Julen är över...

Ja de är nästan lite skönt att julen äntligen är över, allt stök o bök är över, nu kan man gå tillbaka till o bara njuta av att vara en familj, pappa jocke är långledig, fram till den 7 eller något sånt, så nu ska här mysas *hiihi*
Glömde ju att lägga in bild på granen sist ja skrev, o mamma hon klaga över att de var för lite julbilder, men tyvärr så tog vi inte så mkt fler bilder på lilla Nova, hon bara sov hela tiden, o sovbilder de har man ju MÄNGDER av.

 nova är hos patrik Nova med Patrik


Juldagen firades hemma hos Jockes mamma, men ännu mera god mat o godis, o massa mys med släkt o familj.
Det började med att mina två mostrar med familj och min mormor o hennes gubbe Kjell kom hit på lite julfika, blev ett par julklappsbyten o massa skitprat, skoj skoj,
Fick en fräsig grej av Marina, en hallonvinäger som tydligen ska vara jättegod att ha på allt ifrån sallad till glass, se den måste prövas snart. Fick en fin ljuslykta av erika som ja måste hitta plats åt, får de vart de blir.


Gammelmormor, Nova och kjell


Gammelmoster marina med Nova

Sen på kvällen kom Pumba o Cajsa hit, de hade tråkig där hemma o sen skulle de in till Örebro på annandagen så de passade på att komma till oss först o stannade över natten, alltid lika roligt =)

Så roligt att Catta o Patrik, Klara o Sanna kom ner till oss över jul, de är ju inte så ofta man träffas, tyvärr! Dom tog tåget hemmåt ikväll, tåget gick vid 19.40 eller något sånt, då har de varit här i nästan en och en halv vecka, jättemysigt!
Så nu får ja o Jocke få tummen ur o åka o hälsa på dom uppe i Luleå snart, skulle vara skoj!

På annandagen åkte ja o Nova till Lillans mamma o firade lite jul där, Jocke kunde inte följa med, eller ja kunde kunde han väl men han låg hemma i feber, inte så kul o sitta bland massa folk om man inte känner sig bra, då ska man ligga hemma o bara ta hand om sig...

igår (söndag) belv de middag hemma hos Ida o peter, mumms var det!
Klara hon är väl ändå galen, för de första är honn heltokig i frukt, vilket är jättebra, men hon kan även äta rå lök bara rätt upp och ner, och även citron, så hon plocka fram en citron som Patrik fick skala åt henne, sen åt hon upp nästan hela, i klyftor, helt galen, de måste ha varit supersurt.

klara äter citron, i klyftor
Klara äter citron

Nova har somnat så gott
Nova blev jättetrött så hon däckade hos mej

Jaha förra vecka fick Nova spruta som ja kanske har skrivit om, hon fick 39,4 i feber, kraken.
Hennes pappa fick även då äntligen sin tatuering, han hade tänkt att tatuera sig redan samma vecka hon föddes, men tatueraren hade inte tid för honom då eller hur de nu var, så nu har han äntligen fått den! Såååå fin blev den pappa Joakim. så stolt över sin dotter!

Sen fick ja order av mammas "killes" dotter Zoe som skickade kläder till Nova att ja skulle ta kort på henne i det, så de har jag gjort nu så de kommer de bilder på här med.


Så fin hon är mammas lilla skrutt!

Nej nu ska jag göra iordning min dotter för natten, snart dags att sova, förhoppningsvis.

Här kommer lite fler bilder på skruttan.

trött som skrutt
Supertrött Nova, myser med frisyren och sin kräkhandduk


Kolla vad jag kan, så skoj att sitta..


Åh så söt du är, ja skulle nästan kunna äta upp dej

Pappa o nova på julafton
Nova och Pappa, så fina mina änglar, Älskar er mest av allt!

Puss O Hej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0