Stackars liten

Nova:

Javisst stackars liten är så snorig, fast nu börjar de väl bli lite bättre, hon var som värst igår!
Men de kan inte vara lätt att vara snorig när man är så liten o inget kan göra! Bara elaka mamma som ska vara där med NäsFrida o härja, å den är verkligen INTE poppis, hon blir helt tokig! men tro fan de, hur skulle man själv reagera om någon kom med en snorsug, o skulle suga snor ur näsan på en, ja skulle nog inte heller bli så värst glad!
Men imorgon ska vi på besök till BVC, läkarbesök, så då kan ju dom titta lite på henne. För ja o min mamma har nämligen en liten fundering på om hon kanske är allergisk mot våran kisse här hemma, för hon är ju bara snorig, inget annat, ingen feber o ingen hosta - ingenting! Så nu ska man väl sätta sig ner o försöka hitta ett nytt hem åt den kraken oxå, helst där han kan bli utekatt, men de spelar inte så stor roll, bara han hamnar någonstans där någon bryr sig om honom o är snäll mot honom!




Titta så söt han är!
Om någon vet någon som kan tänka sig att ta denna underbara kisse så säg gärna till.
Han är kastrerad, han är hur social som helst, han har verkligen egen personlighet, han älskar när man busar med honom, och är huuuuuuur go o kelsjuk som helst!

Helgen:

Den har varit helt OK, fredan var väl inte så rolig, men men!
Igår var Jocke C här o spanade in våran lilla prinsessa, sen käkade vi pizza faktiskt (de får man göra på helgen)
Sen vid femtiden så kom Pimba o Cajsa, grabbarna drog iväg en sväng o jag o Cajsa blev sittandes o prata en massa om förlossning m.m. Trevligt trevligt =0)
Sen kollade vi på Tv o käkade kinamat, blen mkt utemat igår, men men ibland får man unna sig det!
Sen blev de sängen, men man fick ju inte så måmga sovtimmar inatt, en liten tös som inte villa sova mer efter att hon hade vaknat vid 05, jag ammade henne, böt hennes blöja, emn hon ville INTE somna om, o när hon väl gjorde de så fick ja inte lägga ifrån mej henne, så de blev till o halvsitta/ligga i soffan o försöka slumra lite, så man fick lite energi till dagen iaf, men ja ahr inte varit så farligt trött idag ändå, med tanke på att ja frotfarande är vaken oxå o kl är 23,50.

O nu sitter ja här själv, Jocke blev tvungen att åka iväg till akuten, han misstänker en spricka i  revbenet, han fick HUR ont som helst här nu på kvällen när han kom hem, till o med så att benen vek sig för honom.
Anledningen till denna spricka är för att en viss person JÄMT ska skojbråka med honom när de dricker ihop, så han hade väl hoppat på Jocke bakifrån eller hur de nu var, sen vet ja inte om de hade trillat omkull, men på något vänster så hände de något, så nu har kraken superont, får se vad de hittar på åt honom, finns väl inte så mkt de kan göra men han kanske kan få smärtstillande eller något!

Så jag ska väl ta o hoppa in i sängen här snart, bäst att försöka sova lite IFALL hon ska komma på att hon inte ska sova något mer imorgon bitti heller, men hennes mamma älskar henne ändå, fast de kan vara JÄTTEJOBBIGT att pallra sig upp ur sängen så tidigt på morgonen, men men, vad gör man inte för de små liven=)

Imorgon:

Ja då ska vi ju som sagt till BVC vid 15.00 sen vet ja inte om ja ska dricka lite kaffe med LIna föra eller efter, de beror ju helt på henne när hon hör av sig!
Ska bli så kul o se hur mkt hon har gått upp o hur lång hon är, har ju redan fått gått över till storlek 56, men de går ju fort i början, de växer så de knakar!
Sen tänkte ja att om, å ja säger OM de är någorlunda väder att man skulle försöka ta sig ut på en promenad, jag vill röra på mig, få friskluft, Nova skulle nog verkligen behöva lite frisk luft! Så vi får se, Ida kanske vill följa med ut o knata lite!
Annars händer de väl inte så mkt, sitta själv på kvällen ska ja ju göra oxå, Jocke jobbar eftermiddag o då börjar han 14.30 och slutar inte förrens 24.00, så de blir inte så mkt tid åt varandra den veckan han jobbar em inte! Om han inte blir sjukskriven eller något sånt nu, men tanke på revbenet!
Sen ska han ju åka till Finland på onsdag natt med sin pappa, fast han blir bara borta några dagar, så de ska nog gå bra

Joakim:

Jag älskar min Joakim så mkt, igår kändes allt helt underbart, de har väl känts lite jobbigt mellan oss sen ett tag tillbaka, vi har lixom inte skrattat ihop på länge, vi har varit lite trötta på varandra tror ja, men igår så börja de komma tillbaka, vi skojja o stimma med varandra, o skratta ihop, de känns verkligen JÄTTEBRA igen, jag känner mej Nykär, de är så härligt! Åhhh vad han är go mitt hjärta =0) *love you*



My little princess

   



Nej nu är de sänegn som gäller, ska krypa ner brevid min dotter o snuffa lite på henne innan ja somnar.

Gott natt o sov gott

Puss O Kram





Fredag =)

Helg:

Jaha då var de helg igen då, fast ja har ju typ helg hela tiden, knappt att man kan hålla ordning på dagarna längre =)
Men de är skönt för då han sambon hemma lite mer, som kan hjälpa till lite!
Just nu är han dock inte hemma, han hjälper sin pappa med något, Nova ligger i sin babysitter o halvsover, helt otroligt att hon somande i den, den brukar ju bli ramaskri när man lägger ifrån sig henne, men inte idag *goa unge*

(ett par timmar senare)

Var tvungen att avbryta skrivandet ett tag, de var någon som vaknade till o ville absolut inte vara nöjd, men nu så ligger hon o sover igen o har faktiskt gjort de i ca 2 timmar nu, skönt att få lite tid för sig själv, så man kan plocka o dona lite här hemma, så man slipper må dåligt över hur fan de ser ut här egentligen! Finna lixom inte så mkt tid över för städning o sånt längre, men de är smällar man får ta, som sagt man får passa på när de sover eller är nöjda. Men de blir ju bättre sen när hon kan ligga i sitt babygym o pilla med någon leksak eller så, just nu kan hon ju bara ligga där o stirra på allt! Inte så värst roande kanske.

Så nu har ja passat på att ta hand om disken o städat i köket, så nu ska jag väl fortsätta lite tänkte ja, eller nej nu vaknar hon till liv.....skiver mer sen! 

Sådär nu var det ett par timmar senare igen och jag hade skrivit en massa mer för an liten stund sen som hade tagit mej 40 min men så blev de något fel så ALLT försvann *typiskt*

Men men ja hade iaf skrivit att ja sitter själv ikväll då sambon kom på att han skulle supa till, vilket de finns många känslor om, ena är att ja känner att varför ska han vara ute o roa sig för? medan ja heller inte vill vara den som är den o säger NEJ du får inte, men de känns som att ja skulle vilja ha honom hemma på helgerna, han träffar ju inte sin dotter lika mkt som jag gör, ibland känns de som att de inte är lika viktigt för honom, men de är nog bara ja som inbillar mej en massa strunt. Hur som helt så älskar ja honom otroligt mkt, hoppas han vet det!!

Imorgon kommer Pumba o Cajsa hit, ska bli kul o umgås med lite vettigt folk, å inte en massa puckon som springer runt o tycker synd om sig själva, eller pratar massa skit bakom ryggen på sina vänner, han är ju bara för patetisk, men nog pratat om honom, han får skylla sig själv!

Ska lägga in lite bilder på min lilla prinsessa tänkte jag, mamma/mromor klagar ju så att de inte händer något på min blogg, så nu jäklar ska de in bilder på Nova =)

 Söta unge =)

Så underbar min dotter är!

 Mätt o belåten

 Nova och mormor

 Nytankad =0)

 Nybadad och helt nöjd!

 Åhhh vad jag älskar Dig min skatt

 LIgger i babygymmet, lite liten för de än, men helt nöjd!

 Morfar o Nova, Nova har fått paket!

 Faster Ida och Nova =)

 Blöjbyta på morgonen, så nöjd så på skötbordet!

 Godmorgon!

 Åh jösses vad sömning jag blev här då =0)

 Badar med pappa, de är så skönt att bada!



Du är så söt att jag skulle kunna äta upp dig!
Mamma älskar dej skruttan!


Så där nu finns de lite bilder att titta på.

Ska försöka hålla bloggen lite mer uppdaterad, iaf med bilder inte alltid man hinner skriva så mkt!

men nu blir de sängen för min del!
 
SOV GOTT

PUS O HEJ

Världens snällaste flicka!

Våran Lilla Nova...

Hon är ju bara för söt vårat lilla troll, plus att hon är världens snällaste tjej, hon gör inte mycket ljud ifrån sig, förutom när hon är hungrig eller har ont i magen typ, annars sover hon mest, fast hon börjar bli mer o mer vaken faktiskt, lite roligare än när hon BARA ska sova, så nu tupplurar hon mest, en timme här en kvart där ja ni vet!!

Fast nu i två dagar har hon varit lite "dålig" lite täppt i näsan, en massa magknip, och man får absolut INTE lägga ifrån sig henne, då blir GALEN, så i två dagar har jag enbart suttit soffan med henne, blir inte så mkt annat gjort, men vad gör man inte för ens lilla skatt??!! Speciellt om hon inte känner sig helt bra så får man ju sitta där med henne =)
Visst kan de bli jobbigt och lite frustrerande när man knappt kan gå på toaletten utan att hon är helt supergalen, men men!

Hoppas verkligen att hon är bättre till nästa vecka iaf, för då ska Jocke åka bort ett par dagar, lite jobbigt om man ska vara fast i soffan med henne, kan inte ens laga mat åt sig själv, visst de är väl klart att man kan, men då måste ju kraken ligga där o skrika, å visst hon dör inte av det, men de är ju jobbigt för henne! Så vi får hoppas att de blir bättre, fast å andra sidan är man själv så är man ju själv, o då måste man ju, för nu vet ja ju att ja kan ringa jocke.

Bilder kommer sen!!!


Lördagkväll

Dagen...

Idag har vi inte gjort så värst mkt, vi vaknade vid tio jag o Nova, då var de dags för mat! Sen somnade hon om och jag satt o kolla på TV tills klockan var 13.20 då kom Jocke upp o sa att vi skulle åka till hans pappa o äta mat, så de var bara att göra iordning både mej o Nova, sen bar de iväg till Farfar Timo :-)
Där var vi kvar ett bra tag, tar ju sin lilla tid när man först själv ska äta o sen sover hon o man måste vänta tills hon vaknar för de snart är dags för ny blöja o lite käk, så ja tror vi kom därifrån vid 18.00 ungefär.
Då åkte ja först till coop en sväng med syster Ida, sen hem till pappa en snabbis, Nova sov o ja visste att hon skulle
vakna snart så de var lika bra att åka hem för det var dags för bad idag, Åhhh de var riktigt skönt idag, gud vad hon njöt =)
Sen åt hon lite o somnde så fint vid 21.30, så nu ligger hon inne i sängen o sussar så gott! Mamman ska väl oxå ta o gå o lägga sig snart tänkte jag! Passa på o sova så mkt man kan, fast ja ska ju absolut inte säga att ja inte får sova om nätterna, hon är så snäll på nätterna min lilla älskling!

Finns inte så mkt mer att skriva om idag tror jag! Händer inte så mkt, imorgon tänkte ja att ja kanske skulle försöka ta mig iväg til min farmor o farfar, dom har ju inte ens sett Nova än =(

Men nu blir de natten snart tror jag! Ska kolla lite på nätet först o kanske lite Tv sen blir de sängen!!





Mammas Älskade Lilla Nova, Mamma Älskar Dig!!

Babyträff

Bäbisar/barn...

Igår hade vi en liten babyträff här hemma hos mig, Michaela med sin Alva kom hit, sen kom Ida med Lukas och Mollie, o sen avr ju jag här såklart med min ÄLSKADE Nova. Sen var mamma/mormor här oxå såklart!
Det var riktigt trevligt, kul o få prata av sig lite, om barn o allt möjligt man kan ha gemensamt nu när man ahr blivit mamma =)

Så vi lagade lite mat o sen fikade vi o prata en MASSA skit bara! Sen bestämde ja o Michaela att vi ska träffas nästa vecka och gå ut o gå, känns som att både ja o Nova behöver en hel del frisk luft, o de är faktiskt roligare att gå med någon mer än bara sig själv, sen behöver man ju röra lite på sig, få bort gravidkilona *hihi* Fast ja gick faktiskt ner 13 av 25 på bara några dagar, så kanske om ja har tur så kan de gå fort att bli av me dom, men de är väl de där sista kilona som vill ta tid på sig att försvinna! Men de ska bli kul att man kanske kan börja umgås lite mer med Michaela igen, speciellt nu när man har mer gemensamt!

Senaste händelserna...

I och med att man ammar så är de ju inte säkert att bebisen bajsar så ofta som man tycker att de borde, de kan ju gå upp till två veckor innan de gör något, vilket är helt ofarligt, men man tycker ju att de borde göra ont i magen, Så min lilla dotter hade inte bajjat på en vecka o då tyckte mormor att fick vara nog, hon tryckte i mej både katrinplommon och päron, för de går ju över i mjölken, så dagen efter att hon hade tryckt i mej detta så tyckte min dotter att nu var de dags för bajskalas, hon låg i mormors knä måste ja tillägga! Men jäklar de bara small i blöjan så var de bajs överallt, o då menar ja verkligen överallt, så de fick mormor för att hon proppat i mamman katrinplommon, hon hade bajs i hela knät =)
Jag kan säga att de vara bara att tappa upp badvatten, hon hade bajs långt upp i nacken, kraken!
Men bada är mysigt, ända tills mammas kamera kommer fram då skriker vi, men mormor fick några bra badbilder, så hon får väl skicka dom till mej!

Annars så händer de inte så mkt, hon äter, sover, skriker lite, sen äter hon igen sover lite.
Men hon börjar vara vaken lite mer nu, hon är bara nöjd o ligger o tittar, babygymmet är ganska intressant!

 Bajskalas    badet efter bajskalaset =)    Spännande





Ja de var väl lite uppdateringar för den här gången, måste försöka hålla den uppdaterad nu, men de är ionte alltid man får tid över för att sitta vid datorn, men de löser sig!

Puss O kram hela dan

Helt underbart!

Japp vi har världens finaste o mest perfekta bebis!
Hon är en riktig liten guldklimp, så snäll!
Hon hade ett par kväller när vi kom hem från BB då hon skrek konstant på natten mellan 24-05 ungefär. Men de gick över, hon får minifomdroppar o de gör nog susen. Så de enda hon gör nu är att äta, sova, byta blöja, äta sova, sen har hon någon timme på kvällen då de är lite jobbigt med magen o hon skriker en hel del, hon visar verkligen att hon kan ta ton! Men de går över ganska så snabbt, som att trycka på en knapp så sover hon.

Hon brukar somna runt 22-23 där någonstans o sen sover hon oftast till någon gåmg runt 05, förutom inatt då när hon sov till halv åtta på morgonen från 22. Så jag behöver ju verkligen inte klaga på att ja inte får någon sömn iaf.
Så när hon vaknar så går vi upp o byter blöja o äter lite så somnar hon om sen, o då passar även hennes mamma på o somna om. Att sova så mkt som möjligt är hur bra som helst, man orkar med så mkt mer då! O även att man är beredd på skriknätter då, man har mer energi över, mer tålamod! För helt lätt är de inte när de bara skriker o skriker o man kan inget göra för att de ska vara nöjda, de är ganska så frustrerande, men som sagt de går över!


Väldens lyckligaste mamma är jag iaf till Världens underbaraste Nova!
Mamma älskar sin lilla dotter över allt annat, att de kan finnas sån kärlek, att man kan älska någon så mkt, kärleken till sitt barn går inte att beskriva, den är enorm! 



Världens finaste barn! Mamma älskar dej!

RSS 2.0