Mamma, BVC m.m

MAMMA

Jaha då har mamma varit här igen, vi har tillbringat 9 dagar ihop, vi har inte gjort något särskillt, mest bara umgåtts med varandra:
Lördag 18/7: Då kom mamma fram till KGA runt 8 på kvällen, då kom även min moster o min kusin från k-hamn hit, så ja hade båda mina mostrar och min mamma här på samma gång, alltid lika roligt när vi är samlade, de blev pizza o en massa prat fram till.....ja sent iaf!
Söndag 19/7: då bar de iväg ut till mormor i stugan, o sen bar de av in till k.hamn, vi hann även med en sibylla innan vå åkte till k.hamn (mamma har fyra måsten som hon bara MÅSTE äta när hon kommer  till sverige:sibylla,pizza,kebab & plankstek, sånt finns inte lika gott i Portugal)
Måndag 20/7: Då tog vi oss en sväng upp på stan o kolla runt lite, sen ville mamma o marina (min moster) åka o träna, MEN de är ju bara de att de var ju visst sommartider som gällde nu så de fanns inget gym som öppnade föra kl 16, så de blev ingen träning för dem.
Tisdag 21/7: Då passa vi på o träffa lite folk som mamma vill träffa när hon kommer hem, så de blev en sväng hem till mammas kompis Anna o gänget, sen blev de lite handling o sen blev de mammas köttbullar till middag, de var meningen att Nova skulle få äta av dom oxå, mamma sa att hon skulle vara extra försiktig med saltet, bara de att de blev saltare än någonsin istället, Nova åt lite men sen börja hon kasta med dem, så de var mosade köttbullar i HELA köket.
Senare på kvällen kom mammas kompis sen låååång tid tillbaka o hälsade på.
Onsdag 22/7: Då tillbringade vi den enda fina (varma) dagen ute hos mormor i stugan, alltid lika mysigt att vara där när de är fint väder.
Torsdag 23/7: Då var de dåligt väder igen, så vi åkte in till Örebro o spenderade en heldag där inne, blev en del shopping, balnd annat en MALM byrå till Nova, har velat ha en sådan länge men de kostar ju lite, nu var mamma så snäll o köpte en till Nova. O när vi var på IKEA så skulle ja köpa låd o skåplås, men va fan dom har en ny modell på dem nu än vad de var för ca 3 år sedan, o den nya modellen SUGER, de är bara stoppfunktion utåt men inte innåt, de gamla hade stoppfunktion åt båda hållen, så alltså med den nya modellen kan de ju ändå klämma sig, de talade ja om för dem oxå!
Fredag 24/7: Då blev de en sväng på stan, o sen var de dags för mamma att ha den traditionella utekvällen emd sina kompisar.
Lördag 25/7: då låg vvi mest bara på soffan o latade oss, eller ja mamma iaf =) Jag byggde byrå, jag passade på när de var strömavbrott i ta men fasiken hela stan. sen gick vi o käka plankstek o sen hem till soffan igen =)
Söndag 26/7: Då blev de en liten promenad o sen en kaffe på Som hemma med mammas kompisar Anna o Irene.
Sen blev de bara myspys på kvällen med en MASSA godis.
Måndag 27/7: då blev de till att gå upp tidigt, mamma skulle med bussen till Sthl  kl 8.30. USCH säger ja bara vad jobbigt det är att säga hejdå till henne, de blir bara jobbigare o jobbigare desto större Nova blir, så här jobbigt var de inte innan Nova kom till världen, men de är väl de som gör de jobbigt antar jag! Ibland skulle jag göra ALLT för att bara ha min mamma runt hörnet, men menman får göra de bästa av situationen !!

     

Kolla in sötnosen =0)

så här kul kan de vara stt sitta på axlarna 

Kolla vad skoj man kan ha i Örebro, Hon ser inte lika road ut att åka TILL örebro =)

     

Våran lilla Sötböna =)

BVC

Ja dit var vi på Fredagen med Nova, hon har då inte varit där på 2 månader, så när hon var 8 månader var hon 72 lång o vägde 8160 o nu när hon är 10 månader så var hon 75 lång o vägde 9060 så de händer grejer kann man ju säga o de märks på kläderna! Så nästa gång är de när hon är 1 år o då är de dags för spruta igen =( på henne 1 årsdag kraken ska hon få den, funderar på o ringa o byta dag, hon kan ju iaf få ha en feberfri födelsedag kraken!

NOVAS PERSONREKORD

Jajemän, igår slog hon det, 17 steg HELT själv tog hon, så idag ahr hon knatat omkring som bara den, så nu dröjer de inte förren hon springer överallt, gud så spännande, hon börjar bli stora damen nu! Mamma bebis är ingen bebis länge, hon är ett barn, en liten flicka med väääääääligt mycket vilja. Hon går här hemma o bubblar o pratar, idag sa hon till o med mamma 2 gånger, eller ja mer mamama , men de kändes verkligen som att hon förstog att hon faktiskt sa mamma, åhhhh så stolt man blir i mammahjärtat =0)
Tittut TROR ja hon sa idag oxå, men de kan lika gärna ha varit så att de bara lät som hon sa de, vi får se om hon säger de igen =)

 

Goaste barnet i hela stan *hihi*

 

Plaskar fötterna lite, fast att de ISKALLT i vattnet !

       

Sötast!

 

Nova fick tag på osten en morgon vid frukosten, Nova ÄLSKAR ost....men kolla in resultatet *hahahahha*



Nej nu har de gjorts en liten uppdatering över vad som hände den senaste veckan.

Ha de gott allihopa =0)

Puss&Kram // Angelika Joakim och Lilla Novis

Kommentarer
Postat av: Marina

Hej!

Om du hinner pyssla med stämpling. Kolla in www.skapahobby.se

Stor inspirationkälla.

Kram

2009-07-30 @ 22:05:53
URL: http://marinatequila.blogg.se/
Postat av: Ida

Fasters underbara lilla unge, vad jag saknar dej! Snart ses vi. Puss

2009-07-30 @ 23:33:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0