Fredag =)

HELG

Japp då var äntligen helgen här igen, en ledig sambo o en massa mys i det fina vårväfret som ska bli i helgen. Det ska ju bllir kanon varmt, upp till 20 grader, de blir ju kanon det =)

Igår var vi till BVC, allt är som de ska, Nova växer som hon ska enligt sin kurva.
Vi diskuterade även hennes kräkningar som hon FORTFARANDE har, så vi ska iväg den 30/4 för att träffa en läkare o råd fråga lite. Agneta trodde inte att de fanns så mkt attt göra åt de iom ett hon kräks lika mkt även om hon äter fast föda som när hon äter välling, hon kräks minst lika mkt om hon är i upprätt position som när hon sitter eller ligger, som tur är så kräks hon inte på natten, men då är hon ju lugn o ligger still, svvårt att få en sån här liten att vara sttill på dagen *hihi*
Så de är v'äl magmunnen som inte håller tätt ordentlgt, men de ska ändå bli skönt att få träffa någon som vet om man kan göra något eller om de bara är o vänta!

DE HÄNDER SÅ MKT...

Just nu händer de såååå mkt när de gäller Lilla Söta Underbara Nova, hon utvecklas mer o mer för varje dag som går,
Hon vinkar (men bara när hon själv vill) hon är på väg att prova på o krypa, hon står allt på alla fyra här på golvet, men sen falller hon ihop pladask på golvet, men så söt hon är =)
Hon säger dock inte mormor än som hennes mormor vill at hon ska göra, men de kommer nog allt ska du se mormor!
Hon springer omkring här i sin gåstol o skriker efter sin papapapa istället.

COUNTDOWN.....IGEN

japp nerräkningen har börjat, nu är de bara 15 dagar kvar tills mamma/mormor kommer, vilket innebär att de bara är 3 veckor kvar tills Nova ska döpas =)
Men nu är af allt fixat någorlunda till hennes dop, klänning är fixad. Inbjudningarna är ivägskickade, allt är fixat till tårtorna (de ska bara göras oxå *hihi*) de som ska göras när mamma kommeer är att vi ska bara lite småkakor o så.
Måste bara höra med ett bageri o sugarpaste eller flowerpaste, de går nog med vanlig marsipan oxå.
Så nu är de vara o vänta till den 1 Maj för då ska alla ha svarat om de kan komma eller inte, så man vet vad många tårtor man behöver! Så nu väntar ja bara på att någon prälle ska höra av sig om samtal inför dopet, de hör säkert av sig till veckan!

Nej nu vill Min dotter sova lite tror jag, hon börjar bli lite smågnällig i sin gå stol, så nu ska ja mysa en stund med henne.

ha en bra dag

Puss&kram // A

Kommentarer
Postat av: Nikita - mamma till Albin

Ny tävling på min blogg!

två stycken vinner varsitt presentkort hos Vincent shoe store (värda 500 kr styck)

Tävla gärna!!

http://nikital.blogg.se/2009/april/tavling-tva-vinner-varsitt-presentkort-hos-v.html

2009-04-24 @ 13:06:57
URL: http://nikital.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0