Bakdag

MAMMA/MORMOR

Ja nu har hon varit här i ca tre dagar, vi har ännu inte gjort så värst mkt, vi ahr varit hos min mormor en vsväng i söndags, igår gick vi på stan i stort sett hela dagen, mamma shoppade en helt ny garderob med bodys till Nova, vilket VERKLIGEN var behövligt, vanligtvis så brukar hon ju ärve en massa kläder efter sin kusin Mollie, men nu har de haft nästan samma storlek ett tag, Nova har 74 o Mollie har 80, men vissa 74 passar nog fortfarande på henne, så nu har de inte blivit så mycket kläder efter henne. Så de var verkligen behövligt som sagt, plus att Nova är ett kräkbarn så en del blir ju förstört oxå, tyvärr =( .... Men NU peppar peppar ta i trä så kärks hon inte alls lika mkt, nästan ingenting om dagarna, nu är de nog mer vad bvc-sköterskan skulle kalla för vanekräkningar, hon är van att kräkas så hon framkallar de själv, hon spottar mest bara, vilket mamman är mer än nöjd med =0)

BAKA BAKA BAKA!

Idag ska ja o mamma/mormor baka till dopet och till min mormor, så idag blir de bullar o brödkakor, vi passar på när de inte är någe fint väder. Sen får vi se när vi ska baka de andra till dopet, men min farmor är så gullig så hon skulle baka lite kakor åt mej, hur gulligt som helst!

Nej nu ska jag plocka indan lite här hemma, de ser ut som fan själv juh...*haha*
Mamma är iväg o tränar, så vi ska väl sätta igång när hon kommer hem...eller när ja ahr hämtat henne vill säga...

Ha de gott.

Puss&Kram // A

'

Huuuur fin är inte denna bild??
Novas farmor som har tagit!

Kommentarer
Postat av: Karin

Hälsa mamma!

Supervacker bild :)

2009-05-06 @ 05:13:27
URL: http://lillak24.blogg.se/
Postat av: Anna

Underbart fin bild!!Du vet att de ar bara du sager till om du vill ha hjalp me natt infor dopet, just nu sa har ja ju inte sa mycket for mej om dagarna=)Puss

2009-05-06 @ 23:30:39
Postat av: Sandra

Naw en liten sötnos

2009-05-18 @ 13:28:05
URL: http://hylen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0