Fy F***n

HEMSKT

Igår kväll hade ja o Jocke gjort tacogratäng med grönsaker o sånt som man har till tacos.
Nova hon hade redan ätit men hon fick sitta o plocka med lite majs o gurka. När ja hade gjort iordning på min tallrik så sträckte hon sig efter min tallrik o fick tag på en salladstrimla, skitnöjd såg hon ut, så ja tänkte att hon får väl sitta o tugga lite på den där då, MEN efter en stund sätter hon i halsen så hon börjar ulka, de är bara de att den SITTER  verkligen fast i halsen, Nova får panik, å då ska vi inte snacka om min panik. Jag sliter tag i henne o börjar "dunka" henne i ryggen men de hjälper inte, så av ren reflex så stoppar ja in figrarna i halsen på henne för att försöka få tag på salladen, men ja peta bara ner den ännu mer, lyckades ju såklart riva kraken i gommen/halsen. Sen trodde ja att de var över, men sen börja hon ulka igen o hotsa till, då kom de upp blod, stackars liten, mamma river henne i halsen.
Sen fick vi i henne lite äppeljuice, så ja lyckades väl peta ner salladsbiten så hon kunde svälja den sen.
Men fy faaaaan säger ja bara vad hemskt det där är, när man verkligen ser att hon har satt i halsen.
Inge mer sallad för lilla Nova inte, usch! Själv mådde ja huuur dåligt som helst över att ja hade rivit henne i halsen, men hon verkade inte lida av de, o hellre att man river henne i halsen då än att hon ska kvävas av ett salladsblad.

TANDEN

Jaaa nu är den kommen, den är uppe lite lite grann, man kan känna den pyttelite. Äntligen är den efterlängtade tandenkraken här..=) Nova verkar inte lida så mkt av att den ploppar upp, lite smågnällig bara, men vem skulle inte vara det..??!!

STUDENTEN

Stackars alla studenter i kga, at ta studenten i detta skitväder kan fasiken inte vara någe skoj, tänk på att tjejer som har gjort sig fina i håret osv. usch för detta skitväder, när ska sommaren komma egentligen??
Det sägs att de ska bli kanonvarmt på midsommar, så vi får väl se om de har rätt då =)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen medans Nova sover

Ha de gott

Puss&Kram // A

Kommentarer
Postat av: cajsa

Hej kommer ni i morgon och firar sandras student? Gud va otäckt med salladen. Kram

2009-06-11 @ 18:56:24
Postat av: Alexandra&Tyra

Usch a meja.. Jag har skräck för sallad än idag då detta hände oss oxå, eller ja.. Dom sätter ju i halsen många ggr men sallad är såsvår tuggat!

Fyyy..

Hoppas allt är fint med er.. Vilka fina bilder försesten!

Ha de topp... Kramis...

2009-06-11 @ 21:27:58
URL: http://alexandratyra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0