Frisk luft

Javisst de har vi fått idag, var meningenn att ja skulle gå en sväng på stan med Ida, men hon hann o bli klar precis när ja kom fram, men de var bara bra att hon fick ut oss ur lägenheten en sväng, har knappt varit ute sen mamma var här, alltdå i lördags eller något, men men så kan de går, måste skärpa mej.

Det blev iaf en runda på stan, H&M och KappAhl, de blev en Hello Kitty filt till Nova, två mössor o lite strumpor till Nova.
Igent till mej själv dock, eller ja, jag var o betällde förstorningar på fotot från tidningen idag (lite sen med de ja vet).
Så jag beställde tre st, en till oss, en till mamma o en till farfar Timo. sen kan man ju göra fler förstornngar senare om de är någon mer som vill ha det!

Jocke hittade lite nya kläder till sig själv idag, de behöver han, allt är ju förstört nästan, hoppsan den trjan råka ja visst meka bil i brukar det vara ungefär..*hihi*

MAMMA

Jag saknar dej så fruktansvärt mycket så de vet du inte, fy vad jobbigt de var den här gången, tänk om du kunde vara hos oss jämt de skulle vara något det =)
Men mamma här kommer en bild bara till dej ...=0)



Nova saknar dej med..,

Nej nu ska vi åka till ida o co o äta tårta Peter fyller år, GRATTIS PETER PÅ 29 ÅRSDAGEN (han själv trodde att han fyllde 30) hahaha

Puss & Kram / A


Kommentarer
Postat av: therese

men vi skulle ju ses på stan ju....du hör ju aldrig av dig längre :(

2009-01-20 @ 17:18:30
URL: http://eldvina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0