Städar som en tok!

Söndag...

Japp då var de den obligatoriska städdagen igen då, men som vanligt är ja själv ändå o kämpar med detta hem. Jocke är o jobbar med sin pappa, men jag fuskade ju faktiskt o började redan igår *hihi*
Men idag tänkte ja att man kanske ska sätta upp lite tavlor o så som inte har kommit upp efter flytten än, o sänglamporna kan ju vara en idé kankse, få lite ordning i sovrummet tills bäbisen kommer, så de är väl vad jag ska roa mej med idag, städa som en tok så kanske de sätter igång oxå =)



Vecka 40 (39+3)...

Jaha då var man inne i vecka 40 oxå, bara tre dagar kvar till BF, men än så länge lyser den fortfarande med sin frånvaro, den bara vill inte komma ut, de är väl varmt o skönt där inne =) Men mamman tycker att de börjar bli jobbigt nu, tungt och de märks ju väldigt tydligt att de inte finns mkt plats där inne för den lille stackarn!

Men nu släpper de ialla fall ännu mer slempropp, nästan hela tiden släpper de mer o mer, de har de gjort i typ tre dagar nu så kanske de snart är på G *hoppas hoppas*  Ser verkligen fram emot de här nu, jag är inte rädd, bara nervös! Ska bli så kul o äntligen få veta vem de är som ligger där inne i mej, som har bott där i 9 månader. Men helt otroligt att man kan längta så mkt efter någon man aldrig har träffat förut, att man redan kan älska någon så mycket utan att ens ha träffat den. Helt otroligt!

       

Snacka om mage som putar RAKT ut..*hihi*



Nej nu ska jag fortsätta med min städning så de blir klart någon gång, skriver mer sen kanske...

7 timmar senare...

japp då sitter man här kl är 23,40 ska snart hoppa in i sängen tänkte jag, tänkte bara jag skulle skriva lite först!
Ja städningen är iaf klar, nu har vi en skinande ren lägenhet, sänglampor o tavlor tar ja imorgon, de orkade ja inte med idag, man blir ju rätt slut i hela kroppen av att städa en hel lägenhet på 92 kvadrat helt själv när man är höggravid, ingen hitt, men vad gör man inte när de är smutsigt och sambon inte är hemma?? Pluss att man vill få igång saker o ting oxå.

Så nu på kvällen var ja iväg till affären en snabbis o handlade lite smått o gott, kan vara skönt att ha saker o ting hemma i skåp, kyl och frys om bäbisen vill titta ut snart, så man slipper de de första dagarna man ska vara hemma o bara snuffa på sin lilla bäbis!

Nej nu blir de natten! Sov gott allihopp.

Kommentarer
Postat av: Ida (Lukas o Mollies mamma)

snacka om att du kände på dej att något skulle hända! Sänglampor och tavlor fick vänta minsann för bäbis vill ju komma ut nu. :-D Guud jag tror jag avlider snart. Är såå spännade!! Det bara pirrar till i magen minsta lilla ljud från mobilen. Kom ut nu bäbis! Hoppas allt går bra för er inne på förlossningen. Kraaam

2008-09-22 @ 12:40:41
Postat av: Alexandra

Jasså oj.. Då håller vi tummarna för dig här..

Kram...

2008-09-22 @ 19:30:27
URL: http://alexandratyra.blogg.se/
Postat av: Linnéa

Grattis till lilla Nova!!! Hoppas allt gick bra! Ses imorgon på BB. Kramar

2008-09-22 @ 20:28:18
URL: http://linneasundqvist.blogg.se/
Postat av: Kusinen

Hej hjärtat!

Oh det hoppade till i kroppen när mamma ringde o sa att sötnosen tittat ut. Är så nyfiken på att se tillskottet i familjen! :)



Puss på er allesammans!

2008-09-22 @ 21:20:21
Postat av: Karin

Hej pluttan

Nu hittade jag bloggen.

Grattis i massor till lilla Nova!

Kramar K

2008-09-23 @ 13:46:07
URL: http://lillak24.blogg.se/
Postat av: Lisa Tiger

Grattis Angelica :) såg Nova på bild förut, söt som socker :)

2008-09-23 @ 20:40:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0