Dop & Tråkigheter

DOPET 16/5-09....

....Gick Huuuuur bra som helst, Nova var jätteduktig, trots att hon var dundertrött!
Jag o mamma gick upp till Kyrkan med henne, kraken höll ju på o somna där i uten napp o hela köret, så hon var lite smågnällig precis innan vi gick upp på "scen" men sen gick de bra.
De var ju egentligen meningen att Nova gudföräldrar skulle bära henne, men hon fick ju syn på mig (mammig som hon är) o då var de ju kört, men när hon väl fick komma till mej så blev hon nöjd =) (mammagris)

     

Kolla så fin hon är i den långa vita fina klänningen =)

Min söta Kusin Charlotta var gullig o ställa upp o sjunga för Lilla Novis, de blev:
- Lilla Ängel
&
- Himlen måste sakna en ängel

Huuur fint som helkst var det, Tack så mycket Gumman!



Oj vad nervös hon var =)

Efteråt blev de fika uppe på 39:an, de hade vi redan varit på förmiddagen o dukat upp så de var i stort sett bara o köra igång kaffet o slänga fram tårtorna o annat gott!
Tårtorna gjorde jag för övrigt helt själv =) de började dock inte så bra, jag hade ju beställt fördigkavlade marsipanlock från bagarns brödbod, men de var i slutändan lite för små så ja fick kavla lite själv, menn de gick ju bra, men sen sprack ju ett av locken så ja fick ju dekorera tårtan efter var de var sprickor. men fint blev de, jag är nöjd, Plus att de var ingen som såg att de var sprickor i tårtan =) O mycket beröm fick ja, till o med från en bagare, De ni *tihi*

     

Kolla så fint de blev i slutändan =)



Familjen =)

Sen blev de paketöppning, o Nova vaknade efter sin tupplur efter kyrkan så hon fick vara med o öppna paket, O självklart fick hon smaka tårta..mmmm de var mummsigt



Öppnar paket!



Mums med tårta *hihi*

TRÅKIGHETERNA

Ja de är att mamma åkte hem igår, usch vad de var jobbigt, de blir ju som sagt var bara jobbigare o jobbigare för varje gång. O nu har vi umgåtts i två veckor tillsammans då känns de vill ja lova o säga hejdå, o veta att de ska dröja 2 månader innan man ses igen. Fan man skulle vara miljonär, då hade ja skaffat privatplan =0)

Annars så har de varit kanonskönt o ha lilla mamma här, hon ställer upp till tusen, *älskar dej*
Efter dopet tex så var hon hemma här med Nova o ja o Jocke gick ut o käkade, delade på en flaska vin, o sen gick vi upp till de nya stället : Jack där tog vi en drink o satt o prata länge, de var skönt kan ja säga, att få umgås med honom, skönt att bara få vara lite!

Nova håller på o utvecklas som bara sjutton o fort går de, hon står på alla fyra o vinglar, men hon har även börjat resa sig mot saker, Gåstolen får vi nog plocka undan snart, för idag trilla hon faktiskt ur den, usch hjärtat satt i halsgropen vill ja lova, fy fan, men de gick bra! jag gick ut i köket för att hämta papper för att hon hade kräkts, o de sa de pang där inne, men inte från henne utan de var gåstolen som trilla, Nova landade på täcket som låg på golvet, kraken såg alldeles förvånnade ut...men tur att de gick bra iaf!

annars å har de inte hänt så jättemycket, ja, Nova o mamma har bara umgåtts o mått bra!

Bilderna får tala för sig!

   

sötnosen =)

 

Golfproffset övar på svingen !



Hej o hå...



Äter fralla!

   

Mormor o Nova! *älskar er*

Puss&Kram // A

Kommentarer
Postat av: charlotta sundh

Kul att se att ni redan monterat i hopp lära gåvagnen :D Gillade hon den?

2009-05-19 @ 14:47:12
URL: http://charlotta90.blogg.se/
Postat av: Faster Fido ;)

Fin du har gjort bloggen! Underbara bilder på Novis. Ser ut som hon gör armhävningar. hihihi

2009-05-19 @ 18:09:29
Postat av: cajsa

Hej han jobbar förmiddag den här veckan men är ledig i helgen, så kom gärna upp vi har inga planer, med oss är det bara bra, med er då? kram

2009-05-20 @ 10:30:43
URL: http://cajsakarlsson.blogg.se/
Postat av: Karin

Åh va roligt för er!

Fina bilder från dopet! Gullig hon é Charlotta som sjöng :)

Supermysiga kramar K

2009-05-22 @ 10:09:42
URL: http://lillak24.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0