Mammaträff

TISDAG

Imorgon blir de mammaträff igen, då ska vi äta tårta ihop, för att fira att våra älsklingar har blicit 6 månader, Michaela skulle göra nåfon smarrig tårta =) Så dit ska vi kl 13, sen skulle kanske Lina titta förbi en sväng, får se vad de blir =)

Idag har vi inte gjort ett smack, bara varit hemma, men Nova har iaf fått friskluft i hela 2 1/2 timme, hon fick sova i vagnen på ballkongen, hon ska ju inte behöva lida för att mamman inte orkar gå ut, hihi, nej men ja könde att ja hade lite ont i ryggen idag så ja orka inte släpa ner vagnen, så så fick de bli idag, huivudsaken att hon har fått lite luft i näsan iaf.

Måste försöka mej på de här med vänner igen oxå, dags att hitta lite fler känns de som, ska höra med Jenny imorgon om hon har lust att gå iväg till Babycafé med mej på torsdag om hon har tid o lust.

TRÄLIG MED MATEN

Nova har börjat krångla lite med maten, hon får alltid lite käk efter att hon har sovit på förmiddagen, så hon får lunch vid, ja, någon gång mellan 12 och 14 beror helt på hur hon har sovit, men de är inget som duger, idag har vi provat både spagetti o köttfärssås och kyckling med grönsaker, men nej då, ja får i henne att par skedar men sen bara grinar hon, vet inte om de är för att hon tycker att de är äckligt eller för något annat, men sen när hon får någon efterrätt, som idag fick hon mosad banan med en massa andra frukter DÅ minsann går de bra, inte en enda sur min.
Så här kan hon hålla på ibland med kvällsgröten oxå, men den vet ja ju att hon tycker om så vad kan de bero på??

Hon har iaf fått prova på välling nu i ca 4 dagar, de har väl varit lite sisådär med det, men idag kom hon på att de faktiskt gick att äta, hon åt väl inte så där jättemycket av den men 1 dl iaf, sen lite puppe oxå.
Men jösses vilken separationsångest man får när man ska börja trappa ner på ammningen, som de ser ut just nu så äter hon bara från mej ca 3 ggr per dag, först på morgonen runt 6 tiden, men oftast bara från ena, o sen äter hon ordentligt när hon vaknar runt 9-10 tiden, men sen äter hon inte från mej på hela dagen, ibland kan man få slänga till puppen som idag runt 5-6 tiden men om hon sover länge så blir de något annat mellanmål, sen blöir de inte puppe förren vis 21 tiden när de är dags för natten. Men ja ska iaf försöka byta ut eftrmiddagsmålet mot välling, men ja tänker absolut inte tvinga henne, eller skunda på henne på något sätt, utan hon får smaka lite varje dag nu så får vi se hur de blir sen.

Satt här o tänkte på Pumba o Cajsa som i helgen fick en lite Elliot, o då började ja tänka tillbaka lite på när Nova kom till världen så ja var bara tvungen att sätta mej o kolla igenom bilderna på henne när hon var pytte pytte, här kommer några:

 Alldeles nykläckt, bara några timmar gamal

 Hur söt får man vara =)

 Mammas hjärta


Mammas lilla solstråle, även fast klockan var mitt i natten

 Lilla snuttan då...


Här kommer några från Portugal igen, bland annat när Nova äter citron, man till o med hörde hur hon svalde saften, o de var inte några grimaser där inte, de kom någon enstaka =)

 

Hihi, hur go får man bli???



Kolla vad bra jag kan sitta HELT själv, hur duktig som helst är hon på o sitta nu...

Nej nu blir de TV:n en stund o sen blir de sängen.

Sov gott

Puss & Kram // A


Kommentarer
Postat av: Lina

Hej gumman

pengarna på mobilen är slut igen, kunde inte höra av mej, fast de gjorde du ju inte heller så :) haha

måste fika någon dag nu ju

saknar er.

p&k

2009-03-24 @ 22:46:53
URL: http://liiinnnaaa.blogg.se/
Postat av: Anonym

Tjaaa...



Bara du hör av dig vettu om du vill ses nåndag ?!



krAM

2009-03-25 @ 22:33:51
Postat av: Anonym

Hej vännen, Elliot han sover bra på nätterna,det är nån natt som han har varit knölig men annars en super snäll bebis. Tänk att i morgon blir han en hel vecka, gud va fort det går. Navel strängen lossnade igår så nu kan man göra rent mycket bättre, gud va det luktade.Hur är det med er och Novisen? vi måste snart ses Kram

2009-03-27 @ 09:06:05
URL: http://cajsakarlsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0