Äntligen

BÄTTRINGSVÄGEN

Äntligen så verkar de som att Nova är på väg att bli bättre när de gäller förkylningen iaf, är inte alls lika snorig idag som hon har varit, ingen feber heller vad ja har känt iaf! Sen är de ju bara det där med maten hon är helt kass på, men de kanske kommer tillbaka när förkylningen går bort helt vem vet! Skulle ju vara bra om hon kunde komma tillbaka till de normala INNAN hon börjarr dagis vilket innebär om 8 dagar ska vi dit första gången, fast då blir de ju vara ett litet besök o sen är hon ledig fre, lör, sön, mån o sen börjar inskolningen ordentigt den 26 januari. Jaja vi får se hur de blie med matvanorna!

Idag har ja nova o pappa/morfar tagit oss en liten promenix bort till ÖB, netto o leklådan o bara kollat lite, de var skönt att komma ut o få lite frisk luft o framför allt se lite folk, har ju suttit här hemma i stort sett hela tiden sen i fredags kväll. Får se vad temperaturen säger till helgen, man kanske skulle ta o dra med sig familjen maajaakkola/niskakosi o dra o åka lite pulka, kanske grilla lite korv, MEN de är som sagt va om vädret tillåter, får se vad de har att säga om det!

Annars idag så har ja städat lite, köket är helt klart, men resten tar ja  efter att vi har bytt rum, som ska ske snart typ fredag kanske så Novis ska få börja sova i eget rum, åh herregud hur ska de bli i mammahjärtat, men de ska nog gå bra! det värsta är väl att ja o Jocke ska sova i "spök"rummet, hur ska de gå då?? jag som är så rädd för sånt skit, bara o hoppas på att de inte spökar för oss då =0)

Nej nu ska jag ta o leka lite med mitt lastlösa lilla barn, guuud vad hon skulle behöva träffa andra barn känns de som, hon är INTE så rolig att ha med o göra just nu, rastlös till tusen!!

ha de gott allihoppa!

Puss&Kram// Angelika o Nova


Kommentarer
Postat av: Ida

JaaAAA det skulle man kanske kunna göra! :) Men du va yttepyttigt du har skrivit i bloggen.. ;)Hörs i morn! Puuusss

2010-01-13 @ 23:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0