Snorig igen...

Javisst är ja duktig på att uppdatera...NOT!
men de är faktiskt inte alltid man har tid, speciellt inte när barnet är snorigt, och man absolut inte får lägga ifrån sig henne, stackars liten, men ja tror mycket på att de är pga katten hon blir sån härm hennes sätt att reagera på katten tror jag. Men idag fick vi glada nyheter, de är en familj som kanske vill ta Zigge, hon var intresserad av de iaf, de skulle vara toppen, där kan han bli utekisse oxå, skönt för honom, o sen kanske han kan få lite mer uppmärksamhet, kraken!

Idag ahr vi haft besök här hemma, Michaela oc hAlva var här o busade lite, sen var ju även LInnéa och matti här, sen hämtade Linnéa Kevin från dagis o så var hon barbvakt åt Ville så de var full rulle här på eftermiddagen, men de är alltid lika trevligt att ha besök här hemma, inte direkt så man har späckat schema nu för tiden *hihi*

Idag kom bilderna som ja har beställt från FUJI direkt (rekomenderar vekligen dom) nästan 400 bildet för 240 spänn eller något sånt, o bra kvalitet var de på dom oxå, kul o ha lite bilder hemma som man kan sätta in i album o inte bara ha allting på datorn.

PÅ söndag kommer mamma/mormor, ska bli jättekul o träffa henne igen, hon tycker att de ska bli superspännande att träffa lilla Nova igen, hon har inte sett henne sen hon var tre veckor o nu blir hon åtta veckor på måndag, o hon växer ju så de knakar lilla skruttunge!

nej nu ska ja umgås med min älskade sambo som precis kom hem från jobbet, när Nova äntligen sover själv, igår natt somnade hon inte förren tre på natten.

Men här kommer lite bilder iaf:





















Kommentarer
Postat av: Ida (Lukas o Mollies mamma)

Ååh va hon är underbart söt lilla skruttfia!!

2008-11-14 @ 16:15:45
URL: http://idamaajaakkola.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Aaw.. Så söt hon är lill tjejen..En riktig liten prinsessa att vara stolt över..



Hoppas allt är bra trots förkylning och sånt trams, Tyra har varit sjuk i nästan 2 veckor här, Därför har jag inte hört av mig..



Hon är uttråkad till max, hittar på massa hyss, skriker, gnäller, slåss och har tom nockat mig på näsan..Haha..

Kram Kram...

2008-11-14 @ 22:42:39
URL: http://alexandratyra.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Dags att uppdatera..HIHI

Hoppas allt är bra med er, Här är det fint, får ses ngn dag tycker jag!



Puss!

2008-11-19 @ 11:06:19
URL: http://alexandratyra.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0