Julafton

Novas första julafton!

Japp, Novas första julafton är över, nästan lite skönt faktiskt, allt julstök är över iallafall.
Novas julafton började med ett besök hemma hos gammelfarmor/farfar där se blev lite fika o lite klappar, Nova började med att sova en timme ungefär hemma hos dom, men men, vad ska man göra när barnet är trött =)
men sen vaknade hon o blev höjdpunkten, Emilia (som aldrig hade träffat Nova) hade sagt innan vi kom att hon älskade Nova *gud så söt*

Sen åkte vi till Jockes mormor o sa hej, hon är lite dålig så hon orkade inte vara med på jul så vi åkte dit o sa god jul istället.

Sen bar de av hem till Jockes mamma o Björn där blev de lite glögg, o sedan en massa god julmat och EN MASSA julgodis *mumma* sen kom ju jultomten oxå såklart, men typiskt nog så sov lilla Nova då, inte för att hon hade brytt sig så värst men de hade varit kul ändå om hon hade varit vaken, men men hon får vänta tills nästa år med att träffa tomten.
Dåär hon ju lite äldre oxå så hon kanske förstår vad som händer, vem vet hon kanske blir LIVRÄDD för tomten men men, ingen kan nog vara räddare för tomten än min moster Marina, de nästan lyser skräck i ögonen på henne *haha*

Ja sen vid 19.00 åkte vi hem till min pappa o öppnade lite mer klappar där, åt lite mer julgodis, o kollade på tomten är far till alla barnen, den är ju bara för bra *hihi* Nova var lite grinig på kvällen hos pappa men de är ju klart, de blev mycket för henne, mycket far o fläng, mycket folk överallt, klart att de blir jobbigt.

Julklappar

Nova fick:
Av Catta med familj fick hon en hopp gunga och någon leksak.
Av morfar o lillan fick hon lite kläder lite annat småplock och såklart en gåstol.
Av oss fick hon en ny babysitter (fast hon fick den tidigare) sen fick hon kläder o leksaker.
Av farfar fick hon en jättemysig godedjurskatt, hon mysig som helst.
Av faster ida med familj fick hon leksaker

Av alla andra fick hon kläder, leksaker, pengar m.m.  Tack så mkt allihoppa =)

Så våran jul blev lyckad känns de som, en mysig jul! fast såklart så kändes de lite konstigt när de inte blev som de brukar vara, annars så brukar ju mamma komma hem så vi firar i Kr-hamn, men så blev de inte i år, men de gick ju bra så här med.

Krångel

Javisst Nova har kommit på att man kan krångla lite på nätterna nu, eller ja hon är ju iaf nöjd vilket är skönt, men hon har nämligen kommit på att hon ska vara vaken till någon gång mellan 02.00 och 04.00. Hon somnar oftast som vanligt vid 22-23 tiden men vaknar lika fort igen, o mat vill hon inte ha då, o aomna om vill hon inte så de är bara att ta upp henne så hon får vara vaken. Fast hellre att hon är vaken o nöjd än o vara vaken o missnöjd. De är ju bara de att hon är skittrött men bara vägrar sova, så när hon väl somnar så kan hon lätt sova 9 timmar i sträck, så man får väcka henna till slut, annars sover hon till 13-14 tiden ungefär, o då har man ju vänt på dygnet, s de är bara att väcka henna o pallra sig upp fast man skulle vilja sova mer, måste ju vända tillbaka dygnet åt henne. Men förhoppningsvis kanske de bara är en tillväxtperiod så de går över snart *hoppas hoppas hoppas*

Här kommer lite bilder från jul:

Nova, emilia, johanna o carro bakgrundenMollie och faster Idaalla kusinerna sitter samlade inför att tomten ska komma (nova sover)

NÄÄÄÄÄÄÄ fy fan för mössa

Nej fy faaaaan för mössa, de är jätte träligt...

Nova o Morfar hemma hos gammelfarmor/farfar

Morfar o nova hemma hos gammelfarmor/farfar


Kommentarer
Postat av: Ida (Lukas o Mollies mamma)

Ååh vilka fina julebilder! =)

Puss på er

2008-12-27 @ 21:09:48
URL: http://idamaajaakkola.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0