Såååå ont i hjärtat

MAMMA/DOTTER KÄRLEK

Att de ska göra så ont i hjärtat att säga hejdå till sin mamma, sen Nova kom till världen så har de blivit jobbigare o jobbiagre för varje gång att säga hejdå till mamma,de gör riktigt ont när hon ska åka. Antagligen bara för att ja vet att de kommer att dröja ett tag innan vi ses igen, de tar  ju lixom inte bara en lliten pisskvart att åka dit/hit, Tyvärr!!
Den här gången så har vi umgåtts och myst i en hel vecka, superskönt! Man umgås verkligen på etthelt annat sätt nu när Nova finns med i bilden, den blir en helt annan sak nu!
Men gud vad jag saknar henne, hon åkte igår eftermiddag, tårarna bara forsade fram när vi skulle säga hejdå på både henne o mej, de värsta är ju att man kan inte sluta gråta heller, så de blev en lite jobbigt eftermiddag/kväll.
Så när Nova har fått sitt 5 månadersvaccin så får vi försöka spara lite pengar så vi kan åka dit.

Dom bästa som finns   Älskar dej mamma!

VECKAN

för övrigt denna vecka så som ni lästa så var vi balnd annat till örebro en heldag, bara gick omkring o prata o umgicks.
Vi hade inge bråttom, utan vi gick omkring där inne, tog en fika o bara mös, Nova tvärslockande jättemysigt i mammas famn, men ena fingret i munnen. Annars var hon vaken o nöjd ganska länge där inne, mn hon tvärslockna i bilstolen.

så här trött kan man vara efter en heldag i Örebro Så här trött var hon när vi kom hem =)

BADA

Vi var ju även i badhuset, jättemysigt tyckte Nova att de var.

  Så söt i sina badtrosor   Åh vad mysigt

åhhhh så skönt de kan vara  Myspys efter badet under infravärmen  Nova i sin nya badrock från new york, som hon fått av mormor  så sötär hon min lilla ängel

SMAKPORTIONER

Sen har vi börjat ge Nova smakportioner:

Mildhavregröt: Muuummmsss (speciellt med katrinplommonpuré till)
Potatis och ärtpuré: BLLÄÄÄ
Potatis och blomkolspuré: BLLÄÄÄ
majspuré: mumma
Morotspuré: de går ner, ganska så gott
Broccolipuré: inte så gott, men de går väl kanske
Hon har även fått smaka lite drycker: äpple o päron är mumma men INTE morot

Gröten är bäst helt enkelt.

 Morortspuré, den går allt ner, men inget slår gröten!

TUMMEN

javisst Nova har kommit på att man kan suga på tummen, eller ja hon har väl gjort de ett tag, men hon har nog inte förstått förren här om dagen att man kan ju faktiskt suga på den o att den är god, att man kan ta den istället för  tutten.
Här om natten vaknade ja till av att jag låg på hennes tutte, den lixom gjorde ont i sidan på mig, tittade upp på henne o såg att den där goda tummen hade ersatt tutten istället, Inte så mkt jag kan göra åt saken, vill hon ha tummen så får de väl bli så då. Lite svårare att ta bort från dom, men men då får de väl vara så då!

Den här goda tummen börjar åka in mer o mer, å god är de ska ni veta. Snart byts väl tutten ut mot tummen Ser ni vad god den är, speciellt när man sitter i mormors knä! =)

HOPPGUNGA O ANDRA TREVLIGHETER

Ja vi var ju tvungna att prova hoppgungan när mormor var här så hon fick se, den var betydligt roligare nu.
Hon har inte kommit på hur man gör än, men hon lixom tar fart, men sen vet hon inte vad hon ska göra sen. Hon böjer benen och skjuter ifrån men sen blir de inte mycket mer, men de kommer väl snart de med, å då ska hon inte göra annat än o sitta i den där hoppgungan kanske. Hon kanske blir som Mollie som böjade hoppas bara hon tittade på den, sötnos!

Men för övrigt så har vi bara haft en massa myspys med mamma/mormor, skrattat, pratat, gråtit, m.m.

Att ligga på mage böjar bli en favorti, hon kan vända sig fråm mage till rygg, men inte tvärtom ÄN, hon är på väg men den där nedrans armen är ivägen, så de dröjer nog inte länge de heller, så fort det går!

Avslutar inlägget med ett par fina bilder på Våran Älskade Lilla Ängel Nova!

testar hoppgungan igen, lite roligare den här gången

Så här glad kan man vara efter att ha pinkat på mormor

Så här skkoj kan de vara att ligga på mage

Ha en fortsatt trevlig dag.

Puss & kram / A

Kommentarer
Postat av: Ida (Lukas o Mollies mamma)

Åh tack för utmärkelsen, inte för att min blogg har varit speciellt aktiv... hrmm... Super fina bilder! Saknar lilla Novis! Förstår att du tycker det är jobbigt när mamsen åker hem. Nä det kan inte vara lätt för någon av er att skiljas åt speciellt nu när Nova finns. Hoppas vi ses snart! Kraam

2009-01-19 @ 16:02:59
URL: http://idamaajaakkola.blogg.se/
Postat av: kajsa

hej och tack för utmärkelsen, jag håller på att försöka fixa min blogg nu men jag är inte den bästa på datorer så det går sådär.Jobbigt med mamma att hon måste bo så långt bort, men jag tror man får en starkare relation då. Är det bra med er annars? vi måste ses snart. kram

2009-01-20 @ 10:53:00
URL: http://angelikasundh.blogg.se/
Postat av: marinatequila

Hej gumman!

Strunta i att alla är sura, du har nog en tid frammåt där du kommer att känna att du inte räcker till. Tala bara om det för dina vänner. En vän vill bara ha bekräftelse på att du uppskattar henne/honom. Får du uppbackning av Jocke? Prata, prata och prata. Tala om hur du känner och glöm inte bort att han finns. Vad fina ni är min systerdotter dotter, systerdotter och syster.

Vill att du ska veta att jag finns här. Vi pratar inte var dag, men jag finns här. Älskar dig. Kram Moster Marina

2009-01-23 @ 12:55:48
URL: http://[email protected]

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0