20090513

ONSDAG

Idag är mamma iväg som vanligt på morgonen o tränar, men idag skulle hon bara ta en kortis =)
Sen bär de iväg ut till mormor i stugen (medans de är fint väder, de ska ju bli skit till kvällen), så där blir vi väl någon timme. Sen skulle väl mamma ev träffa en gamal kompis till henne och sen bär de iväg ut till Ida o gänget för lite käk, Timo ha gjort älggryta med potatismos *mmmmums*
Annars för övrigt idag så händer de nog inte så värst mycket.

TÄNDERNA ????

Vart är dom? Här för ett par dagar sedan så tyckte både ja o mamma att vi såg något so var på väg, men de sannade av tror ja, men hon dreglar som en tok, är snorig och idag bajja hon 5 gånger på 1 1/2 timme, så något är de på gång iaf, tycker att de ser väldans buckligt ut i underkäken nu, men de är ju inte de lättaste o försöka kolla i mun på henne heller, de kan ju vara livsfarigt! Men ja fick höra av en kompis till mamma som själv har tre småbarn att de finns bevisat tydligen att de INTE finns några som helst "tecken" på att ett barn är på väg att få tänder. De menar alltså att de ska egenligen må som vanligt när de är tänder på gång, ah visst, varför komer de då sig att i stort sett ALLA barn lider av de när de är på gång, de dreglar, kan få feber, de blir snoriga, de bajjar mycket Plus att de får ont!

TORSDAG

Imorgon blir de spinning för min del o mammas, Ida skulle antagligen med oxå, ska bli spännande o se vad man tycker om det...=)
Annars blir de nog bara till o träffa lite folk som mamma ska hinna med o träffa när hon är hemma =)

FREDAG

Då är de fullt upp vill ja lova, kl 10 ska ja till 39:an för att bli omkringvisad vart allt finns osv, sen efter de ska ja till Bagarn's brödbod för att hämta mina tårtlock o min marsipan, sen är de bara att gå hem o börja baka för hela slanten.
Vi blir ju iaf 57 personer så de blr ju lite tårta..*hihi*

Nej nu ska ja göra något vettigten stund innan mamma ringer o vill bli hämtad.

Puss&Kram //A


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0