiskt, min lilla bäbis.

Hon är ju iaf 59 cm lång och väger 5120g nu, börjar bli en liten tjockis *hihi* men så ska de vara, de ska finnas lite att ta av om man tex blir sjuk eller något sånt.

I helgen ahr Nova varit på sin första fest, ojojoj, hon var ute sent oxå, kl ca 23 var vi hemma, då brukar lilla damen redan ligga o sova för natten, men de gick bra ändå, de var bara att slänga på henne en pyjamas o sen gå in o ge kvällspuppen (som Therese skulle ha sagt) i sängen o mysa lite så somnade hon så fint, även hennes mamma somnade så fint ihop med henne, så vi tog natten båda två, så gott så. Men trevligt som sjutton hade vi de på festen, som då var för Stellan o Fia karppinen, de har ju gift sig, så fina så var de! *lycka till*

Annars händer de väl inte så värst mkt, mamma var här förra veckan i ett par dagar, o FYYY säger ja bara för att säga hejdå nuförtiden, de var inge roligt alls, tårarna bara sprutade på mej efter att ja hade lämnat av henne på busstationen, ville nog inte riktigt att hon skulle åka, ville att hon skulle stanna längre, helst av allt skulle man ju vilja att hon flyttade hem igen, man skule vilja kunna ha henne här dag som natt, fast de har ja ju, men man skulle vilja ha henne HÄR hemma, så hon skulle kunna komma hit om man är ledsen eller om man vill ha hjälp med något eller om man bara är mammasjuk. Men vi får ta o åka ner till henne i Portugal när Nova har blivit tre månader så hon hinner få första vaccinet iaf tyckte barnmorskan.

Ja de händer ju som sagt va inte så mkt nuföritden, ja umgås med Therese o Amelia väldigt mkt, Mycket skoj att ha någon mer som har en lika liten, så efter jul o nyår börjar vi på babymassage ihop, ska bli skoj!
Sen blir de babysim oxå tror ja, måste kolla upp det lite.

För övrigt i vecka så ska ja ta en träff med Alexandra o Tyra hade vi tänkt, ska på efterkontroll på onsdag (usch) Annars är de inget planerat, umgås med Therese resatn antar jag *hihi* kanske hjälpa henne o packa lite så hon kommer igång någon gång, hon ska ju flytta om en vecka o har ju knappt packat något alls känns de som *hehe*

Nej nu är klockan mkt, ska ta o slänga in lite bilder o sen ska jag slänga mej själv i sängen. God natt

         

Mitt natten när Nova Vägrade sova 
 Lite trött bara
  Kollar på TV 
 Söta unge =)

 Sprattelfia 
 Glad mitt i natten 
 Love you

 Åhhhh... 
 Kusinens babysitter är skoj..

 Ännu roligare... 
 Till slut slockande hon...

 Så söt i sitt lilla nattlinne 
 Me love...

 Så finklädd var hon på sin första fest

 Mamma älskar dej!!

Puss o hej

Kommentarer
Postat av: Ida (Lukas o Mollies mamma)

Åh nu var det allt längesen vi träffades! Lilla goa unge va hon växer!

Kramar från faster

2008-11-25 @ 11:16:18
URL: http://idamaajaakkola.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Hej Hej!

Fina nya bilder på sötnosen! = )

Vi är snoriga och Tyra har feber så vi kanske ska bojkotta våran date, vill ju inte att lill tjejen Nova ska bli sjuk!

Men skulle vi krya på oss så slår jag en pling!



Många kramar!

2008-11-25 @ 12:21:15
URL: http://alexandratyra.blogg.se/
Postat av: therese

jaa!! hjälp mig o packa!! behöver nån som sparkar igång mig! måste bara säga hur söt Nova är i nattlinne!! o med frisyren!

2008-11-25 @ 22:24:45
URL: http://eldvina.blogg.se/
Postat av: Anna

Menar du att ni åkte hem vid elva tiden?? haha trodde hon va åtta lr nio, nått sånt, när ni åkte hem haha ska nog sluta börja dricka så tidigt tror ja=)

2008-11-27 @ 22:42:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0