De senaste dagarna...

VAD SOM HAR HÄNT...

Ja som ni redan vet så var vi till badhuset häromdagen ja o Therese med barna, de var jätteskoj, barnen blev helt däckade sen på kvällen, de sov jättegott. men ja la inte upp någon bild från badhusvistelsen, så här kommer en liten bild på badbönorna, även på badbönan Therese i bakgrunden *haha*


Badbönor

NOVA OCH PAPPAMYS

Visst är de härligt att höra att ungen skrattar så hon håller på o storkna när hennes pappa pratar o busar med henne?
De finns inget bättre än att höra sitt barn skratta o må bra, Nova gillar sin pappa stenhårt, jätteroligt att se att hon skiner upp som en liten sol när hon ser sin pappa.


Nova i sin KOpyjamas, jättesöt är hon i den


Mammas & Pappas Goding

NOVA MAAJAAKKOLA

Hon lär sig så mkt nytt nu, hon betéer sig som en helt annan människa.
Hon vänder sig från rygg till mage och tillbaka igen, hon gillar att ligga på mage jättemycket, hon har kommit på att on hon trynar ner ansiktet i täcket o ut med armarna, sen drar hon upp knäna så hon har rumpan i vädret o sen skjuter hon ifrån, på sätt skulle hon kunna ta sig fram, men hoppas inte hon kommer på de än, hon kan vänta lite med det!
Hon älskar att hålla på o plocka med saker nu, o hon ska plocka med ALLT, om man dricker något o hon sitter i knät så ska hon pilla på glaset! Hon börjar verkligen upptäcka världen, våran lilla ängel!

     
SÖTNOS

Nova sover fortfarande i sin säng, hon somnar för natten runt 22 tiden o sover till någon gång mellan 06-08, men vaknar hon vid 6-7 så äter hon o somnar om, oftast! Men vaknar hon vid 8 så tycker inte jag att hon ska somna om, hon skulle säkert kunna göra de, men a tycker att vi gåt upp då..=)

     
Kan man bli sötare???

så här trött kan man bli av att ligga på mage...



Hihi


Nova Maajaakkola världens finaste

Nej nu tar mamma Angelika natten, så man orkar med dagen imorgon.

Sov så gott

Puss & kram // A

Kommentarer
Postat av: Ida (Lukas o Mollies mamma)

Världens vackraste och mest underbaraste Nova!!! =)

2009-02-08 @ 20:47:41
URL: http://idamaajaakkola.blogg.se/
Postat av: kajsa

hej hur är det med er? Har ni gjort nåt kul på sistone? Jag hoppas inte våran lilla bebis tänker komma innan den 19 mars, för vi vill ju att ni kommer till BB och hälsar på, men jag får väl knipa kram Cajsa

2009-02-11 @ 16:09:49
URL: http://angelikasundh.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0