Zigge...

Jaha då var de detta tjat om att vi vill bli av med våran kisse, eller vill o vill, men de känns som att vi måste, pga att ja inte vill att Nova ska bli super dålig, det skulle ja aldrig vilja utsätta henne för.
Therese var gullig o sa att hon kunde ta honom, men ja vet inte om ja vill kunna träffa honom om ja ske ge bort honom, vi får se vad de blir.

Idag har vi bara varit hemma o ugglat, lite tråkigt, men men, vädret har ju inte varit så tilltalde direkt, ena stunden så regna de o andra stunden så snöa de, hur ska de ha de igentligen??
Jag vill iaf ha lite snö, de skulle ju inte skada, om de ändå ska vara vinter menar ja.
Farmor o Farfar var här en liten sväng i förmiddags, de var trevligt, de har inte sett Nova sen den 14 oktober, skäms på oss, inte bra, måste hälsa på oftare!
Farfar Timo var här en liten sväng förut me, med en jättefin julblomma, vi hade tänkt åka utåt förut men så skulle han komma hit istället o sen somnade Nova så gott (hon sover fortfarande), hon har inte gjort annat än o sovit o ätit idag, hon kanske är inne i en tillväxtperiod igen, då sover de ju väldans mkt.

Nu så är snart alla julklappar klara oxå, ja har till Ida o Victor kvar, o sen något i födelsedagspresent till pappa, kraken fyller ju år på julafton, sen ska ja väl köpa något mer till mamma o conor sen är de klart, ja hittar säkert något mer till Nova oxå, men hon har ju fått en redan, hon fick en ny babysitter med lite mer gung i, men den fick hon som sagt lite tidigare, men ja hittar säkert något mer till henne =)
Hon kommer väl antagligen få en hel del av sin mormor som idag åkte till san diego, sen skulle de väl vidare till Las Vegas, Hollywood, New York m.m. så de blir nog en hel del saker därifrån till våran lilla skrutt.

Nej nu ska ja gå o äta lite kvällsmat innan Nova vaknar.

Lite bilder från i Oktober ja hitta i mobilen:

åh så sötSen i oktoberSover så gottLilla söta fossingenSmå tårGoding därMamma älskar dej skruttan

Puss o hej

Kommentarer
Postat av: Lina

Så söt hon är lilla Nova =) Jag saknar er, kan inte höra av mej har inga pengar på mobilen och lär inte ha de på ett tag:/ du kan väll höra av dej. kanske ta en fika? Sen skulle ja behöva ha Linneas nr. hör av dej Pussar Lina

2008-12-04 @ 14:54:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0