Sommar & Soliga dagar....

ÄNTLIGEN

Ja Äntligen är värmen här för att stanna ett tag vad ja förstår, nu har vi iaf haft fint väder i snart 1 vecka hoppas iaf på 1 vecka till, mer än så kan man väl inte begära av Svensk Sommar, eller??!! *haha*

veckan som har varit har vi vart mest hemma hos pappa/morfar, Nova har badat o haft en massa skoj, en dag var Lillans (pappas fru) syster där med sin Alexander som är 5 månader äldre än Nova där, så dom plaskade o hade skoj ihop.
Blev en hel del kort på sötnosarna när de bada *hihi*

Annars har vi mest bara gottat oss i värmen, skönt för Nova o kunna sova ute i vagnen i BARA blöja, de måste ju vara hur gott som helst.

STÄD & STÖK

De har vi pysslat med idag, jag fyller ju år imorgon så de kommer väl lite folk hit, visst vi ska sitta ute men man vill ha rent o snyggt ändå, för usch var skitigt de var här hemma...*blä* har ju inte riktigt funnits tid eller lust till att städa när de varit så fint väder...

Nej Nu ska jag åka o handla tror ja, de sista till smörgåstårtan o tårtan!

Ha en underbar Lördag, de ska vi ha iaf!

Puss & kram // Angelika Joakim & Novis

Det var det de...

AVKLARAT

Då var midsommarafton avklarat, vi kom ut till Jockes mamma o co vid 14.30 tiden (vi skulle ha varit där kl 13) vi blev lite sena med andra ord, men Nova tog igen sin missade sovtimmar från natten på förmiddagen, så hon sov i tre timmar, så hon vakna inte förren 12.30.
Men då vankades de grillat, gott att dricka, god efterrätt m.m.
Synd bara med vädret, de var iaf fint väder men de blåste ju isbjörnar.
De hände väl inte så där värst mkt mer än så här, vi hade trevligt iaf o de är huvudsaken.
De hela slutade meed att Jag, Jocke Ida & Peter satt uppe sist o grilla lite kvällskorv o satt o prata lite skit, men ja tror nog att vi var i säng till någon gång runt halv tolv, vilket var ganska skönt de med!
Nova sov kanonbra i husvagnen som vi hade lånat, de var till o med lite mysigt att ligga lite tätt o trångt med mina älsklingar.
Nu till de tråkiga, Jag Glömde att ta kort på hela kvällen, iof så var de väl inte så mkt att ta kort på, men iaf, inte ens ett enda kort tog ja, men men!

TAND...

....Nr 2 är kommen, kände den imorse, så den måste ha kommit igår eller  något, antagligen den som spökade i förrgårnatt när hon krånglade så, så nu har Nova 2 små små riskorn i underkäken =)
Lilla stumpan börjar bli stor nu juh, hon är ju ingen bebis länge, hon är ju ett barn, men hon är ju MIN lilla bebis =)

IDAG

Blir de bara en latdag, äta något gött ikväll o bara mysa framför TV:n med mina älsklingar!
Ska iväg till affären sen oxå, måste ju köpa tandborste o tandkräm till Novis, idag har hon ätit massa sött, hon fick smaka på den smarriga midsommartårtan Ida hade bakat =)
Så ikväll blir de nog en så kallad moffakväll, då man bara kollar på film o moffar en massa gott, typ chips, godis m.m.

Ha en fortsatt trevlig midsommarhelg,

Puss&Kram // Angelika Joakim & Nova

Glad midsommar

FIRANDE

Idag ska vi hem till Jockes mamma o hennes gubbe i deras nya ställe som de har köpt sig ute i Högåsen, de blir god mat gott att dricka o bra sällskap, synd bara med vädret, men ÄN SÅ LÄNGE så regnar det inte. Vi ska nämligen sitta ute, iof i ett stirt partytält MED väggar =) Man jag lilla fryskotten får väl klä på mig som aldrig förr, sen är de bara de att man ska försöka ta sig igenom den dag utan att somna, Nova krångla nämligen som en tok inatt, ja la henne vid 21 tiden, hon somna o sov ända tills vi gick o la oss vid 23 tiden. Jag hann väl inte sova mer än 10 min så börja hon vrida o vända på sig fram o tillbaka fram o tillbaka, tillslut så vakna hon o ville minsann INTE somna om, runt halv ett på natten gick Jocke upp o gjorde iordning lite välling till henne som slank ner fint, Sen efter MÅNGA om o men så somna hon om vid 2 snåret på natten. Då tänker man ju såklart att då kommer hon ju iaf sova till 8.30 där någon gång. NEEEEJ DÅ 07.15 vakna Nova, hon somna väl om en liten liten stund brevid sin pappa men max 20-30 min. Så de vara bara till o gå upp med henne. Men tröt var hon för nu sover hon igen sen kl halv 10.

Hoppas att natten som kommer blir bättre =)

Men jag önskar  er alla en Glad Midsommar, hoppas ni får en bra dag trotts vädret =)
Jag ska iaf försöka göra de bästa av situationen

Puss & Kram // Angelika, Joakim & Nova

Regn regn regn

SUCK

Jaha idag regnar de igen, bara skitväder i detta land nu verkar de som.
Igår hade vi iaf skapligt väder, när solen var framme så var de jätteskönt, men när den gick i moln blåste de lite kallt!
Jag vill ha sommar o sol, de ska tydligen komma nästa vecka, men vadå för ett par dagar sen sa de att vi skulle få en kanonvarm midsommar o som de ser ut nu så skka de vara regn o rusk imorgon, inte så kul! Å vi som ska sitta ute, hmm! *suck*

FÖRKYLD

Imorse när Nova slog upp sina blå så var hon på kanonbra humör, hon satt där i sin säng o prata o bubbla, o grejja lite med sin favvovovve som hon har i sängen, så snällt o låta sin mamma ligga o dra sig lite.
Men efter en liten stund hörde ja att hon snörvla o hade sig där i sängen, kraken nu är hon förkyld oxå.
Trodde nästan att hon skulle klara sig, men ICKE då, själv snörvlar ja fortfarande, så nu är vi två i familjen som är förkylda, Jocke har klarat sig än * peppar peppar*

VATTNET

men vad blir de med vårat vatten??
Hur jobbigt är de inte o behöva koka vattnet innan man kan använda de??!! Men vad gör man inte för att slippa bli sjuk, speciellt för Novas skull. Igår hade Jocke även hört att man kan få hjärnhinneinflamation om man dricker utav de, å de vill man INTE ha, de kan ju vara rent ut sagt livsfarligt att få. Så här kokas de vatten för fulla muggar !!

Nej Nu ska jag gå o kolla om posten har kommit innan Novis slänger upp sina blå underbara ögon där inne!

ha en trevlig regnig dag ( ja inte du mamma/mormor du har  väl 30 grader varmt o strålande sol?! kanske du kan skicka lite sommarvärme hit )

Puss&Kram // Angelika & Nova

NU går de fort fram...

.....NÄSTAN FÖÖÖÖR FORT

Mammas lilla flicka växer så de knakar, har så svårt att förstå att hon blir hela 9 månader nästa vecka, Hon låg ju nyss i min mage o härja =)
Men den senaste tiden så har de gått så fort allting, hon börja krypa (å fort går de nu), hon reser mot allt hon kan hitta, tänderna kommer, men inte nog med de så står hon själv o vinglar, inte så värst länge men hon gör det, och igår kom hon på att man kan ju gå själv med läragåvagnen, så nu kör hon räser med  den här fram o tillbaka, men hon kan inte vända själv, så varje gång hon kommer fram till ett hinder så blir hon förbannad o så får man komma dit o hjälpa henne runt, då blir hon lycklig igen =) Mammas älskade skrutta =)

   

Kolla vad jag kan, visst är jag duktig??!!

 

Mammas hjärtegull



Nej fasiken, Jag drar!! =0)

VÄDRET

för övrigt så händer de inte så värst mycket, vädret är ju inte så värst lockande, knappt att man vill gå ut ju!
Hoppas på att de fina vädret kommer snart så hon kan använde de söta sommarkläderna hennes mormor har köpt till henne, ursöta verkligen, får lägga upp bild på henne när hon har dem på sig.

 
Nova leker med sin boll!

MIN MORMOR

Javisst i förrgår fick ja reda på att hon ligger på sjukhuset, hon har nämligen epilepsi.
Hon hade fått ett ganska kraftigt anfall så hennes gubbe Kjell hade fått ringa ambulans, hon hade blivit halvsidesförlamad och han kunde inte få någon kontakt med henne.
När hon väl kom till sjukhuset så var hon helt slut kraken, hon kunde tydligen inte ens öppna ögonlocken.
Men nu har hon piggat på sig!
Ska ringa till dem sen o se om hon har fått komma hem o hur läget ser ut.
stackars min mormor.

Här kommer lite bilder till dej mormor!

 
Sötnosen!



Äter vattenmelon =)

 

Äter strumpa *hihi*



Sover såååå gott på mage =)



Äter rabarber hemma hos morfar, utan en enda min, de måste ju vara surt??!! =)



Våran Lilla Stjärna <3

Nej nu ska jag fortsätta städa lite här hemma innan Novis vaknar till liv där inne, antar att hon sover en bra stund idag, hon har krånglat lite, igår kväll vägrade hon att sova, ena stunden avr de för varmt o sen bara låg hon där o glodde rakt ut i luften, tror vi höll på i 2 timmar för att få henne att sova, till slut somna ja själv där inne =)
sen vakna hon kl 5 imorse o ville minsann inte somna om, hon somna väl om vid halv sju- sju någon gång o vakna igen vid 8, då var man lagomt trött!

Ha en bra söndag

Puss&Kram // A



Fy F***n

HEMSKT

Igår kväll hade ja o Jocke gjort tacogratäng med grönsaker o sånt som man har till tacos.
Nova hon hade redan ätit men hon fick sitta o plocka med lite majs o gurka. När ja hade gjort iordning på min tallrik så sträckte hon sig efter min tallrik o fick tag på en salladstrimla, skitnöjd såg hon ut, så ja tänkte att hon får väl sitta o tugga lite på den där då, MEN efter en stund sätter hon i halsen så hon börjar ulka, de är bara de att den SITTER  verkligen fast i halsen, Nova får panik, å då ska vi inte snacka om min panik. Jag sliter tag i henne o börjar "dunka" henne i ryggen men de hjälper inte, så av ren reflex så stoppar ja in figrarna i halsen på henne för att försöka få tag på salladen, men ja peta bara ner den ännu mer, lyckades ju såklart riva kraken i gommen/halsen. Sen trodde ja att de var över, men sen börja hon ulka igen o hotsa till, då kom de upp blod, stackars liten, mamma river henne i halsen.
Sen fick vi i henne lite äppeljuice, så ja lyckades väl peta ner salladsbiten så hon kunde svälja den sen.
Men fy faaaaan säger ja bara vad hemskt det där är, när man verkligen ser att hon har satt i halsen.
Inge mer sallad för lilla Nova inte, usch! Själv mådde ja huuur dåligt som helst över att ja hade rivit henne i halsen, men hon verkade inte lida av de, o hellre att man river henne i halsen då än att hon ska kvävas av ett salladsblad.

TANDEN

Jaaa nu är den kommen, den är uppe lite lite grann, man kan känna den pyttelite. Äntligen är den efterlängtade tandenkraken här..=) Nova verkar inte lida så mkt av att den ploppar upp, lite smågnällig bara, men vem skulle inte vara det..??!!

STUDENTEN

Stackars alla studenter i kga, at ta studenten i detta skitväder kan fasiken inte vara någe skoj, tänk på att tjejer som har gjort sig fina i håret osv. usch för detta skitväder, när ska sommaren komma egentligen??
Det sägs att de ska bli kanonvarmt på midsommar, så vi får väl se om de har rätt då =)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen medans Nova sover

Ha de gott

Puss&Kram // A

hmmm

JOBB

Ja Anonym (lina) de var kul! enda anledningen till att jag var där var för att ja ville göra något annat än o bara vara hemma! plus att anna kunde behöva lite hjälp, så då fick ja vara med henne där igår!
komma ut o se lite folk!

Nej nu vakna min lilltjej, så ja skriver mer senare!

puss&kram// A


090608-Måndag

JAHA???

Vad ska man hitta på idag då?? Finns ju för fasiken inget att göra. Just nu sover Nova, när hon vaknar bli käk för både henne o mej, men sen då??? Vad gör man?!

Imorgon däremot då ska Angelika JOBBA, de ni =)
Anna behöver hjälp på Café Nobel, å ja är inte den som är den, klart ja ställer upp (om ja kan vill säga).
För nu är de ju som så att min pappa blev varslad från sitt jobb så han är hemma hela sommaren, så han tar mer än gärna lilla Novis, så imorgon ska hon vara med sin morfar i 4 timmar medans ja jobbar, ska bli kul faktiskt o göra något!
Så vi får väl se hur det går, de ska nog gå superbra, har ju jobbat på Café förr =)

Nej nu ska jag gå o fixa lite lunch åt mej o Novis!

Ha de gott

Puss&Kram // A

Yippie =)

OJOJOJ

Igår var ja till saxin o hämtade ut "kontaktkartan" som de kallar det. Inte nog med att Tord SA att viskulle få de svårt att välja, han MENADE de oxå, jösses varenda bild blev ju kanon bra.
Vi fick ju en 8-serie + en förstorning av Farfar Timo i doppresent, men resten då??
Jo då sa min älskade snälla söta rara mamma att hon betalar en 8-serie så får vi alla bilderna, eller ja vi ska bara ha med två av bilderna på oss allihoppa, å då blir de 2 st 8-serier, Tack snälla mamma =)



Här är dom, visst blev de bra??!!

Nej nu kom Jocke hem med maaaat!

Ha de gott

puss&Kram // A


Träningsverk??!!

EASY LINE

Japp igår kväll tog ja o Ida ett easy Line pass, killen som har de på onsdagar kör verkligen skiten ur en, *härligt*
Jag hade sån verk i mina ben när vi åkte därifrån, inte nog med de så hade ja redan lite verk sen sist, plus att man til o med kände sig lite illamående när man åkte därifrån, jösses, han vet verkligen hur man ska slita ut en *haha*

Men otroligt nog så är de inte så farligt i benen ändå idag, klart att de känns lite här o lite där, men inte som ja trodde att de skulle kännas, fast å andra sidan så är ju verken värst 2 dagar efteråt så imorgon kan ja väl inte ens gå eller något..*hihi*

KORTEN

Jaaaa imorgon får vi hämta ut korten på saxin, eller ja "kartan" som de så fint heter, på är väl bilderna typ 9 gånger 9 eller något å så får man välja ut de bilder man gillar o sen bestämmer man sig för vad man vill ha, så de ska bli spännande, med tanke på att han sa att i stort sett ALLA bilderna blev bra o att mamma o pappa skulle få svårt att välja för de blev så bra bilder, kan man ta 2 album tro..haha???
Detta fick ju vi (nova) av farfar Timo i doppresent, för de kostar ju en del, så är de så att de blev så många bra kort så får vi väl betala ett album själva, 1400 kostar de! I så fall kan man ju ta ett album med dopbilder o sen ett annat med nakenbilderna, Jaja vi får se imorgon!

Nej nu ska jag hopppa in i duschen o grejja lite här hemma.

Ha de så gott

Puss&Kram // A

Sommar

SOMMARVÄRME

Guuuud vilket härligt väder vi har haft, eller vad säger ni?!
Älskar denna värme, skönt för barna o slippa så mkt kläder, men de kan ju även bli jobbigt för dem, men Nova de har faktiskt gått bra för Nova, hon dricker duktigt när de är så här varmt!
Tyvärr så ska de bli sämre väder, imorgon ska de ju tycligen regna =( Sen ska vi ju ha skitväder fram till på söndag, visst iite regn på denna värmen gör nog susen, men de hade ju kunnat komma på natten o sen nästa dag så skulle de vara fint igen, Men de är väl bara önsketankar, Tyvärr!!

Efter att min mamma hade åkt från Kga så åkte hon till Barcelona med några tjejkompisar, där hittade hon ett par underbert söta sandaler till Nova, dom är bara för söta..=)

  

Eller vad säger ni?? Huuuur söta som helst.

Nova har verkligen fått fart på  sin krypning, de går undan nu *mammas duktiga lilla tjej*
Hon reser sig mot ALLT hon kan hitta, hon har även hittat knappen på TV:n så nu stänger hon av o sätter på tv:n HELA tiden *hihi*

  

Så duktig så!

Nej nu är de sängen som gäller, Sov gott Allihoppa, de ska jag iaf!

Bjuder på 2 ursöta sommarbilder på Novis



Hur söt är hon inte här då?? *hihi*



Puss&Kram // A



RSS 2.0