Snart jul *jiiippie*

Ja visst snart är de ju jul, fy sjutton vad roligt de ska bli nu när man har en liten oxå, inte för att hon förstår så mkt men de ska bli såååå mysigt. Massa klappar o massa med mys med våran underbara dotter.
Planerna är väl iaf att vi ska åka till farmor o farfar som vanligt på morgonen, sen bär de väl av hem till Jockes mamma o Björn, sen blir de hem till pappa på eftermiddag/kvällen, lite annorlunda i år, annars brukar ju mamma vara hemma o då brukar de bära av till Kristinehamn på kvällen, men så blir de inte i år, utan vi firar lite senare ihop i år, kommer nog antagligen att kännas jättekonstigt. för de är ju an tradition vi har haft länge, men men.

Att handla julklappar däremot är inte lika roligt, jo till Nova såklart, men annars så är de så svårt att veta vad folk vill ha, barn är lixom enklare att handla till, men vi har väl sagt att vi ska inte ahndla åt varandra utan bara åt barnen, men någotlitet till alla blir de ändå ( Ida nu håller du tyst *hihi*) Ida hon lyckas nämligen tjuvkika på allas julklappslappar man har skrivit upp, hemma hos Eva o Björn kikade hon på deras så hon såg vad Mollie skulle få, o hemma hos oss lyckades hon ju se våran oxå, jaja så kan de vara om man lämnar lappen framme *hihi*
jag o jocke bestämmde ialla fall att vi inte skulle springa  omkring o köpa massa till varandra, utan att vi skulle köpa något ihop, resultatet blev en bärbar dator (en Mini-PC) och en Canon färgskrivare med scanner o kopiator i, kul så kan man skriva ut egna kort på våran skatt när man vill ha ett.
Sen fixade vi till så att man kan lugnt o fint sitta i soffan med den bärbara (som vi har trådlöst till) o trycka på print så skrivs de ut inne i "datarummet" Kanonbra!!

Idag är de första advent, gud så mysigt, jag hade tänkt att ja o Jocke skulle ta med oss våran lilla Nova o traska upp på stan o kika lite, men vi får se vad vädret säger lite senare, inget direkt julstämmningsväder, men men, de är ju alltid så mysigt uppe på stan vid skyltsöndagar..

Nej nu ska jag nog ta o lägga mej här ppå soffan och vila en liten stund, är lite halvtrött måste jag säga.

kanska skriver mer senare, eller så kanske ja slänger in lite bilder sen

Puss o hej

Kommentarer
Postat av: Ida (Lukas o Mollies mamma)

Hihi jag vet vad Nova ska få av farmor med! Men jag håller tyst. ;-)

2008-11-30 @ 21:09:18
URL: http://idamaajaakkola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0