Nu ni...är de allt nära!

Helgen...

Ja i fredags så var ja i badhuset och visade upp min fina kropp *not*
Fast nu är man ju iaf gravid så de är ju så man ser ut lixom, men ja gillar inte själva grejen med att man ska byta om, duscha och ha sig ihop med alla andra, som man inte känner lixom, ja har väl inte så stora problem med att visa mej bland folk ja känner, men vad fasiken. Kände likadant på gymnasiet oxå, att man ska duscha ihop med folk i klassen som man faktiskt inte ens känner.

Men men, de var skönt iaf att få ligga i den varma barnbassängen nu när man har ont i ryggen, vilket iof inte ens har kännts av idag *hmm* men de kommer ja till senare i inlägget =)

Både Lukas och Mollie hade super kul i badhuset iaf , de är ju huvudsaken, men skacka om att man blir helt slut efter en dag i badhuset, när klockan var nio så var ja helt död typ!

Igår lördag, så sov ja fruktansvärt länge, till 2 tror ja hon var, o då trodde ju jag att iom att stan stänger tre så gör ju apoteket de oxå, men nej då, å jag som behövde alvedon, men ja tänkte väl inte så mkt mer på det, åkte o handlade o greja de ja skulle fixa, sen åkte ja hem o började med maten, sen väckte ja jocke som sov lite middag efter att ha jobbat med sin pappa i skogen Det var DÅ som min ryggsmärta började, ja fick så förbannat ont, efter en stund var ja nästan tvungen att hitta ett bra sätt att sndas på för att ta mig igenom de, då trodde ja nästan att de var något på G.

Jocke åkte iväg till sin mamma för att hämta alvedon, o ungefär när man nästan är lite glad för att de kanske är på g o hända något så kommer Jocke hem med alvedon, o då slutar det, pang poff så är de borta!
Då ahr man gått här i alla fall en vecka me ryggsmärta, o så fick ja till o med sova HELA natten, har inte ens känt något under dagen *skumt*

Magen...

Nu sitter ja här, Jocke han var rent ut sagt skittråkig idag, han jobbade med sin pappa igen, sen kom han hem MED Matti, la sig på soffan, sen åkte Matti hem då somnade han vid halv sex, sov till nio då väckte ja honom för kanske 4;e gången, men då tyckte han att de inte var någon idé att vara vaken så han gick in för att sova för natten, kul jul INTE, Men men vad gör man, så nu sitter ja här med en helvild unge i magen, de är fasiken inga sköna o mnysiga kickar man får längre, dom gör ta mej fan ont =) Jäklar vad de stretar o har sig nu, som om den skulle försöka sträcka på sig, men de går ju som sagt va inte så bra, finns ingen plats kvar där inne för det!

Tycker nog att de är dags för den lille att komma ut nu, ska bli såååå skönt att bli smal igen

  

Mina djur...

Jag satt här för ett tag sen o bara funderade lite, då jag kom på att ja saknar min hund Zorro något så fruktansvärt mkt, för er som inte vet så var vi tvungna att ta bort honom här för ett tag sen, de gör så ont!!
Det har väl lagt sig lite nu, men de är fortfarande jättejobbigt när man tänker på honom, sen har vi ju askan här hemma, som vi inte har en aning om vad vi ska göra med! Något förslag???

Jag skulle vilja begrava askan någonstans, så man alltid har något speciellt ställe att gå till, men vart!!!???

 Han är saknad!!

Kattkraken badade jag idag, det var absolut INTE populärt, han blev skitförbannad, men gud vad de ser roliga ut när de är alldeles blöta *hihi* Men nu luktar han gott iaf o är jättemjuk o fin i pälsen.


Nej nu är de dags för natten tror ja, undra när Jocke kommer vakna imorgon bitti då, antagligen tidigt, han har ju redan sovit 7 timmar!

God Natt!!

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hej Hej..

Kul med badhuset! Brukar vara ett riktigt kuligt ställe för barnen, Tyra älskar det! Men inte alltid så kul att visa sig där inne, nu sist vi var där var hela badhuset smockat med folk och Tyra vill ju inte gärna sitta still i en bassäng utan gärna springa runt lite och sen doppa sig, så det är fönedrigt på hög nivå!



Ja, hoppas bebis vill komma snart, inte kul att vänta, hihi!



Ha de topp.. Kram...

2008-09-15 @ 12:56:36
URL: http://alexandratyra.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Vilken kula :) Tråkigt med hunden. Men fin va den!

2008-09-15 @ 15:57:23
URL: http://nathalie1986.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0