Sjukling

MAMMAS LILLA HJÄRTA

Ja Novis är inne på sin fjärde vecka med förkylning, antagligen har hon fått olika förkylningsvirus, men i olika omgångar, för den börjar bara om hela tiden. Idag var vi på bvc o tog blodprov men allt ser bra ut.
Ända fram tillsigår så har hon klarat sig utan feber, men så kom febertoppen på 39,4, mne imorse låg hon på 37,6 men under dagen har hon haft runt 38,6 så vi får se hur hon mår imorgon. Tänkte att om temperaturen tillåter så tar vi oss en liten promenix imorgon, kanske hon kan sova i vagnen imorgon, beroende på hur hon mår såklart!

Inte äter hon något heller, den som går ner är: Saft, Juice, blåbärssoppa, nyponsoppa, vatten, frukt (helst mandarin), GODIS, ostkrokar, chips, bullar, kakor...Men INGEN mat alls knappt, kanske tre fyra skedar sen är de bra. Visst nu kanske hon har ont i halsen o de vet man ju själv, man är inte så sugen på o äta något då!
Så de är bara o vänta ut förkylningen, hoppas de går över iaf någorlunda till nästa torsdag för då är de besök på Dagis som gäller, iof bara en timme eller två så de ska nog gå bra så länge hon inte är snorig o har feber.

Bara o vänta o se!

För övrigt så händer de inte så mkt just nu, vi sitter mest inne just nu när Novis inte är helt OK.

Nej nu kan ja faktiskt inte komma på något mer att skriva, vi har inte gjort så mkt som är värt att prata om =)

Ha de gott mina vänner =)

Puss&Kram// Oss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0