Jobbigt med magknip...


javisst stackars min lilla guldklimp, igår kväll hade hon jätteont i magen o var lite orolig, hade lite svårt för att somna till, vaknade för minsta lilla, men när de verkade som hon sov gott, så vaknade efter en halvtimme igen, så de var bara att gå o lägga sig då kände ja, klockan var ju ändå halv ett på natten.
Annars för övrigt så var dagen helt OK.
Vi var till Ida o peter en sväng, o Peter han är minsann väldans rolig han tycker Nova, de räcker med att han tittar på henne så ler hon. Igår skrattade hon till och med högt för första gången - till Peter såklart!
Så någon dag blir de till o ta med sig filmkameran dit o se om man ´kanske kan fånga de på film.

Igår  kom min kopia på förlossningsjournalen, de var ju liite roligt att läsa, de var ju en hel del man hade glömt bort som man blev påminnd om, så nu blir de till o sätta sig i skriva en fullständig förlossningsberättelse, man vill ju komma ihåg allt, medan man faktiskt kommer ihåg, så de rekomenderar ja verkligen folk som nyss fått barn att skriva den ganska snart efter förlossningen, annars glömmer man bort saker o ting. Men den får ja börja knåpa på imorgon, Ida ville att ja skulle lämna kvar den hos henne så hon kunde få läsa den .

Idag är de däremot inte en sån bra dag, allt känns ganska jobbigt, känner mig lite nere o deppad, man blir  ju inte direkt pigg heller när man bara sitter inne en hel dag o inte gör ett skit, så imorgon tror ja de får bli en promenad (om vädret tillåter) idag har de ju snöat en hel del o de är ju inte så roligt att vara ute o promenera i. men vi får se vad de blir.
Skulle ha ungåtts med Therese idag oxå, men du bästatse vännen jag har varit alldeles för nere idag - Förlåt!
kanske kan ta den där promenaden till henne imorgon, fast å andra sidan så ska ja ju till BVC kl 11, o dit tar man ju bilen, så de blir nog bilen till henne oxå, men vi får se.

Nu sitter ja här o väntar på att Jocke ska komma hem, han är o köper blöjor till Nova, de är nästan slut för guds skull *hiihi* o hon hon ligger i sussar så gott i sin vagn, men när han kommer ska ja nog ta mej en dusch känns de som!

Ha en trevlig kväll allohopp!

mamma o dotterSötnosSåå sötLove you bothFrån mormors kamera när hon var här


Kommentarer
Postat av: therese

men sötaste vännen!! det är lugnt vet du :) jag glömde jag med ;)

2008-12-05 @ 10:12:35
URL: http://eldvina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0