Tänder, dop, jobbig katt...

TAND

Javisst jag tror nämligen att våran lilla flicka håller på o få sin första tand, inte säkert att den kommer upp än, men de är nog helt klart på väg, hon har en liten vit prick i underkäken, hon tuggar/gnager/biter på allt, dreglar som en tok plus att hon bajjar VÄLDANS mycket inte inte riktigt samma färg/konsistens m.m. på det, så vi får väl se. Sen plus att hennes humör inte är så väldans roligt heller, tjurig/gnällig/grinig/glad om vartannat, sen har hon börjat krångla lite på nätterna, hon vaknar till i är jätteledsen men de går över lika snabbt igen, precis som om hon skulle ha ont någonstans o sen somnar hon om, o så håller hon på någon timme eller två, men men.
Sen har hon kommit på att hon INTE vill ha nappen, den spottar hon ut, knappt att hon tar den när hon ska sova, hon tar den on hon är riktigt trött o när vi åker bil, men men då får de väl vara så då..=)

Vi får väl se om de kommer någon bissing....

DOP

Japp i Lördags var vi iväg på Amelias dop, allt gick jättebra för dom i kyrkan.
Nova var helt avdäckad i kyrkan, hon sov till och med när tanten drog igång orgeln, haha, snacka om att sova djupt.
Hon vaknade till en liten sväng när hon spelade på pianot, men somnade om lika snabbt igen, hon vaknade inte förrens ja skulle sätta över henne i bilbarnstolen, hihi!
Tårtorna Therese hade beställt var JÄTTEFINA, nästan så man kände att de var lite synd att skära i dom, men goda var dom iaf...

KATTFAN

visst katten skiter inomhus, varje jävla morgon ligger de en liten hög PRECIS utanför hans låda, tror ni man blir arg då eller??!! snacka om att han protesterar, kraken får ju ingen uppmärksamhet längre, så de är väl hans sätt att visa att han inte trivs längre...han skulle nog vilja bli utekatt helt enkelt...men Lina kanske visste någon som ville ha honom, annars blir de nog avlivning som gäller..

nej nu ska jag gå o underhålla min dotter..

kanske kommer in lite bilder senare...

Puss & Kram // A 

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej.. Nu har jag pratat med Lollo och så om lilla Zigge. Tyvärr så vill dom ha en kattunge. sorry.

har hört runt med alla ja känner men inte fått någon napp:(

Kaffe snart igen =)?

P&K

2009-02-16 @ 15:55:29
URL: http://liiinnnaaa.blogg.se/
Postat av: K

Avliva en katt för att ni, som faktiskt tagit er an honom, inte har tid?!

Fy fan!

2009-02-17 @ 21:50:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0