Babyträff

Bäbisar/barn...

Igår hade vi en liten babyträff här hemma hos mig, Michaela med sin Alva kom hit, sen kom Ida med Lukas och Mollie, o sen avr ju jag här såklart med min ÄLSKADE Nova. Sen var mamma/mormor här oxå såklart!
Det var riktigt trevligt, kul o få prata av sig lite, om barn o allt möjligt man kan ha gemensamt nu när man ahr blivit mamma =)

Så vi lagade lite mat o sen fikade vi o prata en MASSA skit bara! Sen bestämde ja o Michaela att vi ska träffas nästa vecka och gå ut o gå, känns som att både ja o Nova behöver en hel del frisk luft, o de är faktiskt roligare att gå med någon mer än bara sig själv, sen behöver man ju röra lite på sig, få bort gravidkilona *hihi* Fast ja gick faktiskt ner 13 av 25 på bara några dagar, så kanske om ja har tur så kan de gå fort att bli av me dom, men de är väl de där sista kilona som vill ta tid på sig att försvinna! Men de ska bli kul att man kanske kan börja umgås lite mer med Michaela igen, speciellt nu när man har mer gemensamt!

Senaste händelserna...

I och med att man ammar så är de ju inte säkert att bebisen bajsar så ofta som man tycker att de borde, de kan ju gå upp till två veckor innan de gör något, vilket är helt ofarligt, men man tycker ju att de borde göra ont i magen, Så min lilla dotter hade inte bajjat på en vecka o då tyckte mormor att fick vara nog, hon tryckte i mej både katrinplommon och päron, för de går ju över i mjölken, så dagen efter att hon hade tryckt i mej detta så tyckte min dotter att nu var de dags för bajskalas, hon låg i mormors knä måste ja tillägga! Men jäklar de bara small i blöjan så var de bajs överallt, o då menar ja verkligen överallt, så de fick mormor för att hon proppat i mamman katrinplommon, hon hade bajs i hela knät =)
Jag kan säga att de vara bara att tappa upp badvatten, hon hade bajs långt upp i nacken, kraken!
Men bada är mysigt, ända tills mammas kamera kommer fram då skriker vi, men mormor fick några bra badbilder, så hon får väl skicka dom till mej!

Annars så händer de inte så mkt, hon äter, sover, skriker lite, sen äter hon igen sover lite.
Men hon börjar vara vaken lite mer nu, hon är bara nöjd o ligger o tittar, babygymmet är ganska intressant!

 Bajskalas    badet efter bajskalaset =)    Spännande





Ja de var väl lite uppdateringar för den här gången, måste försöka hålla den uppdaterad nu, men de är ionte alltid man får tid över för att sitta vid datorn, men de löser sig!

Puss O kram hela dan

Kommentarer
Postat av: Millan

Hajsan!!



Vad stor hon har blivit eran super sööta tjej.



Kram!

2008-10-10 @ 15:16:04
Postat av: Alexandra

Ooo så söt hon är lilla hjärtat!

Kram...

2008-10-11 @ 14:52:41
URL: http://alexandratyra.blogg.se/
Postat av: Fia

men hon är ju bara liiite söt för de!! :P

2008-10-11 @ 20:27:13
URL: http://fiakarppinen.blogg.se/
Postat av: Karin

Stora tjejen =)

Haha stackars liten =)

2008-10-12 @ 11:52:03
URL: http://lillak24.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0