Mammamys

MAMMA/MORMOR

Japp äntligen har vi henne här igen, huuuur mysigt som helst!
Hon kom till oss i fredagskväll, Novis titta på henne lite skeptiskt, som att hmmm ja känner igen dej men ja kommer inte ihåg från vart, Ända tills mamma tog fram kameran..mamma tar ju en hel del kort på Nova när hon är här!

I lördags så sprang vi på stan och sen på kvällen skulle mamma på 30 årsfets, stans kallaste fest sa hon, dom var i en lada utan värme, då kan ni ju tänka er vad mamma frös som kommer från 30 grader varmt till o vara i en lada när de iaf blir 2-3 minus kallt en del nätter.

Igår låg vi mest bara hemma på soffan, vi var hemma hos mormor en sväng på eftermiddan, sen bar de av hemmåt o laga lite mat!

Idag måndag så bär de av in till Örebro (marieberg, Ikea och babyproffsen står på schemat)
Mamma är iväg o tränar lite nu, hon har faktiskt vilat i hela tre dagar, vilket kanske inte var helt onödigt så som hon tränar när hon är hemma, hon kan lätt på morgonen gå o spela tennis i 2 timmar sen hem o duscha o sen iväg på en golfrunda på 4 timmar o sen iväg igen o spela tennis i 2-3 timmar, helt galen, helst skulle hon vilja hinna med gymmet en timme oxå, så lite vila skada nog inte för henne!
Själv ska jag fixa lite lunch nu tänkte jag! Falukorv o potatismos (riktigt)

Ha en bra dag!
Kanske återkommer med lite bilder...OM ja orkar sen!

Puss&Kram// Oss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0